Chlap slaboch!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.23 13:38

@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše. 8)

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
19.4.23 13:43
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 Ne to fakt nejsem zamilovaná. Po takovém jednání rozhodně ne. Sama jsem to vycítila že z toho nic nevzejde. Ale nemám ráda když někdo není upřímný. A řeší to bez vysvětleným únikem. To je vše :D

To nesnáším taky, takže bych v tom měla jasno.

• Citovat
  • Upravit
19.4.23 13:48
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše. 8)

Z tvého povídání moc nejde poznat, zda jste se viděli i naživo, nebo si jen psali.
Normální seznamkovy seladon co ti napíše, jen když se mu to hodí a lovi na fotky, kde je mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40422
19.4.23 13:53
@Anonymní píše:
Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti se seznámením přes Badoo? Loni mi tam začal psát jeden muž. Byl ze stejného města. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo. Během roku se párkrát odloučil a později se ozval jakoby se nic nestalo a projevoval zájem. Hodně mi o sobě povídal. Vím že na Badoo stále chodí, tvrdí že se tam občas podívá. Ale myslím si že mu to Badoo totálně sežralo sebevědomí. Aby někdo s někým jen tak utnul kontakt není normální, obzvláště když mu je 40 let. Máme společné známé, ale myslím si že ty ho z takové strany neznají. Akorát s tím člověkem ztrácím čas a energii. :roll: Co si o tom myslíte?

Myslím si o tom, že když se odloučil, tak píchal jinou, když se mu to hodilo, tak se ozval.

Celkově Tě má na háku, je zbytečné o něm přemýšlet a zakládat diskuse, je mu to fuk… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 14:38

@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku… :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 14:40

@CernaKocka PresCest Znali jsme se i osobně. Ale je to prostě limitovaná edice, co se už takhle dlouho plácá… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40422
19.4.23 15:14
@Anonymní píše:
@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku… :D :D

Slabou chvilku, co k tomu dodat… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
19.4.23 17:06
@Anonymní píše:
@free333 No on třeba potom co byl u mě na návštěvě ( a pokaždé jsme spolu nespali) mě pak za hodinu utnul 😀 a pak napsal že měl slabou chvilku… :D :D

Ale ano, priznej si, ze ses trosku zrhrzena, zklamana a mrzi te to. Vzdyt je to pochopitelny..On te vyuzival a ty ses nechala. Delalas mu vrbu, on se ti vypovidal, sexualne se vydovadel a pak mu bylo lip a už te nepotřeboval.

Ono lidi se snadneji sveri s intimnima vecma nekomu „cizimu“ nez kamaradum, potenciálním partnerkam atp.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 17:20

@andrasteia Už tu píšu opakovaně, štve mě jak to řeší a neumí to napsat narovinu, i když jsem se ho na to kolikrát ptala. Choval se celkově zvláštně. Jeden den popisoval a fotil co zrovna dělá a kde je, a později zase byl podráždený. To je nejspíš jen mužská jednoduchá taktika :nevim: :D No nevím, spíš to na mě působilo jak když mě chce dojmout. To svou 13 komnatou. Některé věci bych tedy cizím lidem neříkala, naopak raději přátelům. Ale každý to má jinak…

• Citovat
  • Upravit
4560
19.4.23 17:46
@Anonymní píše:
No nevím, spíš to na mě působilo jak když mě chce dojmout. To svou 13 komnatou.

nemovitost o 13 mistnostech? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 20:31

@free333 No hlavně si ani moc nevěří. Možná i nižší sebevědomí. Podle něj si se svým ksichtičkem nemůže moc vyskakovat a celkově komplimenty nebere.

• Citovat
  • Upravit
205
19.4.23 20:43

Vzhledem k dalšímu průběhu a zhrzenosti zakladatelky k tomu, že si našel ex atraktivnější, se kterou tedď trká, dovolím si připevnit - Co všechno se dává do guláše.
„Co se koření týká, zpravidla se používá jen sůl, případně koření, které se chystá na zabijačku samotnou, tedy pepř, kmín, majoránka, eventuálně i mleté nové koření. Někdy mletá paprika a samozřejmě cibule a česnek. Z vnitřností se přidávají ledvinky, brzlík, játra, z ovaru vařená slezina, jazyk a srdce.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 22:46

@Karel_Vostry To jste si asi spletl diskuzi. To není žádný můj ex. Už jste se tu vyblil tak teď budete sledovat kolik " laiků" váš výkřik dostal?? Úplně jste mě vystřelil z bot… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4492
20.4.23 15:13
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše. 8)

Proč by měl být slaboch? :nevim: Pokud má chuť a chce sex, tak napíše. Nechápu, proč by měl něco ukončovat. Proč ty jsi mu teda sama nenapsala, že je konec a nemáš zájem jen o sex? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.4.23 03:51

Z tvých diskusí - hodně žiješ seznamkama, FB, Messengerem a tak, že jo?
No to se nediv takovým katastrofickým situacím, OMG…
Nějaké koníčky - nemáš?? xddddd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria