Přítel který je nepřítel

Anonymní
19.4.23 21:27

Přítel který je nepřítel

Ahoj všichni chtěla bych se zeptat na váš názor… S přítelem se známe 2 roky ale říká o mě špatné věci které mě osobně neřekne ani nenapíše jen za zády mluví špatně ale prede mnou mi říká že mě má rád a že se mnou chce být. Setkal jste se někdo s tímto? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
19.4.23 21:43
@Anonymní píše:
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat na váš názor… S přítelem se známe 2 roky ale říká o mě špatné věci které mě osobně neřekne ani nenapíše jen za zády mluví špatně ale prede mnou mi říká že mě má rád a že se mnou chce být. Setkal jste se někdo s tímto? Děkuji

Jsi si jista, ze je pravda, ze o tobe rika spatne veci? Pokud ano, kdyz se ho na to zeptas, co ti odpovi?

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
19.4.23 22:00

Ano, rychle pryč od něj

• Citovat
  • Upravit
13755
19.4.23 23:03

A jak to víš, že ty věci o tobě říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.23 23:05

Jestli jsi ho vyloženě slyšela, nebo máš důkaz, je nejvyšší čas takového poslat k vodě. Ale pozor na nepřející lidi v okolí, závistivé kamarády, kamarádky, nemusí to být pravda.

• Citovat
  • Upravit
5378
20.4.23 02:14
@Anonymní píše:
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat na váš názor… S přítelem se známe 2 roky ale říká o mě špatné věci které mě osobně neřekne ani nenapíše jen za zády mluví špatně ale prede mnou mi říká že mě má rád a že se mnou chce být. Setkal jste se někdo s tímto? Děkuji

Tteba se bojí Ti to říct do očí nebo je ublizeny. Co se mezi Vámi stalo nevyrceneho? Nebo proč s Tebou je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.4.23 10:35

Ano, už s ním nejsem - hurá! Ale trvalo mi dlouho se od něj odpoutat, měla jsem ho vážně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.4.23 04:03

Ne, nesetkala, jelikož slyším až za roh, hlásím dopředu,
chlap je ve střehu a ani by nepípl - jinak se se zlou potáže :cert:
Hej ženy, nebuďte takové měkoty!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
21.4.23 07:58

Jaké věci přesně? Jinak ne, není normální, aby tě partner pomlouval. Ale záleží, co přesně říká. Jestli si stěžuje na hlouposti typu nechává ležet oblečení na zemi a nemůžu se s ní bavit o fotbale, nebo jestli říká něco hnusneho typu má hnusnej zadek a je úplně hloupá. Prostě přijde na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí