Hrubý manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
388
14.8.16 15:27

Zavolejte sem, pomohou vám: http://rosa-os.cz/…te-kontakty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
14.8.16 15:27
@Gabriela1234 píše:
neřeš, kde se to bere v NĚM, neřeš JEHO, řeš SEBE, a svoje děti, za který TY jsi zodpovědná, když jejich otec se chová jak se chová. Pro Tvoji pomoc jsou zde Bílý kruh bezpečí a ostatní pomáhající organizace, které TOBĚ jsou schopné poskytnout psychologickou podporu, kterou budeš nutně potřebovat, aby jsi se od manipulátora byla schopná odpoutat. Nejde jen o Tebe, ale hlavně o tvoje děti, o to, jaký vzor jim připravíš do života. Jeho, jaký je, co proč dělá, neřeš, to nejsi schopná ani vyřešit, ani pochopit. Zdrhej!

Přesně tak. Lépe bych to sama nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 15:29
@Anonymní píše:
Já vím :-(…kde se to v chlapovi veme toto?

Furt chlap, holka, řeš sebe! Jestli je chlap na rybách, sbal se a utíkej! Třeba z rodiči! Nebo azylák, nebo podnájem nebo cokoliv, hlavně nespi doma ve sklepě na matračce! :cert: Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 15:32
@Anonymní píše:
Já věřila v to, že on bude jiný, že se změní kvůli tomu všemu. Začalo mi být divný, když jsem se chtěla vrátit při MD do práce a on mi to zakázal. Pak mi vyškrtal postupně kamarády, rodinu, a tak to šlo dál, až jsem sama jen s dětmi. Tuhle jsem tu měla na návštěvě jeho sestru a ta mi řikala, že když byl na střední, takže měl problém na intru s vychovatelkou, že na ni vytáhl nůž. Nejdříve jsem tomu nevěřila, ale teď mi to tak nějak dochází…

Chlap se jen tak nezmění! To si zapamatuj a už vůbec jej nepředěláš. Bal se, dělej, a migej od něj okamžitě pryč, protože bude ještě hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80052
14.8.16 15:53
@Anonymní píše:
Zničil, já to vím teď po tom všem. Jsem troska a bojím se to někomu říct. Tuhle jsem si přendala matraci do pracovny a on mě vystrnadil s tím, že tam musí dělat, ať nepřekážím, tak spím ve sklepě. Jsem totálně v háji :-(

A proč ve sklepě? To nemají děcka pokojík? nemáte pokoj? Jenom jeho pracovnu? Jsi hloupá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
14.8.16 16:50

Zakladatelko toto neni poprve, cos zalozila diskuzi, ze? Psala jsi uz pred nekolika mesici a vsichni ti radili, at odejdes…Opravdu se obrat na organizaci, ktera pomaha tyranym zenam.Uz kvuli tvym detem doufam, ze to dotahnes do konce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.8.16 16:56

Zdá se mě to, nebo takových diskuzí je tu čím dál víc? Zakladatelko, na co čekáš? Dusi tě, trápí i děti. Prosím, vzchop se a odejdi, bez něho budeš šťastnější, to víš i sama. Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.8.16 17:20

Určitě bude pro vás všechny lepší odejít. ale musíš si to naplánovat. čí je byt, nebo barák, jeho, společný, tvůj, podnájem? pokud tvůj, tak je to jenoduchý, pokud společný, bude lepší odejít, a pak řešit majetek, pokud jeho, nebo nájem, tak taky budeš muset odejít. a máš kam odejít? rodiče, prarodiče, tety? co peníze, pracuješ, a utáhneš sama bydlení a 4 děti, nebo jsi na rodičáku? máš apsoň nějaký úspory,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
14.8.16 19:09
@Anonymní píše:
Snad seberu síly a udělám to :roll:

Vis, proč po světe chodí tolik grazlu jako je tvůj muž? Protože po světe chodí tolik ženských jako jsi! Neskutečne hodne a obětavé! Kdyby po světe chodily ženský jako jsem ja, tak na světe nebude ani jeden Jedinéj agresor!

Promiň :hug: tohle jsi slyšet nechtěla a ja to nemyslím nijak zle. Chci ti jen otevřít oči! Ten člověk po tobě bude šlapat tak moc :dance: Jak moc mu to ty sama dovolis. Zkus si vymyslet krizovej plán. Kam půjdes, kolik mas penez, mas práci a hlídání? Teprve pak se do toho obuj. Na nic nečekej. Pokud uz ubližuje i tvým detem a tak ten s tím rozhodne nepřestane! Zkus oslovit nějakou organizaci. Tam ti pomůžou hlavně s psychikou. I kdybych v peněžence neměla ani korunu a ani kam jít, tak s nim bych stejne nezůstala.

Zivot je příliš krátkéj na to, abys ho přežívala jen kvůli detem, v domění ze chlap se zmeni! Věř, ze nezmění!

Sorry, ale tukam do mobilu. Snad to přečtete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
14.8.16 19:14

Radila bych, abys nebrečela, necítila lítost či provinilost, ale pořádně se NA.RALA!!! Koukni se do zdrcadla, řekni si, co by za takovou hezkou ženskou dali jiní chlapi a jak jsi vůbec mohla bejt s takovym de.ilem! Nezaslouží si tě. Chlapů je, až se vzpamatuješ, uvidíš, jak rychle se seznamíš s někým, kdo tě konečně udělá šťastnou! Vždyť žijeme jenom jednou a navíc nikdy nevíš, jak dlouho. Tak dělej jen to, co chceš ty a ne co chtějí ostatní! Okamžitě se sbal, odejdi, neohlížej se, objednej se na psychoterapii, zajdi si na masáž, kup si něco hezkýho na sebe a nebo odjeď relaxovat na dovolenou :kytka:. Žádnej chlap nestojí za trápení, to mi věř. Buď trochu víc hrdá a nepodceňuj se. A nestyď se vyhledat pomoc psychologa, to je naprosto normální a navíc ti to pomůže. Neřeš co bylo, co bude, ale žij přítomností. Napiš si všechny jeho hnusný vlastnosti na papír a kdykoliv bys snad přemýšelela, že bys s nim zůstala, tak si to přečti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.8.16 19:18
@Martina1991 píše:
Radila bych, abys nebrečela, necítila lítost či provinilost, ale pořádně se NA.RALA!!! Koukni se do zdrcadla, řekni si, co by za takovou hezkou ženskou dali jiní chlapi a jak jsi vůbec mohla bejt s takovym de.ilem! Nezaslouží si tě. Chlapů je, až se vzpamatuješ, uvidíš, jak rychle se seznamíš s někým, kdo tě konečně udělá šťastnou! Vždyť žijeme jenom jednou a navíc nikdy nevíš, jak dlouho. Tak dělej jen to, co chceš ty a ne co chtějí ostatní! Okamžitě se sbal, odejdi, neohlížej se, objednej se na psychoterapii, zajdi si na masáž, kup si něco hezkýho na sebe a nebo odjeď relaxovat na dovolenou :kytka:. Žádnej chlap nestojí za trápení, to mi věř. Buď trochu víc hrdá a nepodceňuj se. A nestyď se vyhledat pomoc psychologa, to je naprosto normální a navíc ti to pomůže. Neřeš co bylo, co bude, ale žij přítomností. Napiš si všechny jeho hnusný vlastnosti na papír a kdykoliv bys snad přemýšelela, že bys s nim zůstala, tak si to přečti!

masáž ani hadry nic nevyřeší, to je jen šidítko na hodinu. Odjet na dovolenou rada z Marsu. Podívala bych se místo toho do šrajtofle, kolik jsem si jako správná a předvídavá žena odložila stranou pro případ nenadálých životních situací a racionálně krokovala další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
14.8.16 19:26
@Burj Chalifa píše:
masáž ani hadry nic nevyřeší, to je jen šidítko na hodinu. Odjet na dovolenou rada z Marsu. Podívala bych se místo toho do šrajtofle, kolik jsem si jako správná a předvídavá žena odložila stranou pro případ nenadálých životních situací a racionálně krokovala další postup.

Tak já to myslela tak, že by měla dělat něco, co ji baví a udělá spokojenější než se každej den doma utápět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
14.8.16 19:29
@Martina1991 píše:
Tak já to myslela tak, že by měla dělat něco, co ji baví a udělá spokojenější než se každej den doma utápět.

neudělá ji to spokojenější. Protože jen co sleze z masážního stolu, zase bude myslet na to, co ji čeká doma.
Nedá mi to, řeknu to. Fakt se změnil až po posledním dítěti? Moc na takové příběhy o bleskové změně nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
14.8.16 19:31

@Burj Chalifa

Jak říkám i kdybych neměla ani korunu. Stejne bych hledala řešení.

On ví ze ona je na něm finančně závislá. Proto ji tak dusi!
V tomhle případě :think: nejdřív bych si poptala místo v azylaku. A pokud bych nemohla vystipat staryho tak poberu co unesu a až bude v praci, tak se odstěhuju na ten azylak. Vím, ze v ten moment přijde o všechno, ale je to lepší než spát ve sklepě…

Je to lepší řešení. Než čekat až se pan Bozsky zmeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
14.8.16 21:46
@Anonymní píše:
Holky, vy co jste se rozváděli, jak jste to zvládli po rozvodu s dětmi a financemi? A pak ještě…manžel je opravdový despota, pořád na nás s dětmi křičí, ovládá všechny a nyní se mi podařilo se z jeho spárů vymanit a chci aby od nás odešel…jenže znáte to, ono se to lehce řekne. Dneska na mě křičel, že jsem stejná jako můj syn, že pořád meleme ( při tom já téměř vůbec nemluvím, hrozně jsem se kvůli tomu všemu změnila a jsem hodně zakřiknutá :-( ). Křičel na mě že jsem máma na ho*no, že jsem nikdy ještě nikoho nevychovala. Mám dvě děti z předešlýho manželství a spolu máme též dvě. Asi potřebuji jen vědět, že opravdu dělám správně když ho chci vypakovat :( :,(

Proboha, odejdi co nejdřív, jak ti radí holky :( Místo v azyláku a šup. Odkud jsi? Třeba by ti někdo z nás mohl nějak píchnout, nějaké věci pro děti nebo tak… Já mít auto tak tě i pomůžu přestěhovat - chudáci děti :,( i ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí