Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč přesně si myslíš a z čeho vyvozuješ, že je to
slaboch se sežraným sebevědomím?
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti se seznámením přes Badoo? Loni mi tam začal psát jeden muž. Byl ze stejného města. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo. Během roku se párkrát odloučil a později se ozval jakoby se nic nestalo a projevoval zájem. Hodně mi o sobě povídal. Vím že na Badoo stále chodí, tvrdí že se tam občas podívá. Ale myslím si že mu to Badoo totálně sežralo sebevědomí. Aby někdo s někým jen tak utnul kontakt není normální, obzvláště když mu je 40 let. Máme společné známé, ale myslím si že ty ho z takové strany neznají. Akorát s tím člověkem ztrácím čas a energii.Co si o tom myslíte?
To je pohádka. Pán jede na více kolejích. ![]()
Když není k mání jiná, přijde za tebou. ![]()
Opravdu s ním ztrácíš čas. Tento pán rád loví ženy.
No tak píšeš, že tě měl jako kámošku s výhodami, tak nechápu, čemu vadí, že se ozve jen když má potřebu ty výhody čerpat?
Prostě v mezičase rozjel něco perspektivnějšího, pak mu to asi neklaplo, tak si zase vzpomněl na tebe. Nevidím v tom slabošství ani nízké sebevědomí, pouze to, že tě moc nežere.
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti se seznámením přes Badoo? Loni mi tam začal psát jeden muž. Byl ze stejného města. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo. Během roku se párkrát odloučil a později se ozval jakoby se nic nestalo a projevoval zájem. Hodně mi o sobě povídal. Vím že na Badoo stále chodí, tvrdí že se tam občas podívá. Ale myslím si že mu to Badoo totálně sežralo sebevědomí. Aby někdo s někým jen tak utnul kontakt není normální, obzvláště když mu je 40 let. Máme společné známé, ale myslím si že ty ho z takové strany neznají. Akorát s tím člověkem ztrácím čas a energii.Co si o tom myslíte?
A co ty? Taky asi na tom mentálně nejsi nejlépe, že?
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
@Anonymní píše:
Při seznamování na různých fórech /seznamkách musíš přeci počítat s tím, že natrefíš na různé druhy pochybných existencí a chlapíků, kteří nebudou úplně morálně na výši ![]()
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
Ale on to neudělal omylem, ale zcela záměrně tě vyghostil (jsem taky boomer, ale tenhle výraz jsem se naučila
). Prostě ho tak nebereš, zabrala mu nějaká zajímavější oběť. Kašli na něj.
@unuděná to sice jo ale jde mi o to že to upřímně neřekne. Ale tak co vlastně čekat od někoho ze seznamky ![]()
@patti22 píše:
@unuděná Dobře ale tak to může normálně říct
A proč by to dělal? Dal ti to najevo celkem běžným seznamkovým způsobem.
@Anonymní píše:
@unuděná to sice jo ale jde mi o to že to upřímně neřekne. Ale tak co vlastně čekat od někoho ze seznamky
No právě
Jako čekáš, že tam bude jeden Mirek Dušín vedle druhého? ![]()
Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti se seznámením přes Badoo? Loni mi tam začal psát jeden muž. Byl ze stejného města. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo. Během roku se párkrát odloučil a později se ozval jakoby se nic nestalo a projevoval zájem. Hodně mi o sobě povídal. Vím že na Badoo stále chodí, tvrdí že se tam občas podívá. Ale myslím si že mu to Badoo totálně sežralo sebevědomí. Aby někdo s někým jen tak utnul kontakt není normální, obzvláště když mu je 40 let. Máme společné známé, ale myslím si že ty ho z takové strany neznají. Akorát s tím člověkem ztrácím čas a energii.
Co si o tom myslíte?