Hubneme společně BMI 30 a více

80
24.6.14 23:09

Hubneme společně BMI 30 a více

Ahoj maminky, hledám takové baculky, jako jsem já, které se rozhodly se sebou něco udělat. Podělit se o jídelníčky, úspěchy i neúspěchy, prohřešky, cvičení a podobně. Najdu nějakou maminu, která to myslí s hubnutím vážně? Prosím jen holky, které jsou opravdu silné (obézní :oops: ) Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2777
24.6.14 23:35

@HrdáMáma Ahoj, již je tu několik skupin i uzavřených na stejné téma, zkus pohledat :palec:
Jinak já mám BMI 38 a momentálně se snažím víc cvičit a zlepšit jídelníček, ale to jídlo, to jídlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.14 23:36

Ahoj, já mám BMI 32. Ještě předloni to bylo skoro 40.chtela bych zhubnout, ale ted se mi to ejak nedari, nemam silnou vuli. nepřežiram se, ale jsem gurmán a jídlo miluji. denně nachodim 5-10km, dvakrat tydně kolo. cítím se dobře, ale takových 15-20kg dolů, to je muj sen, axi si budu muset počkat na druhé těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.14 23:38

@Turante přesně-ach to jídlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
24.6.14 23:40

@Majklina Pane jo, vždyť to je krása shodit na 32!!! Kolik prosím tě vážíš a měříš? Já právě řeším, že bych chtěla shodit aspoň 10 kg do dalšího těhotenství, chtěla jsem i víc, ale to bude na dlouho, takže to nechám až po druhém miminku :nevim: Jinak mám 156 cm a 93 kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.14 23:47

Ja mam 93kg a 170cm. Ale to mi vse spadlo po porodu. Pred dvema lety jsem se dopracovala na 116.chtela sem mimco tak sem zhubla aspon na 104, diky cukrovce jsem v tehu pribrala na 109 a jak jsem porodila tak behem dvou mesicu jsem na nynejsi vaze, ale stojim a nikam se nehybe, beee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.6.14 23:52

Kazdopadne nechapu, jak jsem se k takove vaze dopracovala. mivala jsem 70kg. a ted jsem takovy mastodont. dobre se mi nabralo, ale hure to jde dolu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
25.6.14 00:03

@Majklina Jéžiš, tak to nic není, „jen cca 15-20 kg navíc“ :kytka: Já mám 40 :pocitac: Ale jako, zse mi nepřijde, že bych vypadala nějak šíleně :nevim: Jasně, že jsem tlustá, ale kolikrát když vidím jiné holky, tak si říkám, že takhle fakt ne.
Já mám problém se snídaní, prostě než se rozkoukám a tak, tak už je čas na oběd :roll: No a taky čokoládka :cert: A večerní jídlo, když jdu spát až třeba ve dvě v noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.6.14 00:52

Mám dole 12 kg a dál se to nehce hnout

@Turante Ahojky, zhruba stejnou váhu při stejné výšce jako ty jsem měla ještě letos v březnu, kdy jsem najela na proteinovou dietu, protože normální zdravý jídelníček z obezitologie vůbec nezabral. Teď jsem na 82 kg a doufám, že se váha hne zase dolů, strašně se to po tom úbytku seklo a nejde mi shodit aspoň dalších 10 kg. I když bych chtěla nejspíš rovnou ještě 20 kg. Ale tělo si prostě zvyklo na ten minimální přísun kalorií. Nejím vůbec žádné pečivo ani mouku, žádné přílohy ani ovoce, je to drsný, ale jedině tak mi centimetry i kila začly pomalu mizet. Snažím se doma cvičit a 4× týdně jezdím hodinu až dvě na kole, ale špeky se drží festovně. Nějak už nevím, co víc dělat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.6.14 00:59

@Ayowaris jen aby ten přísun proteinů přežily ledviny…
Co Ti na obezitologii řekli, když jídelníček nezabral?
Kolikrát denně jíš a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.6.14 01:05

@Ayowaris Jinak kolo sice fajn, ale zkusila bych přidat i nějakou intenzivnější posilovací aktivitu - zvýšíš si tím trochu metabolismus, jestli se podaří přidat více svalstva. Nicméně ten jídelníček bude chtít určitě překopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.6.14 06:54
@Turante píše:
@Majklina Jéžiš, tak to nic není, „jen cca 15-20 kg navíc“ :kytka: Já mám 40 :pocitac: Ale jako, zse mi nepřijde, že bych vypadala nějak šíleně :nevim: Jasně, že jsem tlustá, ale kolikrát když vidím jiné holky, tak si říkám, že takhle fakt ne.
Já mám problém se snídaní, prostě než se rozkoukám a tak, tak už je čas na oběd :roll: No a taky čokoládka :cert: A večerní jídlo, když jdu spát až třeba ve dvě v noci :zed:

tak to jsi prvni, co ni rekla ze 20kg nadvahy neni nic, hihi. No ale sama to citim, ze kdyby nebyli je mi lepe. Ja sladke si dam obcas, nejhorsi je ze cely den jim skoro zdrave a vecer schamstnz pytel bramburek :-D nemas tip jak se tomu vyvyrovat? krom tipu nezrat, ten nezabira :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.6.14 07:02

@Ayowaris ty jo a co ti to napsal za jidelnicek? pecivo chapu, ze nejis, ale ovoce? treba dopo s jogurtem-na energii, bych si teda dala :-) mozna tomu telu chybi ten cukr. Ja kdybych nezrala ty brmburky tak b mi sli kila taky dolu, tak snad me diskuze podpori. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
25.6.14 07:44

Ahoj holky, rada bych se s vámi podelila o úspěchy, ale bohužel jsem žádný neměla… :roll: vždy se ‚hecnu‘ a zpravidla vydržím tak týden - mám bmi cca 33 a vím v čem je problém - lenost a jídlo (převážně sladké) :poblion:
Jednou se mi podařilo shodit, bylo to supr (endorfiny :mrgreen: ) a i jsem měla elán cvičit ale už je to pár let a já jsem opět na svém - bez chuti a bez nálady a víceméně nešťastná sama ze sebe.. je neuvěřitelné, jak jídlo ovlivňuje psychiku 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
25.6.14 08:20
@Majklina píše:
tak to jsi prvni, co ni rekla ze 20kg nadvahy neni nic, hihi. No ale sama to citim, ze kdyby nebyli je mi lepe. Ja sladke si dam obcas, nejhorsi je ze cely den jim skoro zdrave a vecer schamstnz pytel bramburek :-D nemas tip jak se tomu vyvyrovat? krom tipu nezrat, ten nezabira :mrgreen:

Nekupuj bramburky, ja taky kdyz mam doma cokoliv sladkeho, slaneho, nebo proste neco co mi chutna, tak at jsem najedena a hlad nemam, tak vecer pri televizi nebo knizce si dam :) a kdyz neni, tak neni :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová