Partner a IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.13 23:36

@Gladys ano, přesně řečeno, má v sobě nějaký svůj osobní problém, kdy cokoli proti přírodě nechce akceptovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:37

@tamata pomoooc… tak nějak jsem mírně zplašená

• Citovat
  • Upravit
13073
11.5.13 23:38

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 23:43
@Anonymní píše:
@Gladys ano, přesně řečeno, má v sobě nějaký svůj osobní problém, kdy cokoli proti přírodě nechce akceptovat

No tak to je poněkud průser :|
A ty jsi u drbyla? Třeba by stačilo jen podpořit hormony. Navíc asistovaná reprodukce není jen IVF.
Ukecala bych ho na spermiogram. Počítáí spermií pod mikroskopem a prohlížení jejich morfologie proti přírodě myslím není. Pokud bude problém u něj, tak jsi vloji, pokud nebude, mohl by být u tebe a řešili by tebe, on by nic nedělal, třeba by u tebe stačilo podpořit ovulaci a zadařilo by se i bez ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:46

@valkil z téhle stránky to právě také vidím, tím, že se snažíme skoro 2roky a nic, začínám se obávat, že miminko nepřijde… snad, třeba se to povede, kdo ví, ale spíš by to chtělo pomoc lékařů
a jak píšeš, než někoho vůbec najdu atakdále… budu já „mimo provoz“ :|
sakriš, pročpak nám to nejde přirozeně?? bylo by to tak hezký

vím, může se stát cokoli a třeba s aktuálním chlápkem za pár let nebudu a nebude ani on ani prcek… no na takovou vyhlídku se mi připravovat také moc nechce…
jejda, to je ale budoucnost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:48

@Gladys to bylo právě vrcholné číslo, spermiogram proběhl a je hodně špatný, nebo teda, jak řekla doslova doktorka před ním „má příšerní výsledky“… tohle vyjádření se ještě ke všemu asi dotklo jeho ega nebo co to je za chlapskou „blbost“ a je s ivf konec…
já bych měla být ok, žádný problém u mě nenašli

• Citovat
  • Upravit
31594
11.5.13 23:52
@Anonymní píše:
@Gladys to bylo právě vrcholné číslo, spermiogram proběhl a je hodně špatný, nebo teda, jak řekla doslova doktorka před ním „má příšerní výsledky“… tohle vyjádření se ještě ke všemu asi dotklo jeho ega nebo co to je za chlapskou „blbost“ a je s ivf konec…
já bych měla být ok, žádný problém u mě nenašli

ou… no tak to je ovšem průser. Jak moc je jinak přírodní? Je to fakt přesvědčení nebo jen výmluva, protože se bojí? Autem jezdí? V domě bydlí? Vařenou stravu jí? K doktorům chodí? Když dostane zápal plic, antibiotika si vezme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.5.13 23:55

A s výsledkem toho spermia se snažil něco dělat? To by se mu mohlo líbit, bylinky, vitamíny, pohyb, abstinence, samý přírodní věci.
Spermiogram může za pár měsíců vypadat úplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.13 23:56

@Gladys až takhle přírodní samozřejmě není :lol: je na prosto normální jen nechce jak říká, dítko ze zkumavky. asi se bojí, že mu tam naklonují někoho jiného či co

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 23:59

@Gladys jj, vitamíny bere, ale že by si je koupil sám, když mu dojdou, to zas ne. až tak to neřeší… sportovec celkem je, kouří, to ano a toho ho asi nezbavím… snaží se, ale jakmile jde někam s kamarády, tak si zapálí. jinak doma ani ne

• Citovat
  • Upravit
5278
11.5.13 23:59

Vyjádření paní doktorky ke spermiogramu před ním bylo trochu „nešťastné“! oni to chlapi špatně snáší…i když jak kterej - ten můj se nehroutil, zatímco já to obrečela! ale můj muž byl svolnej ke všemu…k bylinkám vitamínům, věcem mezi nebem a zemí a i k IVF. dvojčata máme z IVF, ale třetí prďola je přirozeně…dopovali jsme muže bylinkama a vitamínama a výsledky byly po 4 měsících užívání takový, že doktoři sami prohlásili, že k přirozenýmu oplodnění to stačí a chválili za to, jak jsme to nepodcenili.

tak jestli je proti IVF apod. tak proti bylinkám a vitamínům by neměl nic namítat, ne? navíc takovej kotvičník má krom ovlivnění plodnosti ještě afrodiziakálnní účinky a to taky u plození není k zahození ;) držim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 00:00

Holky díky… mám tu vybitý comp, tak to jdu strčit do sítě a zítra se zas ozvu
dobrou a opravdu díky… vypovídání moc pomáhá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 00:01

@dvojmatka moc děkuji za bylinkový tip :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.13 00:03
@valkil píše:
Spíš teda (den co den) zaráží „profesionalita“ doktorky co vypustí z huby, že má příšerný výsledky.
Nic není příšerný v dnešní době.

já z toho byla taky dost štronzo… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5278
12.5.13 00:03
@Anonymní píše:
@dvojmatka moc děkuji za bylinkový tip :lol:

není zač a můžeš ho užívat i Ty sama…a to by bylo, aby nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí