Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
A byl už teda s někým sex, když jiskra nepřeskočila anebo to je zatím v plánu?Uvidíš na tom soustředění, bude jiná atmosféra, třeba to půjde…
Sex byl s oběma. Doktora mam už dlouho, ale na chvilku jsem ho odstavila.. Oba by chteli asi víc. Furt mi píšou a tak.. Dobre rano, jsk ses vyspala, co mas v planu, jaky byl den.. atd. Mne vadí, ze jsou mrňaví..
Chci nosit podpatky a tak.. ja vim povrchni
@Královna Kosmíru píše:
Sex byl s oběma. Doktora mam už dlouho, ale na chvilku jsem ho odstavila.. Oba by chteli asi víc. Furt mi píšou a tak.. Dobre rano, jsk ses vyspala, co mas v planu, jaky byl den.. atd. Mne vadí, ze jsou mrňaví..![]()
![]()
Tak to já zcela chápu, chlap pod 180 by neměl šanci u mně ani v sexu
a to jsem drobná…
@Královna Kosmíru píše:
Sex byl s oběma. Doktora mam už dlouho, ale na chvilku jsem ho odstavila.. Oba by chteli asi víc. Furt mi píšou a tak.. Dobre rano, jsk ses vyspala, co mas v planu, jaky byl den.. atd. Mne vadí, ze jsou mrňaví..![]()
![]()
Já jsem taky na vysoké, přítel má ke dvěma metrům… ![]()
Tak na převozníky to je fajn a uvidíš, třeba se ještě někdo vyvrbí…
Podpatky můžeš nosit i tak, běžně vidím ženské s menším chlapem, asi si pak člověk zvykne…
@Lexter píše: Že vám ty problémy stojej za tu na chvilku podrbanou frndu.
@Anonymní píše:
Jo já o tom vím, že je to přesně v tomhle..každopádně byl to on co tvrdil, že mu nejde jen o sex, chtěla jsem si to vyjasnit od začátku, měl šanci to říct na rovinu a ne se pak chovat, že vlastně o nic jiného nejde tvl…
Tak budto kecal, nebo to casem prehodnotil, ze ten vztah nechce s tebou…coz teda, kdyz mu opila pises nejake citove vylevy po 3 mesicich
Se mu ani moc nedivim
Evidentne to vubec nezvladas…bud se hod do klidu a uzivej si to, nebo to ukonci, protoze tohle se bude stupnovat a budes do toho padat vic a vic…a az se chlapec nasyti, posle te k vode…a mam dojem, ze uz jsi tu stejnou diskuzi mela, coz mi prijde, ze jsi tim chlapem celkem posedla… ![]()
@Anonymní píše:
Tak to já zcela chápu, chlap pod 180 by neměl šanci u mně ani v sexua to jsem drobná…
Ne he to fakt děsný,, posledni dobou potkavam samý zapr. catelý mam 173 cm.. nejsem sni mala, ale ani zadne bidlo..
@Anonymní píše:
Tak to já zcela chápu, chlap pod 180 by neměl šanci u mně ani v sexua to jsem drobná…
Mám pocit, že nás šuká stejnej pražák.
![]()
@Anonymní píše:
Asi tak… popravdě, když jsem ho poprvé viděla, tak jiskra nebyla, asi se mi nelíbíl úplně tolik, ale jsem ulítla na ruce a on je má tak silné a zkérované, hrál hokej a je to znát a sexi hlas, tím mně fakt dostal..na druhou stranu je přišerně namachrovanej pražák prostě, na to že mu bude brzo 50 je takovej, jakože by si mu furt hladila ego, jestli chápete, jakoby si potřeboval něco dokazovata ano, jsem asi pořád nevyzrála, vždy ma přitahovali muži co si ze mně nesedli na zadek a i tady jsem.si myslela, že budu mít navrch…bohužel no..
Hele mela jsem to se svym exmilencem, ze na me totalne kaslal, ozyval se jen za ucelem sexu, jinak psal sporadicky a sex byl teda super, to jo, ale uz bych do toho v zivote nesla, aby se takhle chlap choval a daval mi najevo, ze me ma jen na jedno…ani po rozvodu, nikdy. Je to fakt ponizujici.
@Anonymní píše:
No já asi ani nechci vztah, on by reálně ani nebyl možný…nevím asi mě se*e, že prostě chce jen ten sex![]()
nic no, když to po sobě pročítám, ani se mu nedivím
Tak treba te stve to, co nemuzes mit, a ne to, ze zrovna tenhle dotycny muz s tebou nechce vztah. Ono si to chce nekdy nejdriv hledat a pojmenovat, co presne vadi a podle to se potom zaridit. Jsi do nej zamilovana a chtela bys i vztah zrovna s timhle konkretnim chlapem, protoze je to nejake terno? Tak pak je asi treba se podle toho zacit chovat, nejak ho do vztahu nalakat na vidinu, lepsi neexistuje a pak mu to nejak podat, ze bys teda chtela spise vztah, jinak ze koncite. Nebo to pripadne rovnou ukoncit bez snazeni. Chces jen sex, abys vyplnila mezery, ale zaroven te stve, ze nema o tebe zajem jako na vztah? To je o egu a musis si ho zpracovat, ale na sex je asi ten pravy a zase skoda to zahazovat.
@Anonymní píše:
Mám pocit, že nás šuká stejnej pražák.![]()
Hele nekecej ![]()
jaký ma auto ![]()
@Královna Kosmíru píše:
No jo no, je to skoda.. sex je ale perfektní..a s oběma chodim i sportovat. Mozna je seznamim a dame trojku
![]()
@Anonymní píše:
Asi tak… popravdě, když jsem ho poprvé viděla, tak jiskra nebyla, asi se mi nelíbíl úplně tolik, ale jsem ulítla na ruce a on je má tak silné a zkérované, hrál hokej a je to znát a sexi hlas, tím mně fakt dostal..na druhou stranu je přišerně namachrovanej pražák prostě, na to že mu bude brzo 50 je takovej, jakože by si mu furt hladila ego, jestli chápete, jakoby si potřeboval něco dokazovata ano, jsem asi pořád nevyzrála, vždy ma přitahovali muži co si ze mně nesedli na zadek a i tady jsem.si myslela, že budu mít navrch…bohužel no..
Jj sexy hlas u chlapa je úplně super!
Mne je jasný, ze tam mas ego + zamilovanost. Jenže co s tím. Ten si chce vyloženě užívat, ne se vazat.
@Lucy75 píše:
@Královna Kosmíru trojku?? tak to beres fakt hodne jen fyzicky… tam mam totalni Stopku..
ale tak ty vztah nehledas, dle mne tohle totiz vztah zasadne musi ovlivnit…
na tvem miste s tim, co chces, bych si nechala obaale kazdeho zvlast
jo a 52 je jeste ok, ver mi
Taky si myslim, ze 52 je ok. Dnes jsou to chlapi v nejlepších letech, pokud všechno funguje;)
Jasný no, co by si tady jinak pohledával