Ukončit nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.23 13:21
@Kutil Tom píše:
Samozřejmě :srdce: :andel: :pankac:

Tak ty seš drsnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5113
19.4.23 13:43
@Lucy75 píše:
achjono, prostě tě nemiluje
ale ty jeho taky přece ne.. jen bys chtěla, aby on ANO ;)
to je klasická po/rozvodová situace.. vím o tom své…
hele, to musíš vědět sama, jestli máš prozatím na vztah jen kvůli sexu
a nebo jestli by ti to víc ubližovalo než dávalo, tak běž od toho..
já to řešila tak, že jsem přímo výslovně specifikovala, co ve vztahu přesně potřebuju, abych byla spokojená (včetně té komunikace jaká je pro mne ideální), a když řekl Ne, tak jsem šla od toho hned na začátku (uznávám, že jsem trochu emoční extremista :mrgreen: )
ten, který řekl JO, zůstal.. ;)

Přesně tak. Jenže pro základatelku je zda se pozdě…njn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 13:44
@Lucy75 píše:
tak vidíš!! :oops:

nech to zatím tak, ono být úplně bez sexu není žádný med…
a časem se to mezi vámi třeba změní.. a kdyby ne, tak se objeví někdo jiný ;)
jako Ukončit to můžeš vždycky…
a naznačit, že by se ti mohl ozvat častěji, že by tě to prostě potěšilo, přece taky můžeš…
oni si fakt někteří chlapi myslí, že bohatě stačí, když ti jednou za den na minutu zavolá, jaké je u nich počasí a kolik má strááášně moc práce… 8)
tak to jako fakt, ale Fakt nestačí! mně teda určitě Ne :D

Příspěvek upraven 19.04.23 v 12:41

Ja bych do toho nešla dal, pokud on nechce. Pro základatelku to bude jen další trapeni. Po rozvodu sama, milenec me nechce…to neni na psychiku super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 13:46
@Královna Kosmíru píše:
To mam taky :nevim:

Ale ty uz chlapa domů nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 13:46
@Královna Kosmíru píše:
Ja si myslim, ze rozvádějí i člověk si celkově prochází peklem. Je to pry druhe nejvetsi trauma, ktere muže člověk zažít. Nejdrive se chci zahojit a užít si cas sama se sebou. Maximalne ten sex. To mi ale zajišťují chlapi dva. Nechci se upinat na jednoho. Nevěřim, ze bych natrefila hned na nekoho s kym bych mohla žít a planovat budoucnost.. tohle jsem vzdala.. a nežiju v českém filmu :lol:

Dobře tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.4.23 13:54
@Malá bobina píše:
Ale ty uz chlapa domů nechces.

Nevim..jen pochybuji ze takoveho potkam. Většina je ženatych v mem veku a s rozvedenyma žít nechci.. a taky nechci žít s nekym kdo se v 50-sáti nebyl ochoten jeste oženit.. :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
19.4.23 13:57
@Královna Kosmíru píše:
Ja si myslim, ze rozvádějí i člověk si celkově prochází peklem. Je to pry druhe nejvetsi trauma, ktere muže člověk zažít. Nejdrive se chci zahojit a užít si cas sama se sebou. Maximalne ten sex. To mi ale zajišťují chlapi dva. Nechci se upinat na jednoho. Nevěřim, ze bych natrefila hned na nekoho s kym bych mohla žít a planovat budoucnost.. tohle jsem vzdala.. a nežiju v českém filmu :lol:

Jsou hezcí, ti dva chlapi? 8)

Je to pravda, říká se, že rozvod je největší stres hned po úmrtí partnera, chce to čas, dát se do pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.4.23 14:25
@free333 píše:
Jsou hezcí, ti dva chlapi? 8)Je to pravda, říká se, že rozvod je největší stres hned po úmrtí partnera, chce to čas, dát se do pořádku…

Jeden je ten boxer a je doktor.. ma děti ve střídavě péči, ale je to prcek..ale je krasnej, sympaťák… pojedu s nim na 5 tidenni soustředění s nasim trenérem.. :roll: :oops:.. trosku se bojim :oops:
No a ten druhy.. je krásný hodne posiluje, ma veliký nejen pracky a na nich kérky, ale zase je 177 cm vysokej a už je starší 52 mu bude brzy a ja nevim jestli chci o 9 let staršího chlapa… i kdyz posiluje, ale vite jak.. :oops: No kazdopadne jiskra nepreskocila u mne ani na jednoho.. Ani jeden z nich neni takovej ten,,posaďseznejnaprd. el,, jestli mi rozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 14:31
@Královna Kosmíru píše:
Jeden je ten boxer a je doktor.. ma děti ve střídavě péči, ale je to prcek..ale je krasnej, sympaťák… pojedu s nim na 5 tidenni soustředění s nasim trenérem.. :roll: :oops:.. trosku se bojim :oops:
No a ten druhy.. je krásný hodne posiluje, ma veliký nejen pracky a na nich kérky, ale zase je 177 cm vysokej a už je starší 52 mu bude brzy a ja nevim jestli chci o 9 let staršího chlapa… i kdyz posiluje, ale vite jak.. :oops: No kazdopadne jiskra nepreskocila u mne ani na jednoho.. Ani jeden z nich neni takovej ten,,posaďseznejnaprd. el,, jestli mi rozumíš.
Škoda…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
19.4.23 14:32

@Malá bobina a já se nedivím protože proč? Nejvíc chceme ty co nás nechtějí že..obrazně řečeno. Kdyby do ní byl blázen tak by ho zas až tak nechtěla. Taky si myslím že je zamilovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.4.23 14:33
@Malá bobina píše: Škoda…

No jo no, je to skoda.. sex je ale perfektní.. :dance: a s oběma chodim i sportovat. Mozna je seznamim a dame trojku :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
19.4.23 14:34
@Královna Kosmíru píše:

A byl už teda s někým sex, když jiskra nepřeskočila anebo to je zatím v plánu?

Uvidíš na tom soustředění, bude jiná atmosféra, třeba to půjde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24825
19.4.23 14:42

@Královna Kosmíru trojku?? tak to beres fakt hodne jen fyzicky… tam mam totalni Stopku..
ale tak ty vztah nehledas, dle mne tohle totiz vztah zasadne musi ovlivnit…
na tvem miste s tim, co chces, bych si nechala oba :lol: ale kazdeho zvlast :mrgreen:
jo a 52 je jeste ok, ver mi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.4.23 14:43
@Anonymní píše:
Tak ty seš drsnej :mrgreen:

Naopak, jsem jemný a něžný :srdce: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.23 14:45
@Vladenkaaa píše:
@Malá bobina a já se nedivím protože proč? Nejvíc chceme ty co nás nechtějí že..obrazně řečeno. Kdyby do ní byl blázen tak by ho zas až tak nechtěla. Taky si myslím že je zamilovana.

Asi tak… popravdě, když jsem ho poprvé viděla, tak jiskra nebyla, asi se mi nelíbíl úplně tolik, ale jsem ulítla na ruce a on je má tak silné a zkérované, hrál hokej a je to znát a sexi hlas, tím mně fakt dostal..na druhou stranu je přišerně namachrovanej pražák prostě, na to že mu bude brzo 50 je takovej, jakože by si mu furt hladila ego, jestli chápete, jakoby si potřeboval něco dokazovat :nevim: a ano, jsem asi pořád nevyzrála, vždy ma přitahovali muži co si ze mně nesedli na zadek a i tady jsem.si myslela, že budu mít navrch…bohužel no.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky