Opětovné dárcovství vajíček

153
21.5.13 14:28

opětovné dárcovství vajíček

Ahoj, zajímalo by mě, kolikrát se mohou darovat vajíčka, všem moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
21.5.13 15:07

3× do roka a celkem 5× v jednom centru… Ale bude to individuální, tohle je Gennet. Stačí se podívat na web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.5.13 17:18
@Erian píše:
3× do roka a celkem 5× v jednom centru… Ale bude to individuální, tohle je Gennet. Stačí se podívat na web.

Já jsem dneska net sjížděla a tohle jsem asi přehlédla, nebo na Gennet jsem nekoukala, na těch centrech to napsané není. Ale díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymous147
23.6.13 22:14

Holky neblázněte!!! Jestli chcete darovat vajíčka jen kvůli penězům? Naprostá blbost.. Jestli je chcete darovat kvůli dobrému pocitu, že někomu pomůžete? Ano je to velmi šlechetné, ale kdo pomůže pak Vám? Nedávno jsem byla darovat vajíčka po třetí.. ano super.. určitě jsem někomu pomohla, penízky taky super, ale má to své velké ALE.. 2krát jsem darovala na jedné klinice, kde vše proběhlo v pořádku.. rozhodla jsem se tedy darovat i po třetí, ale úplně na jiné klinice.. říkala jsem si, že tedy půjdu naposledy a buch.. Odběr dopadl skvěle, ale ty následky? Málem jsem přišla o vaječník/y. A nejvíc mě zklamalo to, že se doktoři vůbec nezajímali, jak to se mnou dopadlo. Poslali mě do nemocnice, kde mě operovali (naštěstí vše dopadlo dobře), ale že by nějaká starost? Nějaká péče? Z jejich strany vůbec nic. A co bych taky čekala.. vzali vajíčka, mě dali za dárcovství peníze, oni samozřejmě na to dost zbohatli a čus.. A nezajímá je jestli tou punkcí mi ublížili nebo ne. Vážně mě tohle moc zklamalo. Už bych do toho nikdy nešla. Nechci přijít o tu šanci si porodit své vlastní miminko. Pořádně si to rozmyslete, než do toho půjdete, abyste toho pak jednou třeba nelitovali. Rozhodně bych to nikomu nedoporučovala, pokud nechce riskovat své zdraví. Kdo si tím neprojde, tomu to asi ani nevysvětlím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex