Promoce na JČU

69
24.6.14 18:24

Promoce na JČU

Ahoj,
potřebovala bych vědět, jestli můžou na promoci na JČU děti, případně od kolika let? Vím, že někde je to vyloženě zakázané, a bratr, který teda promuje samozřejmě nic neví :)
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
24.6.14 18:39

Nevím jak na JČU, ale já byla kdysi manželovi na ČZU a sebou jsem měla pětiměsíční mimino. A teď ve čtvrtek tam jedeme znova, ale to mimino má už šest let a starší holka osm. Tak snad nás nevyhoděj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.6.14 19:18

@PetraJ Na ČZU jsou ted zakazany deti do peti let, tak to mate kliku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
24.6.14 20:51

Na JČU jsem promovala před 2 lety a nejsem si vědoma jakéhokoliv zákazu… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
24.6.14 20:58
@iva159 píše:
Ahoj,
potřebovala bych vědět, jestli můžou na promoci na JČU děti, případně od kolika let? Vím, že někde je to vyloženě zakázané, a bratr, který teda promuje samozřejmě nic neví :)
Díky za odpověď

Pokud máš Fb, napiš na profil JČU - odpovídají velmi rychle (myslím tím i ze studijního oddělení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.6.14 21:11
@anikova píše:
@PetraJ Na ČZU jsou ted zakazany deti do peti let, tak to mate kliku :-)

Fakt jo? To je dobrý teda. Ještě že holce už je šest. :lol:
A ani si nepamatuju, jestli tenkrát, před těmi šesti lety tam nějaký jiný děti byly. Jinak se nedivím, že tam nesměj, mě tam holka začala řvát, jak začala ta hudba, tak jsem ji tam musela ještě kojit. Fakt jsem si to užila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.6.14 22:02

@PetraJ :mrgreen: Aha, tak aspoň víme, kvůli komu tam capartům zakázali vstup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.6.14 07:28
@anikova píše:
@PetraJ :mrgreen: Aha, tak aspoň víme, kvůli komu tam capartům zakázali vstup :mrgreen:

No jo no. Se omlouvám. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.6.14 07:29

@anikova fakt? Loni tam byl syn, 3 roky a v pohodě :-D jen jedna baba divně čuměla :-) ale byl naprosto v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
25.6.14 09:49

@rhiannon Bylo to v nejakych pokynech k promoci… Tak legitimovat je asi nebudou :-) Stejne nevim, jak urcili zrovna tech 5 let, znam ctyrlety, ktery se umi chovat lip nez kdejaky skolak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová