Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli ti chování tvého přítele absolutně nevyhovuje, není problém ho vyměnit za jiného, který bude milovat a obdivovat tebe, a tvoji postavu, mimo jiné. ![]()
Příspěvek upraven 14.08.16 v 10:23
No, ukázala bych mu sbalenou igelitku a at se jde kochat její krásnou postavou ![]()
Fuj, takového egoistického prasáckého blba (dost slušně řečeno) bych hned poslala tam, kam slunce nesvítí, a to už dáááávno..
![]()
Ponižuješ se úplně zbytečně. Takového zmetka doma nemám ani bych nechtěla, aby mi chlap posílal fotky na facebooku z komentáři + aby mi říkal, že když na něj nemám čas, tak on si udělá čas na svou kolegyni v práci? ![]()
Jako kde jsme, aby si takto chlap honil ocas a ego?
On s tímto nepřestane, ani když pohrozíš ani když odejdeš. Toto bude dělat i dalším přítelkyním, s kterými bude v budoucnu žít.
Buď se s tím smiř, anebo si najdi normálního muže.
Asi bych měla dodat, že moje postava se mu líbí… Mám hodně malá prsa, takové ty lentilky pod kobercem, ale prý jsem krásná i tak ![]()
Možná je to prostě jednom provokace… Ale rozhodně mi to přijde ošklivé když ví, jak se svojí postavou(hlavně prsy) trápím ![]()
Myslím, že Tvůj „přítel“ má větší komplexy než kdokoli jiný, včetně Tebe.
To, co dělá, by zdravě sebevědomý člověk neměl zapotřebí. Ani nechci rozebírat jeho myšlení, protože to je opravdu nízký člověk.
Jen Tobě bych chtěla říct, že toto nemáš zapotřebí, aby si na Tobě kdokoli honil své ego, ten Tvůj „přítel“ nestojí ani za pomyšlení, že by z něj mohl být partner do života. Pokud se na to cítíš, opusť ho. Dej si čas sama pro sebe, ať si utřídíš své priority. Ať se poznáš a tím nabereš potřebné sebevědomí a to takové, že Ti podobní nebudou stát ani za dobrý den.
Pokud máš pocit nebo problém se svým sebevědomím, potom ten člověk není z těch, kteří by Ti pomohli, ale ten,. který by Tě mohl srazit do větších problémů.
Určitě máš na víc než dělat rohožku takovému.
Držím palce, ať najdeš to, co potřebuješ
![]()
@Sisi21 I jako provokace, to je prostě humus. Já si sebe vážím natolik, abychmi se od nějakého zakomplexovaného blba nenechala ponižovat. Navíc, normální partner neupozorňuje na nedostatky svého protějšku když se tím ten druhý trápí
![]()
Tak mu dneska pošli fotku nějakého pořádného černocha s velkým penisem a s komentářem, „ten ho má ale velkýho, s tím bych si určo užila“.
Jestli je hezká, tak to uznej, ale musíš dodat, že ty jsi lepší, to je snad jasný, jinak by byl s ní a ne s tebou..v tom by měl souhlasit, jinak za to nestojí
a venku se usmívej, muži se budou smát na tebe, a pak se třeba doma pochlubíš, že tě nějakej pozval na kávu
a na komplexy se vybodni, jseš jediná na světě! ![]()
Našla bych si na netu fotku nějakého fešáka a poslala mu jí se slovy: Koukni to je frajer, ten hrudník Mmmmm ![]()
Zdravím,
Už opravdu nevím jak současnou situaci řešit…
Můj přítel je moc hodný, galantní, ale občas se chová s prominutím jako idiot.
Mám dost malé sebevědomí, nějaký ten komplex a teď přestávám užívat antidepresiva. Jsem dost žárlivá, ale scénu jsem mu nikdy neudělala.
Má pár kamarádek se kterými si píše, chodí ven… a které ho ale očividně balí. Jedna mu dokonce na férovku nabídla sex.
Tohle vše vím přímo od přítele. Ví, že mě to trápí, ale stejně mě provokuje.
Když na něj nemám čas, řekne mi, že alespoň bude mít čas se s ní víc poznat… Podobné řeči mě dokáží slušně vytočit, to asi chápete
Jednou mi dokonce poslal "kamarádky " fotku z FB v plavkách a schválně říkal jak má hezkou postavu, pěkná prsa atd. Byla jsem z toho tenkrát dost zhnusená…
Už jsem s ním o tom mluvila a vypadá to, že vždycky čeká mou reakci, jestli budu žárlit… Jenže mě už tahle jeho hra nebaví… Máte nějaký nápad? Mám mu dát ochutnat vlastní medicínu? Nebo mu prostě říct ať toho nechá jinak nechám já jeho?