Žárlivost = láska?

161
18.4.23 21:32

Zarlivost = laska?

Muj pritel se chce rozejit. Pry ho dusim neni mu uz se mnou dobre. Mame deti 3 a 1,5let. Pritom na me porad zarli. Kde jsem byla, s kym jsem tam byla. On se pritom z bytu odstehoval a chodi jen za detmi se mnou se mine ve dverich a vlastne se mnou nechce ani komunikovat, kdyz jsem po breceni, prosbach a presvecovani vzdala a rekla mu, ze to vzdavam, zacaly tyhle zachvevy zarlivosti. jsou to jen dozvuky emoci a zvyk nebo je mozne, ze me ma porad rad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2607
18.4.23 21:37

Nemyslím si že tě má rád.. Spíš tě chce mít pod kontrolou… Můj manžel nezarli a nikdy nezarlil a vím že mě miluje… Tvůj přítel asi nebude úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
18.4.23 21:43

Nejspíš má on jinou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
18.4.23 21:45

Perspektivní muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
18.4.23 21:46
@adenikanik píše:
Muj pritel se chce rozejit. Pry ho dusim neni mu uz se mnou dobre. Mame deti 3 a 1,5let. Pritom na me porad zarli. Kde jsem byla, s kym jsem tam byla. On se pritom z bytu odstehoval a chodi jen za detmi se mnou se mine ve dverich a vlastne se mnou nechce ani komunikovat, kdyz jsem po breceni, prosbach a presvecovani vzdala a rekla mu, ze to vzdavam, zacaly tyhle zachvevy zarlivosti. jsou to jen dozvuky emoci a zvyk nebo je mozne, ze me ma porad rad?

Je mi trochu divne, ze by se zarlivec sam odstehoval. Jina zenska.

• Citovat
  • Upravit
161
18.4.23 21:55

Je mozne, ze je v tom jina. Me ale spis zajima jestli zarlivost vzbuzuje laska nebo co ji vlastne probouzi. Kdyz by mu na me nezalezelo, tak by nezarlil nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.4.23 21:57
@adenikanik píše:
Je mozne, ze je v tom jina. Me ale spis zajima jestli zarlivost vzbuzuje laska nebo co ji vlastne probouzi. Kdyz by mu na me nezalezelo, tak by nezarlil nebo?

Žárlej jen jednoduchý blbci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
18.4.23 22:01
@adenikanik píše:
Je mozne, ze je v tom jina. Me ale spis zajima jestli zarlivost vzbuzuje laska nebo co ji vlastne probouzi. Kdyz by mu na me nezalezelo, tak by nezarlil nebo?

To si nemyslím.. Třeba ti prostě nepřeje štěstí… Nebo nechce u dětí jiného chlapa… Nebo je prostě majetnicky… On si chce užívat a po tobě chce abys mu byla matkou děti a tím to končí… Láska nemá se žárlivosti nic společného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
18.4.23 22:01
@adenikanik píše:

Láska si nemyslím, možná spíš pocit, že tě neovládá a že by jsi nedej bože na něj přestala čekat a někoho si třeba našla. To hodně chlapů nezvládá I když už jim o tu ženskou vůbec nejde, jde o to, že už nechceš ty jeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.4.23 22:35

Je dobře že spolu nebudete. Zasloužíš si lepšího a vyzrálejšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.4.23 23:56
@adenikanik píše:

Je to o povaze, ne o tom, co k tobe citi, nebo neciti…ja jsem pomerne zarliva :oops: A zarlila jsem i na ex, ktereho jsem nemilovala…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.4.23 23:56
@pikola píše:
Láska si nemyslím, možná spíš pocit, že tě neovládá a že by jsi nedej bože na něj přestala čekat a někoho si třeba našla. To hodně chlapů nezvládá I když už jim o tu ženskou vůbec nejde, jde o to, že už nechceš ty jeho :nevim:

Ano presne, hraje v tom roli jen ego.

• Citovat
  • Upravit
5134
19.4.23 00:01

Ženy nad sebou potřebují mít bič, potřebují to a podvědomě i chtějí. Většinou ano :nevim:

Žárlivost je přirozená, hlavně ze strany muže, kukačka je prostě zlo z dávných časů… kdy mužova genetická linie mohla vymřít kvůli děffkaření jeho ženy… :nevim:

Žena má taky trochu žárlit, jinak je vztah na prd, ale nesmí to přehánět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
19.4.23 00:17
@Pírko2 píše: Ženy nad sebou potřebují mít bič, potřebují to a podvědomě i chtějí. Většinou ano :nevim:

Žárlivost je přirozená, hlavně ze strany muže, kukačka je prostě zlo z dávných časů… kdy mužova genetická linie mohla vymřít kvůli děffkaření jeho ženy… :nevim:

Žena má taky trochu žárlit, jinak je vztah na prd, ale nesmí to přehánět… :nevim:

A co bys teda řekl na mého muže který nikdy nezarlil… A máme spolu dvě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
19.4.23 01:17

Já bych mu suše oznámila, že od chvíle co se odstěhoval mu do toho nic není a že ho taky už neotravuju.
Pak bych se na něj vyprdla. Ideálně ať si vezme děti na několik hodin ven nebo k sobě a ty si udělej svůj program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí