Správné přetáčení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4998
12.6.11 17:29

správné přetáčení

ahoj holky, mám dotaz, naše malá krásně pásla koníky, teď se naučila přetáčet na bříško a jak se přetočí, tak neví co s ručičkama a když jí pomůžu jí je dát pod sebe, tak se začne vztekat. Je to normální? Má špatnou techniku otáčení? V jaké poloze by ty ruce měly být?? Má snahu se opřít o dlaně a ne o lokty, ale nemá na to ještě sílu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
12.6.11 17:36

a jak je stará? Emi když se začala na konci 4 měsíce otáčet tak přestala pást úplně!!!!!! Chvíli jsem z toho šílela, ale po čase (fakt nevím přesně, ale týden to byl) začala pást a krásně, i podpírat o dlaně, i o lokýtky. Takže myslím v klidu, naučila se něco novýho, a musí to vztřebat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.6.11 17:36

Neví co s ručičkama,jako že dělá letadlo? Rozpaží ruce do stran a jako by letěla na bříšku?To je přirozená poloha při pasení koníků.
Atˇse opírá,to je taky přirozené! Přišla na nové polohy,tak je zkouší ,co to s ní udělá.Dej jí čas,do týdne se to urovná a přidá se další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
12.6.11 17:40

Souhlas…náš malej dělal s rukama psí kusy, pak lítal letadlem, pak řval, že už ho to nebaví, pak na to přišel. Na záda zpátky se začal otáčet cca po měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.6.11 17:45

Mě se zdá, že je vše ok. Co s ručičkama, na to musí přijít sama, ale musíš ji nechat prostor k tomu, aby si to vyzkoušela.

• Citovat
  • Upravit
1943
12.6.11 17:46

Mě se čtyřměsíční začala přetáčet sama včera :dance: (a dělá to od té doby pořád :lol: )ruce má v úrovni hrudníku,opírá se o předloktí,dlaně má většinou v pěst.nevím,jestli je to správně,ale neřeším to.když jí to tak vyhovuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
12.6.11 17:52

asi takhle to u nás vypadá(ilustrační foto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
12.6.11 20:15

jsou jí 4 měsíce. Přesně jak píše Barry4 - dělá letadlo. Když jí dám ty ručičky pod sebe, opřu ji o předloktí, tak je hned roztáhne do stran a po chvilce má pusu na zemi. zkusím to podruhé a řev. A přitom předtím tak krásně a rovně pásla. Minulý týden jsme byly u dr. a ta řekla, že když se to pasení do měsíce nezlepší, tak nás pošle na cvičení. Jsem z toho smutná, ale jinak je moc šikovná, strká si nožky do pusinky, brouká, směje se, přendavá hračky z ruky do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
12.6.11 20:23

Určitě začne,neboj,na 4 měsíce je náhodou moc šikovná. Já sem z toho byla taky špatná že nepase, přesně dělala letadlo, nebo ležela čuničkou na zemi, a když sem jí dala ručky pod sebe tak ječela :twisted: . Ale za pár dní se to zlepšilo, do měsíce bude pást jak divá, na to dám krk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.6.11 20:28

JJ,letadlo je správně,zkouší vlastní rovnováhu :palec: Nemyslím si,že pase nebo něco dělá špatně,jen přišla na nové věci a potřebuje čas,aby si to všechno spojila. To se zase srovná a jakmile přijde na přetáčení na záda,máš po klidu,počkej,jak to půjde rychle za sebou :mrgreen: My taky začli takhle brzo a ted´už mi přeplazí celou místnost,lovím ji ,cácorku,odevšad možně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
12.6.11 20:35

holky moooc děkuji, to jsem potřebovala slyšet. Snažím se ji dávat na bříško co nejvíc, ale ten křik je hrozný. Taky nosíme na tygříka, to prý pomáhá, ale taky se jí to moc nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.6.11 20:38

To je tím skokem. Potřebuje si to urovnat v makovičce,tak budeš mít pár dnů protivné dítko. V klidu,takových dnů ještě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
17.6.11 20:46

holky, tak hlásím velké zlepšení. Měly jste pravdu, je to den co den lepší :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.6.11 08:55
:palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.7.11 20:05

Jen jsem vám chtěla napsat, že jsme byly u dr. pochválené a na cvičení nemusíme. Malá už krásně válí sudy na obě strany a začíná se plazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí