Ukončit nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.23 12:02
@free333 píše:
A proč s ním chceš vztah?Vždyt po rozvodu nejlepší, co může být, je chlap na dobrý sex, co nechce nic víc a po sexu neotravuje… :nevim:

No já asi ani nechci vztah, on by reálně ani nebyl možný…nevím asi mě se*e, že prostě chce jen ten sex :mrgreen: :zed: nic no, když to po sobě pročítám, ani se mu nedivím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
19.4.23 12:04
@Anonymní píše:
No já asi ani nechci vztah, on by reálně ani nebyl možný…nevím asi mě se*e, že prostě chce jen ten sex :mrgreen: :zed: nic no, když to po sobě pročítám, ani se mu nedivím :mrgreen:

Tak si v tuhle chvíli užij jen ten, a nic vic holt neřeš…

• Citovat
  • Upravit
53190
19.4.23 12:05
@Anonymní píše:
No já asi ani nechci vztah, on by reálně ani nebyl možný…nevím asi mě se*e, že prostě chce jen ten sex :mrgreen: :zed: nic no, když to po sobě pročítám, ani se mu nedivím :mrgreen:

Ale teď jsi to hezky pojmenovala - ty totiž primárně chceš, aby ON chtěl TEBE. Komplet. To by ti to sebevědomí pohladilo podstatně víc. To bohužel ale asi neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
19.4.23 12:05
@Anonymní píše:

Ono dobře šukacího chlapa nenajdeš na každém rohu, nevyplašila bych ho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24822
19.4.23 12:10

Při pití doporučuju odložit mobil, taky s tím nemám dobrou zkušenost :-D a nevidím důvod, proč si ho nenechat zatím jen jako sexuální převoz, když nikoho jiného nemáš a chemie funguje.. do doby, než se najde někdo lepší… ono i to objetí se fakt hodí…
vždyť tohle není vůbec špatný prozatimní model, než se dáš dokupy třeba pro další a lepší vztah…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.4.23 12:12

Taky se rozvadim, ale v tomhle mam jasno.. chlapa pouze na sex a nazdar..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 12:15
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda by jsem znala váš názor. Cca 3 měsíce se scházím s mužem ve středním věku, není ženatý, kvůli vzdálenosti se scházíme 1× v týdnu. Je hodně nedostupnej, oba víme, že jde hlavně o fyzično, zprávy probíhají sporadicky, nezajíma ho moje osoba jako taková, to už jsem poznala..občas zlehka dvousmyslama něco naznačí, ale prostě pořád tam je asi spíš tá vidina sexu a ví, na co ženské slyší…každopádně jsem se před týdnem na oslavě hodně opila a napsala mu fakt děsný emocionální výblitek :mrgreen: :zed: byl teda pěkně nasranej, ale přešel to s klidem..viděli jsem se jednou odvtedy, ta fyzicka přítažlivost je prostě obrovská..každopádně je vidět, že se bojí cokoliv říct, aby jsem si to blbě nevysvětlila, což chápu :zed: a já se ptám, i kdyby mi ten sex teď stačil, sama teď řeším rozvod, možná ten výblitek emocí byla spíš frustrace z roky nefungujíciho vztahu, do budoucna nebude..mám to ukončit hned? on jako chytne mně třeba za ruku, nebo mi řekne, že jsem hezká a sluší mi to, ale úplně z něho vyzařuje ta sexuální chtivost, to pak chlap udělá a řekne vše..takže pro mně bude asi strata času na něco od něj čekat že jo…jestli nevadí, byla bych ráda anonymní…

Problém je, ze zakladatelka se zda se zamilovala…a jsme zase u toho. Bude to pro ni trápení, neumi ho uz brat jen na sex, bude chtít vztah, obvzlast kdyz se rozvádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
19.4.23 12:16
@Anonymní píše:
:hug:.. tak buď první kdo se na koho vykašle :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
@Královna Kosmíru píše:
Taky se rozvadim, ale v tomhle mam jasno.. chlapa pouze na sex a nazdar..

Držím palce a jsem ráda, že jsem se dožila toho, že se hodláš konečně zbavit toho blba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
@Malá bobina píše:
Problém je, ze zakladatelka se zda se zamilovala…a jsme zase u toho. Bude to pro ni trápení, neumi ho uz brat jen na sex, bude chtít vztah, obvzlast kdyz se rozvádí…

To prave nechapu :nevim:.. ze ji to jednou nestačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
19.4.23 12:17
@Královna Kosmíru píše:
To prave nechapu :nevim:.. ze ji to jednou nestačí..

Dlouhodobý nedostatek citu a intimity…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.4.23 12:20
@free333 píše:
Ono dobře šukacího chlapa nenajdeš na každém rohu, nevyplašila bych ho… :)

To je pravda, my jsme hrozně plaší :lol: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
40415
19.4.23 12:21
@Kutil Tom píše:
To je pravda, my jsme hrozně plaší :lol: :andel: :pankac:

Ano, člověk po orgasmu řekne „miluji Tě“ a devět z deseti chlapů zmizí jako pára nad hrncem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.4.23 12:25
@free333 píše:
Ano, člověk po orgasmu řekne „miluji Tě“ a devět z deseti chlapů zmizí jako pára nad hrncem… :D

No jo, a když člověk projeví radost a řekne - jé, ty taky? To jsem rád, že je vás tolik - tak se nase.ete, tak co si má jeden vybrat :andel:

• Citovat
  • Upravit
24822
19.4.23 12:26

@free333 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to se právě musíš kousnout včas do jazyka a říct : Miluju TO! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS : jinak samozřejmě jen hážu ramena, taky sex bez citů a lásky neumím 8)
z čehož pak ovšem logicky vznikají různé scénky a rozchody a vracení se apod. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí