Hry - 19 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
13.6.11 14:32

hry- 19 měsíců

ahojky
mám 19 měsiční holčičku hrozně ráda bych si s ní hrála ale už mě nic nenapada koukala sem i tady na náké rady ale mě příjde že občas ani neví co po ní chci… rády hrajeme na schovku či na honěnou a ještě kreslení jí baví. budu ráda za náké typy děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
13.6.11 14:38

ukazovací básničky např. dáme ruku tam a dáme ruku sem nebo utíkala káča kolem rybníka,nebo na zvířátka ,hra s plastelínou ,vaření taky děti baví…

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
13.6.11 14:50

Pokud dobře a ráda mluví, tak je úžasné doplňování písniček - já zazpívám většinu a na poslední slova veršů na ní ukážu a ona nadšeně písničku doplní.

Houpy houpy, kočka snědla… ukážu a ona řekne „kroupy“… a já plynule navážu koťata se … ukážu „hněvala“…

Adélku to baví hrozně moc, máme několik písniček, které ovládá doplňovat a přibývají další. Po každé si zatleská, jaká je šikula :palec:

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
13.6.11 14:52

Jo a posadit si ji na klín čelem k sobě, dát jí ručičky do výšky a tleskat o ní „Den den delí“ nebo „Jak se tak dívám“ … to miluje také

• Citovat
  • Upravit
14721
13.6.11 15:18

Naše miluje tancování a ukazování na Kolo kolo mlýnský, Šla Nanynka do zelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.6.11 15:29

Ještě miluje ukazování kde je nos, pusa, ucho, čelo, loket, koleno… ukazuje to na sobě i na ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.6.11 19:49

Kromě už vyjmenovaných ho např. baví strkat těstoviny do pet láhve a pak třepat ven, sundávat kolíčky, co připnu na deku, klasické posílání balonku či házení tak aby jej chytl - tak to se může uřechtat, zvedání do výšky, leze leze po železe a moc rád ukazuje části těla a jak je velký, jak se má, pá pá, dřepy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.6.11 20:00

maminy moc děkuji za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.6.11 23:26

nějaké tipy jsou i tady
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
15.6.11 13:43

stavíme z kostek,hraveme na xylofon,stavíme dřevěné puzle,uklízíme spolu(utírá prach,zametá,vaří se mnou,vytírá podlahu),malujeme pastelkama nebo vodové omalovánky,střiháme plastovýma nůžkama různé zvířátka z časopisů a pak je lepíme na barevný papír(to jí baví moc),házíme míčem,čteme si(doplnuje říkanky,ukazuje co vidí),postavím jí bungr a tam si zaleze a hraje si s plyšákama( ty má moc ráda,má takový ten svůj dětský svět,takže furt hraje divadlo,že spolu třeba plišáci mluví,nebo je ukládá do postele,přebaluje),ted naposled jsem vymyslela bitvu( doma jsem rozházela míčky do bazénu( máme jich asi 100) a házeli jsme je do lavoru,na postel,různě po sobě,do šuplíku,říkali jsme si jakou má každý míček barvu,když jsem jich měla hodně tak mi je nenápadně kradla,pištěla,běhala,schovávala je pod peřinu,abych je náhodou nenašla,jinak jsme hodně venku,pokud není škaredě tak celý den domu se chodí jen vyspinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.11 13:47

my s malou kutouleli balonky, lžičky a misky - umělohmotné samozřejmě - se taky hodily na bubnování…no a pak cokoli, kde mohla něco zkoumat.. no a bezkonkurenční dárek byl od kamaráda - nafukovací kladivko - máme „zatlučené“ všecky hřebíky znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí