Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj maminy..Jonáš pořád průjmuje,byli jsme u Dr,napsala Enterol,Kulíška na hydrataci,je na dietě,ale stejně pořád srajdí.už je to 5.den,sice i trochu jí a pije,pořád mu nabízím dost tekutin,ale už jsem z toho na nervy a nevidím zlepšení.je tady někdo kdo má taky ted takovy problem?
A je to vodnaty prujem nebo jen ridsi?
Nase Emca mela nedavno taky „neco“.Nebyl to vylozene prujem,chodila tak 6 denne,byl to takovej mene tuhej bobek,nekdy kase s nestravenymi kousky jidla,hlenem a desne divne to pachlo.Mela jsem strach,ze jde o nejakou potravinovou alergii.Zacala brat taky Enterol.Trvalo to 14 dni
a pak to preslo.Takze asi vazne nejaka strevni viroza ci co.
Hlavne at prcek pije a kdyby se to po vikendu ani trochu nezlepsilo a cetnost stolic nesnizila,sla bych k dr..
ahoj..nejdřív kaše,a ted voda..uz ma upe opruzenou prdelku.dneska pije o stosest,to me uklidnuje a od rana nekadil..tak uvidime..a slupnul pulku bananu ![]()
ahoj..nejdřív kaše,a ted voda..uz ma upe opruzenou prdelku.dneska pije o stosest,to me uklidnuje a od rana nekadil..tak uvidime..a slupnul pulku bananu ![]()
Tak mu nedavej nic jist,krome fakt dietniho,varenou mrkev,ryzi,starsi pecivo,banan.Nic vic bych zatim nedala..
jablko, jablečné pyré, suché těstoviny, pečivo, a vydrž..nám enterol pomohl vždy, zkus i smektu
nicolke som davala pri prujmoch origos cokoladu ( v bio obchodoch zvyknu mat) a banan , cokoladu spustit do rozmackaneho bananu a do dvoch dni bola fit ![]()
KriJona píše:
ahoj maminy..Jonáš pořád průjmuje,byli jsme u Dr,napsala Enterol,Kulíška na hydrataci,je na dietě,ale stejně pořád srajdí.už je to 5.den,sice i trochu jí a pije,pořád mu nabízím dost tekutin,ale už jsem z toho na nervy a nevidím zlepšení.je tady někdo kdo má taky ted takovy problem?
Pět dní je docela hodně, zkusila bych konzultovat s Mudr. telefonicky.My ho teď měli taky,ale po třech dnech na dietě je pokoj. ![]()
Ahojky, u nás na severu řádí rotavirové infekce a pak střevní infekce… náš 18m synek minulý týden na 5 dní skončil v nemocnici, začalo to zvracením a průjmem, horečku kolem 39, to první dva dny, další dva dny průjem, hodně pil ale šlo to do plíny… byli jsme u dr. nelíbil se jí, vzala krev, ale jeli jsme domů, do půl hodiny jsme se vraceli, a vzali ho na dětské oddělení v nemocnicii na JIP, byl dehydrovaný i přesto že hodně pil.. strávil na kapačkách dva dny, nic příjemného, dostával kombinaci černého uhlí a hylaku a ikdyž je to hnus, pomohlo to… domů nás pustili po 5 dnech… je toho spousta, víc jen těch lehčích forem střevní virozy…takže bych také dala na radu lékaře…
ahoj všem..už je to dobrý..Jonáš už kajdí zcela normálně
s chutí jí a pije..díky všem za příspěvky a rady
a nemá nový zub?
u nás je to tak vždycky už celý rok … zvracení, průjem a šup nový zub ![]()
rebeca píše:
a nemá nový zub?u nás je to tak vždycky už celý rok … zvracení, průjem a šup nový zub
nemá:-(ani se žádnej neklube..sice mě nenechá koukat se do pusy,ale když ho lochtám,tak jak se směje tak má pusu dokořán a prohlížím chrup ![]()