Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, nikde jsem nenasla tema primo na HSK, tak zakladam nove. Nikde o tom nic moc neni. Chtela bych se zeptat tech, co to maji za sebou, jak to cele probiha? Dekuji ![]()
Jak to probíhá, těžko říct, když jsem byla pod narkozou. Záleží jestli jdeš ambulantně, nebo ne. Ale počítej s tím, že pokud ti něco v děloze najdou (já tam měla 3 cystičky), že budeš chvíli po zákroku krvácet/špinit. A proč se ti na tu dělohu nepodívali když jsi byla na laparoskopii?
Já jsem ráno nastoupila do nemocnice, na řadu jsem šla cca v jedenáct, celková narkóza asi 15 minut, pak zpátky na dospávací pokoj, kde jsem měla být dvě hodiny, nic méně měli mírný skluz, takže za hodinu už jsem šupajdila domů (s doprovodem, bez něj nepouští) bylo nás tam 6 a šlo to jak na běžícím pásu
při odchodu jsem dostala zprávu a doporučení na šestinedělí…ale pak mi Mudr mezi čtyřma očima řekla…zkuste to, po HSK to hodně lidem vyšlo…bohužel nám ne..ale za to může moje imunita. držím palečky ![]()
@Ha-ni koukli se na ni u nas v nemocnici, ale popsali to nesrozumitelne, ze doktori v caru nechapou jak to teda je. mam jit na ivf tak se chcou ujistit jak to teda je ![]()
@estrela me ani nerekli na kolik mam rano prijit
a delali ti pred tim nejaky klystyr nebo neco? a cevkovali te? no me strasili, ze tam budu asi i pres noc, coz se mi moc nechce. druhy den si sla normalne do prace?
@Cracky tak to potěší.
Cévkovat tě určitě nebudou, když se necévkuje ani před diag.lsk. Ale podrobnosti ohledně nástupu ti musí říct oni, tohle má každá nemocnice jinak a CAR určitě taky. Hodně štěstí ![]()
@Cracky ani klystýr, ani cévkování, ten den jsem trošku špinila, jinak v pohodě…kdybych nebyla na nemocenské, tak bych druhý den do práce šla, nic mi nebylo, v naší nemocnici byl nástup na 7:30 - papírování, přidělili nám postele a podle toho jak jsme přišli, tak nás brali…fakt to nic není. Já ji taky měla kvůli diagnostice tvaru.
@Ha-ni @estrela holky moc dekuju, hned sem klidnejsi
nepamatujete si nahodou jak to bylo pri predoperacnim vysetreni? vim ze berou krev, ale nevim, jestli mi vsechny vysledky daji jeste ten den, nebo tam budu muset jit jeste pozdej. uz si to nepamatuju jak sem to mela pred laparkou
![]()
@Cracky krev,moč a EKG - to mi dali hned po vyšetření a to jsem dala obvodní, výsledky krev+moč jsem měla druhý den ![]()
Já byla na krvi+moč 2 dny před (v út) a ve čtvtek měl dr. už výsledky a dodělal zbytek a napsal zprávu a dal mi ji do ruky.
Takže určitě ne v jeden den.
Ahoj holky, tak jsem v utery byla na te hsk. Doktor mi rikal, ze bych po tom nemela krvacet, jen spinit. Ja ja jsem den operace jak sem se zvedla z luzka dost krvacela, rikal ze to je normalni (do papiru napsal jen spineni
) Vcera uz jsem jen spinila ale dneska zase krvacim. Co myslite, je to normalni? Krvacely jste po tom?
@Cracky Ja na tom teda nebyla, ale dr. me tam porad zene. Neporadim, jen jsem se chtela zeptat, jestli ti neco nasli…
Ja na tom byla, po zakroku jak jsem se zvedla tak jsem zakrvacela, pak jsem uz jen spinila asi 3dny, pak byl 4dny klid a pak jsem tyden spinila..je to pry uplne normalni
@smiley1 ja na to byla kvuli upresneni moji vady delohy a jeste mi brali vzorek endometria. vysledky se dozvim nevim kdy, strasny pristup ![]()
@věrka6 jenze ja chvilkama krvacim jak pri ms ![]()
No tak to bych si pro jistotu dosla na gyndu nebo aspon zavolala.
Ahoj holky, zitra mam jit na HSK, bylo mi receno i v papirech napsano, ze se provadi 5.-11.den menstruacniho cyklu. Jenze zitra to mam 12.den menstruacniho cyklu, bude to problem??? Diky