Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, všechno špatně, hezky doma zůstaň s despotou.
PRDLAJS, pokud ti je špatně, tak ho vypakuj. Manžel má kam jít? Ví, že se s ním chceš rozdvádět? S penězi to bude hodně špatné, počítej s tím, že manžel odejde a odejde i s celou výplatou, pošle akorát nějaké alimenty.
@hudečice píše:
Ne, všechno špatně, hezky doma zůstaň s despotou.
PRDLAJS, pokud ti je špatně, tak ho vypakuj. Manžel má kam jít? Ví, že se s ním chceš rozdvádět? S penězi to bude hodně špatné, počítej s tím, že manžel odejde a odejde i s celou výplatou, pošle akorát nějaké alimenty.
Já vím, jenže já už kolikrát chtěla odejít, jenže vždycky jsem to vzdala. On na mě mával rozvodem v pátek před jeho rodiči na mě křičel, že o tom přemýšlí už dlouho. Teď mě seřval a odjel na ryby. Jsem už troska. ![]()
@Anonymní píše:
Já vím, jenže já už kolikrát chtěla odejít, jenže vždycky jsem to vzdala. On na mě mával rozvodem v pátek před jeho rodiči na mě křičel, že o tom přemýšlí už dlouho. Teď mě seřval a odjel na ryby. Jsem už troska.
Prima, takže víš, na čem jsi. Směle do toho!
@Halibar píše:
Tak bych mu sbalila kufry a nepustila domů
Jsem asi měkota nebo já fakt nevím. Seděla jsem a brečela a klepala se.
@Anonymní píše:
Proč proboha? Holka, postav se na vlastní nohy, trochu důrazu,… kurec ty bys potřebovala kousek ze mě, hned by se ti jednalo líp.
@hudečice píše:
Proč proboha? Holka, postav se na vlastní nohy, trochu důrazu,… kurec ty bys potřebovala kousek ze mě, hned by se ti jednalo líp.
Jsem asi fakt blbá, ale já se toho všeho bojim. Ale chci do toho jít kvůli dětem, pořád je peskuje a mě taky a nemáme klid. Neváží si nás. Dnes mi přikázal jak nějakýmu spratkovi, že teď po dovolený jde do práce a že až přijde, že chce od nás hodinu klid a pak že teprve můžeme přijít. Jsem úplně koukala jak nám to přikázal.
@Anonymní píše:
On tě úplně zničil :/ potřebuješ nějakou oporu, někoho, kdo se za tebe postaví, když to nedokážeš sama. To dáš, trošku si važ sama sebe. Přeji hodně štěstí
@hudečice píše:
Proč proboha?
Protoze to je syndrom tyranych zen. ![]()
@Halibar píše:
On tě úplně zničil :/ potřebuješ nějakou oporu, někoho, kdo se za tebe postaví, když to nedokážeš sama. To dáš, trošku si važ sama sebe. Přeji hodně štěstí
Zničil, já to vím teď po tom všem. Jsem troska a bojím se to někomu říct. Tuhle jsem si přendala matraci do pracovny a on mě vystrnadil s tím, že tam musí dělat, ať nepřekážím, tak spím ve sklepě. Jsem totálně v háji ![]()
Bývala jsem společenská, mnoho přátel a on ze mě udělal úplně jinýho člověka co se nepodívá na sebe ani do zrcadla. Když jsem mu řekla, že ať odejde, tak řekl že jo, ale začal mi hrát na city, že už pak nebudu mít po svým boku někoho tak dobrýho jako je on.
Holky, vy co jste se rozváděli, jak jste to zvládli po rozvodu s dětmi a financemi? A pak ještě…manžel je opravdový despota, pořád na nás s dětmi křičí, ovládá všechny a nyní se mi podařilo se z jeho spárů vymanit a chci aby od nás odešel…jenže znáte to, ono se to lehce řekne. Dneska na mě křičel, že jsem stejná jako můj syn, že pořád meleme ( při tom já téměř vůbec nemluvím, hrozně jsem se kvůli tomu všemu změnila a jsem hodně zakřiknutá
). Křičel na mě že jsem máma na ho*no, že jsem nikdy ještě nikoho nevychovala. Mám dvě děti z předešlýho manželství a spolu máme též dvě. Asi potřebuji jen vědět, že opravdu dělám správně když ho chci vypakovat