Ukončit nebo ne?

Anonymní
19.4.23 11:23

Ukončit nebo ne?

Ahoj, ráda by jsem znala váš názor. Cca 3 měsíce se scházím s mužem ve středním věku, není ženatý, kvůli vzdálenosti se scházíme 1× v týdnu. Je hodně nedostupnej, oba víme, že jde hlavně o fyzično, zprávy probíhají sporadicky, nezajíma ho moje osoba jako taková, to už jsem poznala..občas zlehka dvousmyslama něco naznačí, ale prostě pořád tam je asi spíš tá vidina sexu a ví, na co ženské slyší…každopádně jsem se před týdnem na oslavě hodně opila a napsala mu fakt děsný emocionální výblitek :mrgreen: :zed: byl teda pěkně nasranej, ale přešel to s klidem..viděli jsem se jednou odvtedy, ta fyzicka přítažlivost je prostě obrovská..každopádně je vidět, že se bojí cokoliv říct, aby jsem si to blbě nevysvětlila, což chápu :zed: a já se ptám, i kdyby mi ten sex teď stačil, sama teď řeším rozvod, možná ten výblitek emocí byla spíš frustrace z roky nefungujíciho vztahu, do budoucna nebude..mám to ukončit hned? on jako chytne mně třeba za ruku, nebo mi řekne, že jsem hezká a sluší mi to, ale úplně z něho vyzařuje ta sexuální chtivost, to pak chlap udělá a řekne vše..takže pro mně bude asi strata času na něco od něj čekat že jo…jestli nevadí, byla bych ráda anonymní…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
19.4.23 11:33

No jestli jsi ve fázi, že řešíš rozvod a to vše kolem, tak si ho klidně nech, bude ti zvedat sebevědomí a vyplní chvíle samoty. Ale nic víc bych od toho nečekala, ani teď, ani později. To by bylo naivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33626
19.4.23 11:33
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda by jsem znala váš názor. Cca 3 měsíce se scházím s mužem ve středním věku, není ženatý, kvůli vzdálenosti se scházíme 1× v týdnu. Je hodně nedostupnej, oba víme, že jde hlavně o fyzično, zprávy probíhají sporadicky, nezajíma ho moje osoba jako taková, to už jsem poznala..občas zlehka dvousmyslama něco naznačí, ale prostě pořád tam je asi spíš tá vidina sexu a ví, na co ženské slyší…každopádně jsem se před týdnem na oslavě hodně opila a napsala mu fakt děsný emocionální výblitek :mrgreen: :zed: byl teda pěkně nasranej, ale přešel to s klidem..viděli jsem se jednou odvtedy, ta fyzicka přítažlivost je prostě obrovská..každopádně je vidět, že se bojí cokoliv říct, aby jsem si to blbě nevysvětlila, což chápu :zed: a já se ptám, i kdyby mi ten sex teď stačil, sama teď řeším rozvod, možná ten výblitek emocí byla spíš frustrace z roky nefungujíciho vztahu, do budoucna nebude..mám to ukončit hned? on jako chytne mně třeba za ruku, nebo mi řekne, že jsem hezká a sluší mi to, ale úplně z něho vyzařuje ta sexuální chtivost, to pak chlap udělá a řekne vše..takže pro mně bude asi strata času na něco od něj čekat že jo…jestli nevadí, byla bych ráda anonymní…

Ukonči to, ztráta času :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.23 11:35
@arinecka píše:
Ukonči to, ztráta času :nevim:

Kvalitně proš. ukaný večer není nikdy ztráta času  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 11:36

@unuděná
Tak sebevědomí mi zvedá, hodně se mu líbím, ale já se teda líbím ve všeobecnosti chlapům, o tom vím, ale mně prostě asi ubírá víc než dáva :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
19.4.23 11:37
@Anonymní píše:
@unuděná
Tak sebevědomí mi zvedá, hodně se mu líbím, ale já se teda líbím ve všeobecnosti chlapům, o tom vím, ale mně prostě asi ubírá víc než dáva :nevim:

Tak pokud to tak je, tak to samozřejmě cenu nemá. Pokud se na to neumíš dívat jako na převoznický vztah s výhodami, tak na to kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 11:37
@unuděná píše:
Kvalitně proš. ukaný večer není nikdy ztráta času :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ono je to opravdu ale fakt kvalitni právě :zed: po těch rocích nesexu je to velký vítr :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
237
19.4.23 11:40

Sama se rozvadis a budes ostatni poucovat co maji nebo nemaji delat? Trocha soudnosti by neuskodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.4.23 11:41
@Anonymní píše: :mrgreen: :mrgreen: ono je to opravdu ale fakt kvalitni právě :zed: po těch rocích nesexu je to velký vítr :mrgreen:

No víš co, to si musíš srovnat v hlavě sama, jestli si dokážeš užívat ten sex a vše kolem bez vidiny normálního vztahu. Po těch letech v manželství by podle mě byla i blbost se hned vrhat do něčeho vážnějšího, ale chápu, že ne každá žena dokáže city a intimnosti oddělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
19.4.23 11:51

Proč má někdo tendenci, sotva ukončuje vztah se hnedka vrhat do jiného? To se bojíš být sama nebo co? Prvně si vyřeš rozvod ať máš klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
19.4.23 11:54

Že vám ty problémy stojej za tu na chvilku podrbanou frndu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.4.23 11:57
@Anonymní píše:

No jestli jsi mu napsala tak jako tady ten příspěvek, tak od toho určitě čeká jen sex, z atomové vědkyně tě určitě podezírat nebude, neboj :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 11:58
@Lu66 píše:
Proč má někdo tendenci, sotva ukončuje vztah se hnedka vrhat do jiného? To se bojíš být sama nebo co? Prvně si vyřeš rozvod ať máš klid…

Tak u nás je rozvod už jen taková formalitka..já ani asi nechci vlastně vztah, jen nějak vyplnit hluché místa :think: a nějak polechtat ego…asi že mi je přes 40 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 11:59
@Kutil Tom píše:
No jestli jsi mu napsala tak jako tady ten příspěvek, tak od toho určitě čeká jen sex, z atomové vědkyně tě určitě podezírat nebude, neboj :lol:
:mrgreen: :m :mrgreen: :mrgreen: rgreen:

Tam dík no :lol:

• Citovat
  • Upravit
40415
19.4.23 12:00
@Anonymní píše:
Tak u nás je rozvod už jen taková formalitka..já ani asi nechci vlastně vztah, jen nějak vyplnit hluché místa :think: a nějak polechtat ego…asi že mi je přes 40 :zed:

A proč s ním chceš vztah?

Vždyt po rozvodu nejlepší, co může být, je chlap na dobrý sex, co nechce nic víc a po sexu neotravuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí