Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raymi píše:
Já myslím že určitě snadněji, než u někoho ze seznamky. Ale spálit se člověk může i při seznámení v reálu.
A právě proto, jediné, co můžu říct, že ten v reálu na mě zapůsobil ve více ohledech (komplexnější první dojem), ale o jeho morálních kvalitách nemůžu říct nic.
Druhá věc je jestli si myslíš, že na seznamce se vyskytují hlavně tragédi…
@Anonymní píše:
@opulus asi jsem to blbě nazvala. Ale myslím si že na tom něco bude. Kdyby chtěl tak si na sex vždy někoho najde a nevrací se. Takhle bych to asi dělala já. A kdybych měla mít své dočasné " zastávky" tak bych jim nevyprávěla svý dost osobní věci a starosti.Nechtěla jsem nikoho urazit kdo chodí na seznamky. Taky jsem tam byla.
Moc v tom hledáš logiku. Prostě jde cestou nejmenšího odporu. Něco má téměř jisté, tak když se mu chce, tak se ozve a když má náladu, tak loví/jde jinde.. ![]()
@Cizinka 999 Ne to fakt nejsem zamilovaná. Po takovém jednání rozhodně ne. Sama jsem to vycítila že z toho nic nevzejde. Ale nemám ráda když někdo není upřímný. A řeší to bez vysvětleným únikem. To je vše ![]()
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 Ne to fakt nejsem zamilovaná. Po takovém jednání rozhodně ne. Sama jsem to vycítila že z toho nic nevzejde.Ale nemám ráda když někdo není upřímný. A řeší to bez vysvětleným únikem. To je vše
Tak aspoň víš, že tohodle mít ráda nemáš a až se ozve, tak ho ignoruj. A hledej upřímného chlapa.
@Anonymní píše:
@opulus asi jsem to blbě nazvala. Ale myslím si že na tom něco bude. Kdyby chtěl tak si na sex vždy někoho najde a nevrací se. Takhle bych to asi dělala já. A kdybych měla mít své dočasné " zastávky" tak bych jim nevyprávěla svý dost osobní věci a starosti.Nechtěla jsem nikoho urazit kdo chodí na seznamky. Taky jsem tam byla.
No jo, ale ty jsi žena.
U chlapů to „na sex vždy někoho najde“ nefunguje, teda pokud nemluvíme o prostituci.
@Anonymní píše:
@Karamba2020 Protože mi takový způsob jednání moc normální nepřijde. Jasně může se to stát jednou, že člověk z unáhlení utne kontakt. Ale když je to opakované? Tebe by to bavilo? Spíš se furt plácá stále na seznamce na které má už starší fotky a doufá v zázrak asi. Myslím že to taky není dobré být několik let na seznamce bez výsledku. Tak to člověku asi moc nepřidá. Ale to je jen moje vnímání. Já už tam nechodím.
Ono asi jde i hodně o to, co tam hledá (něco jiného ti mohl navykládat), dle mého si mezi tím na badoo najde jinou, která jej přestane bavit (nebo naopak) a dojde zpět za tou jistou (tebou).
Takže bych spíše myslel, že máš nějaký problém ty, že ztrácíš čas s někým, kdo se možná ani nechce vázat a bere tě jako sexuální objekt, když není s kým jiným ![]()
@Anonymní píše:
@Cizinka 999 Ne to fakt nejsem zamilovaná. Po takovém jednání rozhodně ne. Sama jsem to vycítila že z toho nic nevzejde. Ale nemám ráda když někdo není upřímný. A řeší to bez vysvětleným únikem. To je vše
Mne spis přijdeš zhrzena a ponížená. Proc tady ztracis cas tim, ze ma nej kydas spinu a soudis ho, když nejjednodussi by bylo se od nej odsteihnout a usporadat si vlastni život?
On ti zadne vysvetleni nedluzi, proste je na badoo, ojede, co mu da a az se najde nejaka, co ho fakt uchvati, tak bude s ni. Nehledej v tom komplikace.
@Anonymní píše:
@Uslava protože mu to furt žeru?
A co mu žereš? Vždyť na tebe s… jak na placatej kámen.
@andrasteia Nejsem zhrzená, možná jen tím, že mi to normálně nemůže napsat že nemá zájem nebo si někoho našel. On mi vyprávěl svou 13.komnatu a jiné dost osobní věci, a pak mě neumí prostě poslat ani do prd…le Já jsem od toho ani nic víc nečekala, i když mi furt pochleboval jak si semnou dobře pokecá a jiné věci.
Vysral se na mě a když nebylo co dělat tak si na mě vzpomněl, to musí bejt slaboch. Není to slaboch, je vypočítavej. Odepsala jsi mu? Odepsala. To ty jsi jen hadr.
Ti ty seznamky pěkně vyprázdnily šišku.
@Lexter Jo vím, můj problém. Já jsem nic nečekala. Jak jsem tu už psala, čekala jsem fér jednání, že třeba napíše kašlem na to…atd. Když mi o sobě s důvěrou vyprávěl dost osobní věci. Ne že mi pošle video jak si dělá dobře a pak mě utne, tohle mi přijde jako slabošství ![]()
Já teda měla chvilku účet na seznamce. Přijde mi, že 80% chlapů je tam kvůli sexu, 15% kvůli vztahu a zbylých 5% jen tak na pokec a přátelství.
Já tam měla tu čest s jedním, který byl chvíli mým přítelem (a byl to fajn kluk) a pak jsem se tam potkala s 2 chlapama. Ale je zajímavý, že jsem si už během konverzace s těma dvěma vyjasnila, že kdyby byly sympatie, tak by šlo čistě jen o sex. Bylo totiž vidět, že by z nás přátelé nebyli.
Promiň, ale ty mi z tvého popisu přijdeš opravdu hodně naivní. To ses s ním nebavila, jak to vidíte do budoucna - jen sex nebo možná vztah?
@unuděná Řekněme že jsem to spíš brala jako zpestření když jsem momentálně sama. Já s tímhle zkušenosti nemám. Tvrdí že ho už nebaví být sám, ale spíše mu to vyhovuje pro jeho řekněme mládenecký styl života. Kdyby chtěl, tak se dávno usadí.