Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.
Mám za sebou už 3 neúspěšné pokusy IVF. Přemýšlím co teď dál. Chtěla bych zkusit minimální stimulaci, ale nevím kam jít. S nynějším CAR nejsem spokojená.
Chtěla bych vás tu poprosit jestli byste mohly napsat názor na různá centra, kde to na kolik vyjde, protože bych si vše hradila už sama a jak jste byly spokojené.
Moc moc děkuji.
@lentilka1982 Asi nejlebneji to vyjde u Apolinare, to je statni, tak tolik neryzuji penize. Vlastni zkusenost, ale nemam.Jen co jsem kde vycetla.Taky jsem se o to zajimala, ale uz to nastesti nepotrebuju.
Apolinář je sice určitě nejlevnější, ale minimálku bohužel nedělá.
Doporučuji Reprofit Brno…dělají tam zázraky a cenově jsou nejlevnější.
Holky díky za názory. Můžu se ještě zeptat jak to vyjde cenově? To se platí celá částka co má CAR v ceníku, i když nedojde k transferu? Stává se to u minimálky asi často ne? Folikuly můžou být prázdné, nebo předčasně popraskají…
@lentilka1982 píše:
Holky díky za názory. Můžu se ještě zeptat jak to vyjde cenově? To se platí celá částka co má CAR v ceníku, i když nedojde k transferu? Stává se to u minimálky asi často ne? Folikuly můžou být prázdné, nebo předčasně popraskají…
Každý CAR má na svých stránkách svůj ceník, např. v Eurofertilu to stojí 10 000 + 1 000 za každé vajíčko, u kterého bylo provedeno ICSI. - Takže např. mám 4 vajíčka, tak platím 14 000 Kč
Ahoj, asi to nepíšu do správné diskuse, ale asi před dvěma týdny se mi stalo něco divného. Našla jsem si přítele, jednou jsme šli k němu domů. Vypili jsme nějaké to vínko a potom… No a když už jsme byli v tom nejlepším, přišla JEHO MANŽELKA a přitom mi ten i_iot tvrdil, že je volnej. Samozřejmě, že mě jeho manželka nazvala dě_kou a řekla:,, v klidu si tu dom_dejte, já si mezitím sbalím…" cO BYSTE UDĚLALY??? PAK NAPÍŠU, CO JSEM UDELALA JÁ
@lentilka1982 píše:
@Bessi a těch 10 000 platíš i když nedojde k transferu?
JO PLATÍŠ JÁ JSEM PLATILA
Eliza no je pravda, že tvůj příspěvek je trochu mimo diskusi
Ale co bych dělala já? Okamžitě bych milého pána opustila. Lže ti už na začátku vztahu a ještě tě přivede do takové trapné situace
nevím jestli hledáš vážný a trvalý vztah, ale s tímto určitě ne.
@lentilka1982 píše:
@Bessi a těch 10 000 platíš i když nedojde k transferu?
Ne, tam je cena daleko nižší. najeď si na www.eurofertil.cz
je to nahoře vpravo a rozklikneš,,pacient'' a najdeš tam ceník minimálek