Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aleš T. píše:
Já s tímto nesouhlasím. Pán hledá právě takovou ženu, která ocení právě toho Tomíka. A možná ani nebude těžké, takovou najít. Moje milovaná babička měla ohromný vkus pro kýč, který já nesnáším a přeci jsme se měli rádi. Pravda, nebydleli jsme spoluAle lidé mají vkus velmi různý. Pokud ze sebe na seznamce, bude dělat někoho jiného, budou obě strany z případné schůzky zbytečně zklamané.
@Aleš T. píše:
Já s tímto nesouhlasím. Pán hledá právě takovou ženu, která ocení právě toho Tomíka. A možná ani nebude těžké, takovou najít. Moje milovaná babička měla ohromný vkus pro kýč, který já nesnáším a přeci jsme se měli rádi. Pravda, nebydleli jsme spoluAle lidé mají vkus velmi různý. Pokud ze sebe na seznamce, bude dělat někoho jiného, budou obě strany z případné schůzky zbytečně zklamané.
určitě máš pravdu ,osloví to právě takovou , jakou asi hledá a ty ostatní odpudí
@Aleš T. píše:
No hele, já ti nějak nevím. Spíš si myslím, že ženy hledají normálního dospělého muže (Toma), kterému až pak (a jenom ony) říkají Tomíku. Něco jako muži hledají vyzývavé, sexy, svůdné ženy které je mají rády sex, ale jen s ním (ostatní nápadníky promptně odpalují někam).
@Prof. Farnsworth píše:
No hele, já ti nějak nevím. Spíš si myslím, že ženy hledají normálního dospělého muže (Toma), kterému až pak (a jenom ony) říkají Tomíku. Něco jako muži hledají vyzývavé, sexy, svůdné ženy které je mají rády sex, ale jen s ním (ostatní nápadníky promptně odpalují někam).
Trefně napsané. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Pravda, bude to naprostá většina žen… Právě proto může mít pán problém najít partnerku. A právě proto, hledá i zde, kde možná předpokládá, že najde maminku, která už se nebude prostřednictvím sexu domáhat potomka a pak útrum. Moje spekulace…
Jsou muži, kteří hledají partnerku s minimálním zájmem o sex a maximálním zájmem o vztah. Opět, je jich asi naprostá menšina, ale jsou takoví. Já vím tedy jen o jednom.
Když tedy pánovi doporučíme, udělat ,,chlapácký" první dojem, ale on takový nikdy ve skutečnosti nebude, tak to pravděpodobně skončí frustrovaným rozchodem.
Ale samozřejmě chápu, že vše je myšleno v dobré víře, jak zlepšit jeho šance u více žen. Jenom, jestli je to správná cesta, s ohledem na věk.