Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 Ne to fakt nejsem zamilovaná. Po takovém jednání rozhodně ne. Sama jsem to vycítila že z toho nic nevzejde. Ale nemám ráda když někdo není upřímný. A řeší to bez vysvětleným únikem. To je vše
To nesnáším taky, takže bych v tom měla jasno.
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše.
Z tvého povídání moc nejde poznat, zda jste se viděli i naživo, nebo si jen psali.
Normální seznamkovy seladon co ti napíše, jen když se mu to hodí a lovi na fotky, kde je mladší.
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti se seznámením přes Badoo? Loni mi tam začal psát jeden muž. Byl ze stejného města. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo. Během roku se párkrát odloučil a později se ozval jakoby se nic nestalo a projevoval zájem. Hodně mi o sobě povídal. Vím že na Badoo stále chodí, tvrdí že se tam občas podívá. Ale myslím si že mu to Badoo totálně sežralo sebevědomí. Aby někdo s někým jen tak utnul kontakt není normální, obzvláště když mu je 40 let. Máme společné známé, ale myslím si že ty ho z takové strany neznají. Akorát s tím člověkem ztrácím čas a energii.Co si o tom myslíte?
Myslím si o tom, že když se odloučil, tak píchal jinou, když se mu to hodilo, tak se ozval.
Celkově Tě má na háku, je zbytečné o něm přemýšlet a zakládat diskuse, je mu to fuk… ![]()
@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku…
![]()
@CernaKocka PresCest Znali jsme se i osobně. Ale je to prostě limitovaná edice, co se už takhle dlouho plácá… ![]()
@Anonymní píše:
@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku…![]()
Slabou chvilku, co k tomu dodat… ![]()
@Anonymní píše:
@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku…![]()
Ale ano, priznej si, ze ses trosku zrhrzena, zklamana a mrzi te to. Vzdyt je to pochopitelny..On te vyuzival a ty ses nechala. Delalas mu vrbu, on se ti vypovidal, sexualne se vydovadel a pak mu bylo lip a už te nepotřeboval.
Ono lidi se snadneji sveri s intimnima vecma nekomu „cizimu“ nez kamaradum, potenciálním partnerkam atp.
@andrasteia Už tu píšu opakovaně, štve mě jak to řeší a neumí to napsat narovinu, i když jsem se ho na to kolikrát ptala. Choval se celkově zvláštně. Jeden den popisoval a fotil co zrovna dělá a kde je, a později zase byl podráždený. To je nejspíš jen mužská jednoduchá taktika
No nevím, spíš to na mě působilo jak když mě chce dojmout. To svou 13 komnatou. Některé věci bych tedy cizím lidem neříkala, naopak raději přátelům. Ale každý to má jinak…
@Anonymní píše:
No nevím, spíš to na mě působilo jak když mě chce dojmout. To svou 13 komnatou.
nemovitost o 13 mistnostech?
![]()
@free333 No hlavně si ani moc nevěří. Možná i nižší sebevědomí. Podle něj si se svým ksichtičkem nemůže moc vyskakovat a celkově komplimenty nebere.
Vzhledem k dalšímu průběhu a zhrzenosti zakladatelky k tomu, že si našel ex atraktivnější, se kterou tedď trká, dovolím si připevnit - Co všechno se dává do guláše.
„Co se koření týká, zpravidla se používá jen sůl, případně koření, které se chystá na zabijačku samotnou, tedy pepř, kmín, majoránka, eventuálně i mleté nové koření. Někdy mletá paprika a samozřejmě cibule a česnek. Z vnitřností se přidávají ledvinky, brzlík, játra, z ovaru vařená slezina, jazyk a srdce.“
@Karel_Vostry To jste si asi spletl diskuzi. To není žádný můj ex. Už jste se tu vyblil tak teď budete sledovat kolik " laiků" váš výkřik dostal?? Úplně jste mě vystřelil z bot… ![]()
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše.
Proč by měl být slaboch?
Pokud má chuť a chce sex, tak napíše. Nechápu, proč by měl něco ukončovat. Proč ty jsi mu teda sama nenapsala, že je konec a nemáš zájem jen o sex? ![]()
Z tvých diskusí - hodně žiješ seznamkama, FB, Messengerem a tak, že jo?
No to se nediv takovým katastrofickým situacím, OMG…
Nějaké koníčky - nemáš?? xddddd