Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat na váš názor… S přítelem se známe 2 roky ale říká o mě špatné věci které mě osobně neřekne ani nenapíše jen za zády mluví špatně ale prede mnou mi říká že mě má rád a že se mnou chce být. Setkal jste se někdo s tímto? Děkuji
Jsi si jista, ze je pravda, ze o tobe rika spatne veci? Pokud ano, kdyz se ho na to zeptas, co ti odpovi?
Jestli jsi ho vyloženě slyšela, nebo máš důkaz, je nejvyšší čas takového poslat k vodě. Ale pozor na nepřející lidi v okolí, závistivé kamarády, kamarádky, nemusí to být pravda.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni chtěla bych se zeptat na váš názor… S přítelem se známe 2 roky ale říká o mě špatné věci které mě osobně neřekne ani nenapíše jen za zády mluví špatně ale prede mnou mi říká že mě má rád a že se mnou chce být. Setkal jste se někdo s tímto? Děkuji
Tteba se bojí Ti to říct do očí nebo je ublizeny. Co se mezi Vámi stalo nevyrceneho? Nebo proč s Tebou je?
Ano, už s ním nejsem - hurá! Ale trvalo mi dlouho se od něj odpoutat, měla jsem ho vážně ráda.
Ne, nesetkala, jelikož slyším až za roh, hlásím dopředu,
chlap je ve střehu a ani by nepípl - jinak se se zlou potáže ![]()
Hej ženy, nebuďte takové měkoty!!!
Jaké věci přesně? Jinak ne, není normální, aby tě partner pomlouval. Ale záleží, co přesně říká. Jestli si stěžuje na hlouposti typu nechává ležet oblečení na zemi a nemůžu se s ní bavit o fotbale, nebo jestli říká něco hnusneho typu má hnusnej zadek a je úplně hloupá. Prostě přijde na to.