Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tomíku Tomíčku, začni se titulovat Tomáš, budeš mít větší šanci.
@terinka4444 píše:
Tomíku Tomíčku, začni se titulovat Tomáš, budeš mít větší šanci.
Napsal někdo, kdo má nick Terinka ![]()
Jo Tome, Tomík jsi byl tak do 12 let asi.
Zdrobněliny jsou hloupé i u žen, natož u mužů. Snad se nepředstavuješ i naživo, že jsi Tomík?
Znala jsem jednu a ta se představovala zdrobněle, ale nebyla tak křtěná jako třeba Ivanka Devátá, byla Alena, ale říkala o sobě, že je Alenka. ![]()
@Kfětoslava píše:
Jo Tome, Tomík jsi byl tak do 12 let asi.Zdrobněliny jsou hloupé i u žen, natož u mužů. Snad se nepředstavuješ i naživo, že jsi Tomík?
Znala jsem jednu a ta se představovala zdrobněle, ale nebyla tak křtěná jako třeba Ivanka Devátá, byla Alena, ale říkala o sobě, že je Alenka.
Když on i píše jako dvanáctiletý… ![]()
@Kfětoslava píše:
@Russet Tak třeba je Tomík fiktivní a baví se nějaký puboš
Tomík z Ostravy ![]()
@Kfětoslava píše:
Napsal někdo, kdo má nick Terinka
to je jméno mé dcery, registrovala jsem se po jejím narození,na stránky, které se jmenovaly a jmenují emimino a před těmi xlety jsme tu řešili dětičky, miminka, prdíčky, těhotenství a podobně. Rozhodně se pod tím neseznamuji. Nedávám inzeráty typu je mi 44 chci si najít chlapa, nedám to z nicku terinka a nepodepíšu se jsem Terýsek.
Jste zlé cynicke ženy. Můj spolužák se také jmenoval Tomík. Příjmením… Pane Tomíku, doporučuji Vám vřele, využít klasické seznamky.
Příspěvek upraven 27.01.19 v 09:14
@Aleš T. píše:
Jste zlé cinicke ženy. Můj spolužák se také jmenoval Tomík. Příjmením… Pane Tomíku, doporučuji Vám vřele, využít klasické seznamky.
ano a z pohledu ženy se jen na té seznamce fakt neregistrovat po tomíčkem a nepodepisovat se Tomík. To nemá s cynismem nic společného. Tak to prostě je, od určitého věku fakt nechce žena mít doma Tomíka, ale chlapa.
@Aleš T. píše:tak to je …pryč od nás ,že se vůbec namáháte .
Jste zlé cinicke ženy. Můj spolužák se také jmenoval Tomík. Příjmením… Pane Tomíku, doporučuji Vám vřele, využít klasické seznamky.
@terinka4444 píše:
ano a z pohledu ženy se jen na té seznamce fakt neregistrovat po tomíčkem a nepodepisovat se Tomík. To nemá s cynismem nic společného. Tak to prostě je, od určitého věku fakt nechce žena mít doma Tomíka, ale chlapa.
tak tadyse opravdu seznamují zajímaví páni …tatulda,Tomik ![]()
@Venetia píše:
tak tadyse opravdu seznamují zajímaví páni …tatulda,Tomik
Já s tímto nesouhlasím. Pán hledá právě takovou ženu, která ocení právě toho Tomíka. A možná ani nebude těžké, takovou najít. Moje milovaná babička měla ohromný vkus pro kýč, který já nesnáším a přeci jsme se měli rádi. Pravda, nebydleli jsme spolu
Ale lidé mají vkus velmi různý. Pokud ze sebe na seznamce, bude dělat někoho jiného, budou obě strany z případné schůzky zbytečně zklamané.
@Aleš T. píše:
Já s tímto nesouhlasím. Pán hledá právě takovou ženu, která ocení právě toho Tomíka. A možná ani nebude těžké, takovou najít. Moje milovaná babička měla ohromný vkus pro kýč, který já nesnáším a přeci jsme se měli rádi. Pravda, nebydleli jsme spoluAle lidé mají vkus velmi různý. Pokud ze sebe na seznamce, bude dělat někoho jiného, budou obě strany z případné schůzky zbytečně zklamané.