Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Muj bratr ma 180cm a 60kg. O holky nikdy nemel nouzi. Nechybelo mu ale to normalni sebevedomi. On sam sebe nevidel jako hubenoura to spis ja s tim vzdy mela problem. I kdyz je o neco malo starsi nez zakladatel tak je porad stejny. Muj manzel za 7 let co jsme spolu ma nahore 15kg. A spoluzaci co byli taky hubenouri tak maji taky tak 20kg nahore. Zaklad je mit trochu sebevedomi. Jist normalne vyvazene nevidet sam sebe jako vyzle a najit si holku nejlepe aby umela varit a ono to pujde nahoru ani nebudes vedet jak… spokojenej chlap se asi pozna tak ze kynejo a vyska 180 a vaha 70kg mi neprijde nejak hrozna aby jsi nemohl sbalit nejakou kocicku
![]()
nebo psa ![]()
mě to přijde v pohodě, líbí se mi hubený chlapi. Navíc jsi mladej, za 10 let to může být jinak. Podívej se na svého otce, porosteš pravděpodobně do něho.
Znala jsem jednoho, kterého to taky trápilo, že nemohl přibrat - ani svaly, ale mě se líbil, jaký byl
Takže i tobě se nějaká najde, neboj.
A i když se mi líbí hubený a vlasatý, tak můj muž je kus chlapa bez vlasů, no co nadělám, nejsem s ním pro jeho vzhled.
Tak se tím netrap ![]()
Neboj, do 30 určitě nabereš. Vidím to i ve svém okolí…kluci do 25 vyžlata a od 25 teprv začínají trochu nabírat a kolem 30 mají supr postavu ![]()
Já mám 24, 182 cm, 84 kilo a nízký sebevědomí kvůli tomu, že jsem tlustej, takže si nevyberes ![]()
@fera21 Ale prosímtě, nejsi tlustej! Ideální výška i váha pro chlapa. Ovšem za předpokladu, že váha už zůstane stejná. ![]()
@Alušáček píše:
Začni posilovat a pořádně kvalitně jist, vyvážené bílkoviny, tuky, sacharidy… Taky záleží na genetice, pokud máš hubené rodiče, tak z tebe obr jen tak nebude, ale lepší hubenej než nějakéj tlustoprt.. Chtěl jsi názor mladých, tak dle mé 20 léte dcery jses docela hubenej, její přítel při podobné výšce váží skoro 20kg víc, ale právě díky tomu, že hodně cvici.. Ale rozhodně tvoje rozměry nejsou důvod k tomu aby jsi měl komplexy
No, to je ale ono. Pro dvacítku jsem hubenej.
Já mám 180cm, 32 let a 70kg. A co? Buďme rádi, že jsme hubení ty ňoumo. Pokud ti to tak vadí, začni běhat, sem tam zvedni nějakou činku. Na tucích nepřibereš se svým metabolismem. Nasvalit se trochu ale můžeš.
Žrát je ale jednodušší i když to nepomáhá, že? ![]()
Příspěvek upraven 04.02.19 v 17:15
@Anonymní píše:
No, to je ale ono. Pro dvacítku jsem hubenej.
Neblbni všechno je o sebevědomí.. Každá ženská má nějakou představu o ideálním muži a ve finále ji ukeca někdo s úplně jinou vizáží
Nejsi žádnej vychrtlík, ale pokud jsi se sebou tolik nespokojený, tak to změn, rady už jsi tu dostal.
Myslím, že by sis to tak neměl brát, časem se to určitě změní. Je mi 21 a mám 24 letého přítele, který má 65 kg a úplně ho v tobě vidím
stále poslouchám jak chce přibrat a tak, jenže prostě má fyzicky náročnou práci a ještě k tomu sportuje, takže je stále hubený. Můj upřímný názor je, že být radši hubený než mít pak nadváhu… Já být tebou tak to nijak neřeším a jsem za to ráda ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
1. Tuk (olej, máslo, sádlo) nerovná se tělesný tuk. Tj. samotnou konzumací mastného nepřibereš tělesný tuk.
2. Hubnutí / přibírání je „jednoduché“. Je to o příjmu a výdeji energie - pokud je příjem vyšší než výdej = přibírání, pokud je větší výdej než příjem = hubnutí. Tj. pokud chceš přibrat, musíš přijímat víc energie než spálíš. Pozor na to, že i trávením potravy se vynakládá / spaluje energie.ěžšíEdit: oprava překlepu
Příspěvek upraven 02.02.19 v 18:50
Za mě je přibírání těžší neź hubnutí, v mládí jsem. jedla jak horník, ale měla jsem. podváhu. Pokud není zakladatel. nemocný, tak radím. najít si trenéra fitka a nechat si sestavit cvičení a jídelníček. Kámošky dcera jen tak dokázala přibrat na váhu, aby vůbec začala v 15 menstruovat. Teď jí je 20, je krásně štíhlá, ale to cvičení a jídelníček držet stejně musí, aby zas nezhubla.
@Anonymní píše:
Ahoj, zdravím,Poprosil bych o názor slečny, holky, ženy, dámy. Ale spis ty mladší. Je mi 23, mam 182cm a jen 70kg. Asi to je jeden z duvodu, kvuli kteremu mam nizke sebevědomí. I kdyz se snazim, proste pribrat nejde. 5 jídel denně, bohate na energii a nevim, kam se to ztrácí… tento tyden jsem si nakoupil ghi máslo, zkusím denne do sebe narvat 200g tuku… 100g tuku se mnou nic neudělá. Rad bych se zeptat, jak uz jsem rekl, spis těch mladších… hubení kluci ano nebo ne? Je to velke mínus? Sice kazdy rika, ze jsem normální/normálně hubenej…ale ja si to nemyslím.
Měřím 195 a do 25 jsem se nedostal nad 63 kilo o holky nouze nebyla, to je jenom v tvé hlavě. Neříkám, že jsem nechtěl přibrat a mít nějakou svalovou hmotu, ale prostě to nešlo a to jsem žral a žeru za pět. Teď už konečně mám něco málo přes těch 70,ale musel jsem si počkat.
Mně se třeba hubení kluci moc líbí
hlavně ti vysocí ![]()
Většina mých kamarádek letí na svaly a o hubených klucích si myslí, že vypadají jak záchodoví pavouci
Ale za mě jsou mnohem hezčí než svalnatí ![]()
Muj bratr ma 180cm a 60kg. O holky nikdy nemel nouzi. Nechybelo mu ale to normalni sebevedomi. On sam sebe nevidel jako hubenoura to spis ja s tim vzdy mela problem. I kdyz je o neco malo starsi nez zakladatel tak je porad stejny. Muj manzel za 7 let co jsme spolu ma nahore 15kg. A spoluzaci co byli taky hubenouri tak maji taky tak 20kg nahore. Zaklad je mit trochu sebevedomi. Jist normalne vyvazene nevidet sam sebe jako vyzle a najit si holku nejlepe aby umela varit a ono to pujde nahoru ani nebudes vedet jak… spokojenej chlap se asi pozna tak ze kyne
jo a vyska 180 a vaha 70kg mi neprijde nejak hrozna aby jsi nemohl sbalit nejakou kocicku