Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je na rybách? Sbal sebe a děti a odjeď, rychle, jestli máš kam. Máš jedinečnou příležitost. Nebo až bude v práci. Přece nebudeš spát ve sklepě? To je fakt mazec.
@BaMaK píše:
Je na rybách? Sbal sebe a děti a odjeď, rychle, jestli máš kam. Máš jedinečnou příležitost. Nebo až bude v práci. Přece nebudeš spát ve sklepě? To je fakt mazec.
Je to hustý, ale jsem člověk co pořád doufá a věří. Jenže teď už vím, že jsem naivní. Myslela jsem, že se změní, ale je to čím dál horší ![]()
Já věřila v to, že on bude jiný, že se změní kvůli tomu všemu. Začalo mi být divný, když jsem se chtěla vrátit při MD do práce a on mi to zakázal. Pak mi vyškrtal postupně kamarády, rodinu, a tak to šlo dál, až jsem sama jen s dětmi. Tuhle jsem tu měla na návštěvě jeho sestru a ta mi řikala, že když byl na střední, takže měl problém na intru s vychovatelkou, že na ni vytáhl nůž. Nejdříve jsem tomu nevěřila, ale teď mi to tak nějak dochází…
Prostě dnes už vidím jak je těžký přijít na to když je někdo manipulátor a umí to skrýt ![]()
Nechápu jak si s takovým mohla začít museli být náznaky hrubého chování už dřív, ale zásadní otázka máš na to se sama finančně osamostatnit, uživit 4 děti?
@quanavera píše:
Nechápu jak si s takovým mohla začít museli být náznaky hrubého chování už dřív, ale zásadní otázka máš na to se sama finančně osamostatnit, uživit 4 děti?
Náznaky žádný nebyly, nic takového…proto jsem zděšená.
@Anonymní píše:
Holky, vy co jste se rozváděli, jak jste to zvládli po rozvodu s dětmi a financemi? A pak ještě…manžel je opravdový despota, pořád na nás s dětmi křičí, ovládá všechny a nyní se mi podařilo se z jeho spárů vymanit a chci aby od nás odešel…jenže znáte to, ono se to lehce řekne. Dneska na mě křičel, že jsem stejná jako můj syn, že pořád meleme ( při tom já téměř vůbec nemluvím, hrozně jsem se kvůli tomu všemu změnila a jsem hodně zakřiknutá). Křičel na mě že jsem máma na ho*no, že jsem nikdy ještě nikoho nevychovala. Mám dvě děti z předešlýho manželství a spolu máme též dvě. Asi potřebuji jen vědět, že opravdu dělám správně když ho chci vypakovat
![]()
Už včera bylo pozdě. ![]()
@nostress píše:
Už včera bylo pozdě.
Já vím
…kde se to v chlapovi veme toto?
@Gabriela1234 píše:
neřeš, kde se to bere v NĚM, neřeš JEHO, řeš SEBE, a svoje děti, za který TY jsi zodpovědná, když jejich otec se chová jak se chová. Pro Tvoji pomoc jsou zde Bílý kruh bezpečí a ostatní pomáhající organizace, které TOBĚ jsou schopné poskytnout psychologickou podporu, kterou budeš nutně potřebovat, aby jsi se od manipulátora byla schopná odpoutat. Nejde jen o Tebe, ale hlavně o tvoje děti, o to, jaký vzor jim připravíš do života. Jeho, jaký je, co proč dělá, neřeš, to nejsi schopná ani vyřešit, ani pochopit. Zdrhej!
Přesně tak. Lépe bych to sama nenapsala.
@Anonymní píše:
Já vím…kde se to v chlapovi veme toto?
Furt chlap, holka, řeš sebe! Jestli je chlap na rybách, sbal se a utíkej! Třeba z rodiči! Nebo azylák, nebo podnájem nebo cokoliv, hlavně nespi doma ve sklepě na matračce!
Odkud jsi?
@Anonymní píše:
Já věřila v to, že on bude jiný, že se změní kvůli tomu všemu. Začalo mi být divný, když jsem se chtěla vrátit při MD do práce a on mi to zakázal. Pak mi vyškrtal postupně kamarády, rodinu, a tak to šlo dál, až jsem sama jen s dětmi. Tuhle jsem tu měla na návštěvě jeho sestru a ta mi řikala, že když byl na střední, takže měl problém na intru s vychovatelkou, že na ni vytáhl nůž. Nejdříve jsem tomu nevěřila, ale teď mi to tak nějak dochází…
Chlap se jen tak nezmění! To si zapamatuj a už vůbec jej nepředěláš. Bal se, dělej, a migej od něj okamžitě pryč, protože bude ještě hůř.
@Anonymní píše:
Zničil, já to vím teď po tom všem. Jsem troska a bojím se to někomu říct. Tuhle jsem si přendala matraci do pracovny a on mě vystrnadil s tím, že tam musí dělat, ať nepřekážím, tak spím ve sklepě. Jsem totálně v háji
A proč ve sklepě? To nemají děcka pokojík? nemáte pokoj? Jenom jeho pracovnu? Jsi hloupá?
Zakladatelko toto neni poprve, cos zalozila diskuzi, ze? Psala jsi uz pred nekolika mesici a vsichni ti radili, at odejdes…Opravdu se obrat na organizaci, ktera pomaha tyranym zenam.Uz kvuli tvym detem doufam, ze to dotahnes do konce. ![]()
Snad seberu síly a udělám to