Hubená dcerka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
14.11.13 11:14
@Ainy píše:
@Katka86 Jojo, my bysme potřebovali vel. 122 v šíři 104. Na botách přešívám sucháče aby to šlo vůbec zapnout :mrgreen:
:mrgreen:syn navíc nemá nohy, ale lodě, takže bota vel. 33 a obvod kotníku žadná cela nic :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
14.11.13 11:50

Dcera (8 let) má 124 cm a 20 kg. Už mnoho let je drobnější, nicméně svůj percentil si drží s jen malými odchylkami, takže to doktorka neřeší. Bývá málo nemocná a je hodně aktivní a vitální. Ještě ve školce jedla špatně (od narození nejedlík :zed: ), ale ve škole se hodně spravila a jí doma i ve škole moc pěkně. Její míry už neřeším, je to spokojené, aktivní dítě. Nohy jako párátka tedy nemá, stejně tak není bez zadečku :mrgreen: Ona totiž už několik let tancuje, téměř každý pracovní den má trénink, takže už má pěkně vytvarované nohy, břicho i zadek. S oblečením je to těžší, v pase je jí vše velké, tak musím upravovat. Dost často mám pocit, že to šijí snad na slony :mrgreen: Nosí hodně legíny (má na zimu i zateplené) a k tomu sukně nebo tuniky. Díky tomu, že má tancováním pěkně vytvarovaný zadek a stehna, moc jí sluší. A já můžu jen tiše závidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 11:53

Tak má dobré spalování, já bych spíš řešila živiny, vitamíny atak a pokud to vše má tak je to podl mě naprosto v pořádku :))

• Citovat
  • Upravit
Yui
29.1.15 18:15

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.17 09:37

Mám otázku. Je opravdu 118 cm a 18 kg tak málo? Dostala jsem „vyhubováno“ od doktorky, že je syn podvyživený a mám s tím něco dělat. Synovi je skoro 6 let.

• Citovat
  • Upravit
3406
28.6.17 09:42
@Anonymní píše:
Mám otázku. Je opravdu 118 cm a 18 kg tak málo? Dostala jsem „vyhubováno“ od doktorky, že je syn podvyživený a mám s tím něco dělat. Synovi je skoro 6 let.

Tak nevidime, jak syn vypada..ale muj 5,5 lety ma 120cm a skoro 24kg a je hubenej.
A s jídlem ma problem? Je zdravej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.6.17 09:45

Výška je v pohodě a je hubený. My zas máme dceru předškolačku a má 140cm. Ve třídě ční.
Je syn v pohodě? Je třeba více unavený nebo tak? Pokud je to spokojené a aktivní dítě, neřešila.
Co s tím dělat dr. poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.6.17 09:49

Stejně jako vždycky…: absulutní čísla nejsou významná. zadej si jeho parametry do percentilových tabulek. váhu a výšku v roce, ve třech, pěti, šesti. pokud je malej, ale drží se svého prescentilu, není to třeba nutně hned řešit. pokud samozřejmě nejsou jiné problémy - zdraví, jídlo…

a to že je teď malej ještě neznamená, že bude malej v dospělosti. nicméně vyšetření lékařem, endokrinologem atd není přeci problém ne?

http://www.rustovyhormon.cz/…_k_vysce.pdf

váha k výšce je na 3 percentilu, což je konec normy.

http://www.rustovyhormon.cz/…af_vyska.pdf

v šesti letech jen kousek pod 50 percentilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
28.6.17 09:50

Pokud byl vždycky tak vyzáblej, tak bych to osobně neřešila. jen ty musíš vědět jak jí, spí, hraje si, jak moc je aktivní a nemocnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.6.17 09:56

Můj pětiletý má 120 cm a necelých 18 kg, vypadá jak reklama na hlad, ale doktorka nic neříkala (asi si pamatuje, že já jako malá vypadala stejně :lol: )..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24152
28.6.17 09:58
@Anonymní píše:

Hubený asi je, ale je otázka celková jak je na tom. Jí normálně? Je takto hubený od malička nebo začal nepřibývat až nyní?

Můj syn má cca 108/110 cm a 16 kg. Jako hubený je, nohy i ruce jako hůlčičky, ale je takový od malička, má 4,5 let.

Příspěvek upraven 28.06.17 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.6.17 09:58
@Anonymní píše:

Mám stejně starého syna. Měří taky 118 cm, váží 22 kg. 18 kg má můj čtyřletý, který měří 103 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
28.6.17 10:01
@bublinek píše:
Výška je v pohodě a je hubený. My zas máme dceru předškolačku a má 140cm. Ve třídě ční.
Je syn v pohodě? Je třeba více unavený nebo tak? Pokud je to spokojené a aktivní dítě, neřešila.
Co s tím dělat dr. poradila?

ty blaho, to je cara ta vase holcicka…mam sedmileteho syna, jde do prvni tridy a je se 135 ti cm absolutne nejvetsi cahoun, za nim dlouho nikdo…a nohu 35 8o :mrgreen:…jeho tata je temer 2 metrovej chlap, sama jsem vysoka, tak neni cemu se divit…jste take velci rodicove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.17 10:08

On právě hodně zhubnul. Narodil se jako obrik. Ve 3 letech měl 15 kg a 95 cm. Je aktivní, dobře jí, dobře šli, je to veselý kluk. Nemocný je tak normálně, spíš méně.
Teď se hodně vytahuje a nepřibírá. Za rok vyrostl o 8 cm a přibral jen 1 kg. Výška je podle doktorky v pohodě, ale měl by mít minimálně o 2-3 kg víc.
Vazila ho oblečeného a byl po jídle.

• Citovat
  • Upravit
1845
28.6.17 10:11

Nevlastní dcera je úplně stejná, je jí 6,5 roku, má 118 cm a necelých 18 kg. Je zdravá, živá, odjakživa hubená a když jí něco chutná, tak toho sní víc než já. :mrgreen: Ale sní toho v průměru víc než moje dcera, která je o rok mladší a od narození dokonale průměrná, co se váhy a výšky týče. Takže to neřešíme. Jen kraťasy dědí ta starší po té mladší. Já v 1 třídě, v 6 letech měla 127 cm a 21 kg. Vyžle a nějak mi to zůstalo. Třeba bude mít super metabolismus, kdy může sníst cokoliv a nepřibere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí