Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@unuděná to sice jo ale jde mi o to že to upřímně neřekne. Ale tak co vlastně čekat od někoho ze seznamky
Tak ty tam ses taky.
@unuděná jo vím, a proto je tak dlouho sám. Tvrdí o sobě že není žádný krasavec a má z flámu občas nějaký náhody. Asi sem chvíli myslela že mu jde o víc. Když mi o sobě dost povídal. ![]()
@patti22 píše:
@unuděná jo vím, a proto je tak dlouho sám. Tvrdí o sobě že není žádný krasavec a má z flámu občas nějaký náhody. Asi sem chvíli myslela že mu jde o víc. Když mi o sobě dost povídal.
Tak máš aspoň poučení pro příště. Si tu počti zkušenosti ze seznamek, to jsi totiž ještě dopadla dost dobře ![]()
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
Proč by tam nebyl, když stále hledá?
Nějak nerozumím té mentální zkratce…
Když je delší dobu na seznamce, tak má nízké sebevědomí? Nebo že se k tobě vrací jen, když potřebuje, tak má nízké sebevědomí?
@Anonymní píše:
@unuděná to sice jo ale jde mi o to že to upřímně neřekne. Ale tak co vlastně čekat od někoho ze seznamky
To chces od chlapu moc, je u nich bezne ze i ve vztahu kdyz poznaji jinou tak si nechavaji zadni kolecka a klidne. s kaji obe aniz by jim to sdelili, odmlcuji se, mlzi pak zase delaji ze nic.. ![]()
@Raymi píše:
Při seznamování na různých fórech /seznamkách musíš přeci počítat s tím, že natrefíš na různé druhy pochybných existencí a chlapíků, kteří nebudou úplně morálně na výši
A při seznámení mimo fórum/seznamku jeho morální hodnoty poznáš?
@Anonymní píše:
Badoo … Loni mi tam začal psát jeden muž. Byli jsme spíš takový kamarádi s výhodami, nebo soudě dle jeho chování mi to tak přišlo.
Nechci Ti brát Tvé představy o světě tam venku mimo obrazovku PC, ale pod pojmem „kamarádi s výhodami“ si představuju něco úplně jiného než občasnou virtuální konverzaci na Badoo.
Příspěvek upraven 19.04.23 v 10:35
@opulus píše:
A při seznámení mimo fórum/seznamku jeho morální hodnoty poznáš?
Já myslím že určitě snadněji, než u někoho ze seznamky. Ale spálit se člověk může i při seznámení v reálu.
@Anonymní píše:
@unuděná![]()
to věřím. Bohužel mám tušení že se zase ozve.
![]()
No a ty ho s nadšením uvitas vid?
Není ucite min nebo víc naruseny než ty mi přijde? Proč by jsi s ním jinak zase spala, když ti jeho chování vadí. Já si tohle o někom myslel, tak už bych na něho ani chuť neměla a to by mohl být sebelepší kanec.
@opulus asi jsem to blbě nazvala. Ale myslím si že na tom něco bude. Kdyby chtěl tak si na sex vždy někoho najde a nevrací se. Takhle bych to asi dělala já. A kdybych měla mít své dočasné " zastávky" tak bych jim nevyprávěla svý dost osobní věci a starosti.
Nechtěla jsem nikoho urazit kdo chodí na seznamky. Taky jsem tam byla. ![]()
@Anonymní píše:
@opulus asi jsem to blbě nazvala. Ale myslím si že na tom něco bude. Kdyby chtěl tak si na sex vždy někoho najde a nevrací se. Takhle bych to asi dělala já. A kdybych měla mít své dočasné " zastávky" tak bych jim nevyprávěla svý dost osobní věci a starosti.Nechtěla jsem nikoho urazit kdo chodí na seznamky. Taky jsem tam byla.
Hele ti chlapy to taky nemají tak lehké sehnat vždy sex, takže se radi vracejí k „staremu“dobremu sexu
@Anonymní píše:
@opulus asi jsem to blbě nazvala. Ale myslím si že na tom něco bude. Kdyby chtěl tak si na sex vždy někoho najde a nevrací se. Takhle bych to asi dělala já. A kdybych měla mít své dočasné " zastávky" tak bych jim nevyprávěla svý dost osobní věci a starosti.Nechtěla jsem nikoho urazit kdo chodí na seznamky. Taky jsem tam byla.
Tak on není blbej, ví, že aby s ním ženská do tý postele vlezla, tak musí trochu přes citečky, ukázat, že má emoce a jednoduše se té ženě dostat do hlavy. Kdyby ho zajímala jen velikost tvé podprdy a oblíbená poloha, tak ho nejspíš na prvním rande pošleš do háje jako 99 % žen, žejo. Ty mi přijdeš strašně naivní, snad ti není víc než 20 ![]()
@Anonymní píše:
A kdyby to byl opravdu jen kamarád s vyhodami, tak tady neotviras diskuzi, jsi do něho zamilovaná. Ale vezmi rozum do hrsti, kdyby ten chlap o tebe měl zájem, tak je u tebe
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
Jak jsi přišla na to, že na té seznamce nedosahuje kýžených výsledků? On tam nemusí vůbec hledat stálý vztah, prostě si třeba jen užívá (a že takových je). Bere si z toho to, co chce a kdy chce. Je na tobě, jestli s ním tuhle hru hrát budeš, nebo ne. ![]()