Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
A není to jedno?
Když spolu nemáte žádný vztah a prakticky nic o něm nevíš?
Vlastně, proč by nemohl doufat v zázrak? Prostě tam zatím nenašel takovou, která by mu ke společnému soužití vyhovovala.
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová Taky jsem s někým chvíli byla přes seznamku. Ano, to vím že hledal kamarádku na pokec a sex. To vyplynulo z konverzace už od začátku. Ale štve mě jak to slabošsky utne, aniž by něco napsal že ho to nebaví nebo tak. Potom co mi o sobě dost vyprávěl bych čekala normální přístup. To je vše.
To ani asi není slabošsky, jako že má slušnost spíš na háku.
@patti22 píše:
@unuděná jo vím, a proto je tak dlouho sám. Tvrdí o sobě že není žádný krasavec a má z flámu občas nějaký náhody. Asi sem chvíli myslela že mu jde o víc. Když mi o sobě dost povídal.
Jinými slovy tě namotal jak navijakem ![]()
Nezlob se na mě, ale když chlap pozná ženu třeba v kempu a je jim spolu hezky, víš co tím myslím…
A ta žena se pak vrátí zase s dětmi domů, myslíš si, že o ní chlap napíše, že je slaboška???
Nikoliv!…cítíš ten rozdíl?…prostě Ty chceš vztah trvalý a on volný a svobodný, nic víc a nic méně.