Partner a IVF

Anonymní
11.5.13 23:21

partner a IVF

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s partnerem, který má již dítko z jiného vztahu (nebo nemá, to je vlastně fuk) a s vámi se mu nedaří otěhotnět. A tak pokud to nepůjde přirozenou cestou, formě IVF se naprosto brání, ba co víc, vůbec o ní nechce slyšet. Co s tím, když vy o miminko moc stojíte???
díky za reakce…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
11.5.13 23:25

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:29

Já vím, čekala jsem takovou radu, ale my jsme jinak bezva pár, jen to mimi nejde :( jsme spolu přes 9let… :roll:

• Citovat
  • Upravit
13073
11.5.13 23:32

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:33

Dítko bych opravdu moc ráda… a je pravda, že odběr spermatu musí být strašná věc :mrgreen: něco takového by ten správný partner mohl pro společnou budoucnost obětovat
teď si najednou připadám, že jsem založila diskuzi zbytečně, ale je mi nějak smutno z toho, že bych mohla mít doma někoho, kdo necítí stejně jako já potřebu mít mimčo

• Citovat
  • Upravit
31594
11.5.13 23:34

Záleží na tom, proč se brání, pokud kvůli odběru spermatu a třeba má pocit, že jste se ještě nesnažili dost dlouho, tak to se dá zpracovat, pokud ale má nějaký svůjosobní etický kodex, kde ivf a jiná pomoc jsou pro něj proti přírodě a zlo, volila bych rozchod, nemůžu někoho nutitněco dělat proti svému přesvědčení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:34

@tamata no právě, díky věku moc času není… bude mi 38

• Citovat
  • Upravit
13073
11.5.13 23:35

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:36

@Gladys ano, přesně řečeno, má v sobě nějaký svůj osobní problém, kdy cokoli proti přírodě nechce akceptovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:37

@tamata pomoooc… tak nějak jsem mírně zplašená

• Citovat
  • Upravit
13073
11.5.13 23:38

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 23:43
@Anonymní píše:
@Gladys ano, přesně řečeno, má v sobě nějaký svůj osobní problém, kdy cokoli proti přírodě nechce akceptovat

No tak to je poněkud průser :|
A ty jsi u drbyla? Třeba by stačilo jen podpořit hormony. Navíc asistovaná reprodukce není jen IVF.
Ukecala bych ho na spermiogram. Počítáí spermií pod mikroskopem a prohlížení jejich morfologie proti přírodě myslím není. Pokud bude problém u něj, tak jsi vloji, pokud nebude, mohl by být u tebe a řešili by tebe, on by nic nedělal, třeba by u tebe stačilo podpořit ovulaci a zadařilo by se i bez ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:46

@valkil z téhle stránky to právě také vidím, tím, že se snažíme skoro 2roky a nic, začínám se obávat, že miminko nepřijde… snad, třeba se to povede, kdo ví, ale spíš by to chtělo pomoc lékařů
a jak píšeš, než někoho vůbec najdu atakdále… budu já „mimo provoz“ :|
sakriš, pročpak nám to nejde přirozeně?? bylo by to tak hezký

vím, může se stát cokoli a třeba s aktuálním chlápkem za pár let nebudu a nebude ani on ani prcek… no na takovou vyhlídku se mi připravovat také moc nechce…
jejda, to je ale budoucnost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:48

@Gladys to bylo právě vrcholné číslo, spermiogram proběhl a je hodně špatný, nebo teda, jak řekla doslova doktorka před ním „má příšerní výsledky“… tohle vyjádření se ještě ke všemu asi dotklo jeho ega nebo co to je za chlapskou „blbost“ a je s ivf konec…
já bych měla být ok, žádný problém u mě nenašli

• Citovat
  • Upravit
31594
11.5.13 23:52
@Anonymní píše:
@Gladys to bylo právě vrcholné číslo, spermiogram proběhl a je hodně špatný, nebo teda, jak řekla doslova doktorka před ním „má příšerní výsledky“… tohle vyjádření se ještě ke všemu asi dotklo jeho ega nebo co to je za chlapskou „blbost“ a je s ivf konec…
já bych měla být ok, žádný problém u mě nenašli

ou… no tak to je ovšem průser. Jak moc je jinak přírodní? Je to fakt přesvědčení nebo jen výmluva, protože se bojí? Autem jezdí? V domě bydlí? Vařenou stravu jí? K doktorům chodí? Když dostane zápal plic, antibiotika si vezme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí