Hry do stanu - když prší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1696
16.8.17 21:00

Hry do stanu - když prší

Jedeme s klukama (5 a 7 let) pod stan, celou sobotu má pršet. Nějaké tipy na hry do stanu? Bereme karty, ale to zabere chvíli. Ideálně nějaké společenské, co nezaberou půl tašky… nebo nějaká hra typu tichá pošta? Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
16.8.17 21:01

Jela bych na výlet ;)
my jinak hrajem karty, domino, dámu, tangram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.17 21:06

Taky bych vypadla nekam na vylet do sucha (hrad, vystava, jeskyne…).Ve stanu se akorat budete smrdlat o plachtu a v noci spatv mokru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 21:08

Brain box je fajn..( moje první obrázky )..vyhrajou si i dospělí:o) pexeso, elektronická tužka,

• Citovat
  • Upravit
519
16.8.17 21:08

V obchodech prodávají společenské hry „do auta“, je to malinká krabička se spoustou nápadů… Nebo Dobble :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.8.17 21:13

Klasika karty, hádej kdo, člověče nezlob se :) ale můžu doporučit tuto hru je skvělá a zábavná http://www.dracik.cz/hra-hadej-kdo/ :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
16.8.17 21:17

@Petruna21 hadej kdo je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6657
16.8.17 21:59

Není to nic objevného, ale já doteď miluju takovou tu slovní hru, jak si jeden myslí zvíře/slavnou osobnost apod., ostatní se ho ptají na otázky a on odpovídá ano/ne a ostatní hádají, co myslí.

A taky jsem vždycky milovala země-město :D Na to stačí tužka a papír (ale pro váš věk to moc nebude, ten pětiletý bude mít nevýhodu a možná to pro něj bude těžké, leda by hrál s rodičem, který by mu to psal).

A další slovní hry, osvědčené mám třeba Na sultána:
 https://www.hranostaj.cz/hra317

nebo Můstky:
https://www.hranostaj.cz/hra1169

a určitě mě napadne ještě něco, kdyžtak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
16.8.17 22:51
@unuděná píše:
Taky bych vypadla nekam na vylet do sucha (hrad, vystava, jeskyne…).Ve stanu se akorat budete smrdlat o plachtu a v noci spatv mokru ;)

Moje slova. Aktuální zkušenost 2 týdny zpátky. Ale pršelo naštěstí jen dopoledne. Se staršíma jsme hrály Dobble a karty, dvouletá zatím zkoumala, jak zbořit stan.
Ale jinak jakékoliv karty, jestli kluky baví a my máme docela rádi všichni hlavolamy IQ Twist, IQ puzzle. A u toho se dá chvilku vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
16.8.17 22:54

@Petruna21 @Mava Je to opravdu tak super hra? Že bych si ji dala na seznam na Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43015
17.8.17 05:57

Byli jsme letos s detmi ve stanu 2× a pocitala jsem, ze kdyz bude lejt, ze stejne musime ven, protoze by kluci zborili stan (minimalne promocili) a nas psychicky zabili. V klidu by byli jen v pripade, ze bych jim dala s sebou kazdemu jeden chytry mobil. Takze jsem vzalapogumovane obleceni a kdyby lilo vic dni a nedalo se dosusovat, vzdali bychom to a jeli domu. (S sebou jsem mela take karty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
17.8.17 05:58

@Aries6 Za mě 100% ano :palec: fakt je skvělá a hlavně se u toho pobaví všichni a ne jenom děti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.8.17 08:53

@Petruna21 @Mava @Aries6 No já tedy nevím. Máme doma jen tu malou verzi hry, co byla loni v Albertu za body, takže neumím posoudit, jak moc se liší od téhle větší varianty. Pokud to je stejné, tak to je pro nás jen obyčejná hra, žádný zázrak. Čtyřletou dceru to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.8.17 10:00

Rozhodně bych nezůstávala ve stanu, ale vyrazila někam ven. Nedovedu si představit být celý den zavřená ve stanu s klukem… a to mám celkem dost klidný dítě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1696
17.8.17 10:06

Všem díky, určitě nebudeme celý den ve stanu, budou mít nepromokavý oblečení… ale zas nechci, aby celý den lítali v dešti… Budeme mít možnost se schovat pod střechou - je to stará stodola, z který je udělaný hlediště, podium, bar, ale pro děti tam nic není (mimochodem, jedeme tam na dva koncerty, na který se kluci těší, mají je rádi, možná tam pojedou i známí s jinýma dětma, ale to ještě nevíme). Byli jsme tam už minulý a předminulý rok, kluky to tam bavilo, lítali tam, hráli si jinými dětmi… Přemýšlela jsem o hře Activity, ale to nechám na Vánoce, je moc drahá. Jinak asi zkusím Dooble - @krukynka díky. Chtěla jsem právě něco novýho, co by je zabavilo, aspoň na hodinu, aby trochu proschli… Cestovat tam není moc kam, kousek odtud je jen zámek, ale v létě tak narvaný, že se na to asi vykašleme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí