Hubené, bledé dítě!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.8.09 21:48

Zakladatelko, neboj, ono se to jednou zlomí!!! Přesně takové dítě jsem totiž byla já. V osmnácti jsem se ovšem „spravila“ :) a byla pro změnu zoufalá z nadváhy… no a nakonec jsem se po dvou dětech ustálila na padesáti kilech, ale zelenou barvu mám dodnes, a když jsem bez make-upu, tak se mě snad pokaždé někdo zeptá: Není ti nějak blbě? :D

• Citovat
  • Upravit
bleduleobecna
21.9.10 08:29

..

Ahoj..přesně takové dítě jsem byla i já..musím říct že se to nikdy moc nezlepšilo..bledá jsem celý život..kruhy pod očima,tenká pokožka,jemné blond vlasy..nedostatek zřejmně železa ,hořčíku,..vitamínů..málo jsem jedla..což se později upravilo ,ale až kolem 25let..dnes je mi 33,bledá jak smrt jsem pořád,unavená,malátná..navíc se zadýchávám i při běžných činnostech jako je chůze..takže nevím co poradit..možná vyšetřit řádně krev…a taky rozbor na vitamíny ,minerály..hořčík..není i alergická?na pyl,prach?

• Citovat
  • Upravit
medica
20.10.10 22:55

Hubené dítě

Ahoj maminky.Nevím zda máme problém,spíš to řeším já.Dcera má 15.měs pryč,měří 78 cm a má sotva 9 kg.Ale ,,sežere ´´ toho za dvě děti,to se každý diví.Ale všechno asi spálí a nic moc nepřibere.Jinak je zdravá,od rána lítá jak poděs.Stolici má pravidelnou,nezvrací,hodně pije.Doktorka říká,že váha nevadí,že hlavně že roste,to je důležité :-)Máte taky někdo takový dítě ? Vždycky se směju,že mám doma otesánka,že sní mámu i tátu.....V ničem jí neomezujeme,o co si řekne,to dostane,sní opravdu všecko a s takovou chutí,ještě pak bouchá do talíře,že chce nášup 8-o

• Citovat
  • Upravit
29730
20.10.10 23:01
medica píše:
Ahoj maminky.Nevím zda máme problém,spíš to řeším já.Dcera má 15.měs pryč,měří 78 cm a má sotva 9 kg.Ale ,,sežere ´´ toho za dvě děti,to se každý diví.Ale všechno asi spálí a nic moc nepřibere.Jinak je zdravá,od rána lítá jak poděs.Stolici má pravidelnou,nezvrací,hodně pije.Doktorka říká,že váha nevadí,že hlavně že roste,to je důležité :-)Máte taky někdo takový dítě ? Vždycky se směju,že mám doma otesánka,že sní mámu i tátu.....V ničem jí neomezujeme,o co si řekne,to dostane,sní opravdu všecko a s takovou chutí,ještě pak bouchá do talíře,že chce nášup 8-o

Mam presne to samy a tipuju, ze i mirama ;) K tomu je hodne bledej po tatinkovi. Myslim, ze s tim nic neudelas. A jeste k tomu skoro nespi…takze je jasny, ze to vsechno vylita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.10 07:59

Zakladatelko, možná to je genetický a nic s tím neuděláš,Já sama jsem loni v 35 letech vážila 46 kg,teď mám 10 kg navíc po porodu.Jsem zdravá,dělaly mi všechny možný testy i stolici jsem odevzdávala jestli nemám tasemnici, nic.Moje dcera je to samé,hubená bledá,vypadá jak hajzlový pavouk, taky je zdravá,jídlo jí nebaví,ale jí.Nikdo s tím nic neudělá,nejhorší je jak píšeš když je nemoc,kila lezou dolů a je ještě víc bledá.Nezbývá se než se s tím smířit.Možná když jí bolí to bříško,tak bych zažádala o vyšetření na lepek to by s tím mohlo souviset :nevim: Bolesti břicha má při každé nemoci,ale nám řekli že to jsou zduřené uzliny.

• Citovat
  • Upravit
480
21.10.10 11:27
Anonymni píše:
Prosím máte doma také takového pavoučka bledého, s tenkýma ručičkama, nožkama a když je nemocné nebo po nemoci tak vypadá děsivě? Dcerka 5 let má sice 17,5 kg a 116 cm a to je v normě ale je velmi bledá normálně a jí málo, ale teď byla od června 3× nemocná ted dokonce v nemocnici s bolestí břicha..(nic jí nenašli, prý viroza). Já měla radost že předtím přibrala 1kg a tam to zase shodila- Je bledá, kruhy pod očima, děs pohledět.
zkuste si nechat udelat rozbory nam se prislo na chudekrovnost,bral zelezo nejakou dobu pak vse oka.po nejake dobe zase casto nemocny,takze se opakovaly rozbory jednou spatne ale kratce po nemoci,dr.pockala mesic udelala znovu a je to v norme nemusi brat zelezo.jsme taky takove bledule na 4roky asi 110cm ale teda 20kg jen nevim kde to ma :-D preji at jste v poradku :kytka:
Průsvitná je i normálně natož po nemoci.
Nemáte nápad jak dodat trošku barvy a chuti k jídlu, jak docílit toho aby něco přbrala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.10 12:12

Oba naši synovci byli takoví celé dětství, ale je pravda, že jejich mamka moc nevařila večeře, měli jen chleba s něčím. Teplý jídlo jen o víkendech. Prostě nejedli, jak nějací anorektici, brečeli i u talíře s polívkou. Teď už to jsou dospělí chlapi 17, 18 let a začínají nabírat svalovou hmotu ale asi budou štíhlejší celý život.Bez scén jedli jen sladké a měli teda pěkně zkažený zuby, plno plomb už v první, druhé třídě. Jinak doktorka jim doporučila přidávat do jídla hroznový cukr, že to pomáhá s chutí k jídlu. U nich teda akorát tak na sladký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA