Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se ráda přidám. Snažím se s tou šílenou váhou něco dělat, ale nezvládám to. Potřebuju podporu, tak budu ráda, pokud ji najdu tady.
@Tereeze píše:
Já se ráda přidám. Snažím se s tou šílenou váhou něco dělat, ale nezvládám to. Potřebuju podporu, tak budu ráda, pokud ji najdu tady.
Ja to same, cim vic se snazim tim je to horsi uz si pripadam jak blba ![]()
Holky pockame do vecera a pak zalozim uzavrenou ok?
Dejte sem prosim pak odkaz na skupinu.
Prosim o anonymitu.
Kryci jmeno: Zohan
![]()
Ahoj holky, tak já se přidám taky, taky se stále snažím s tou váhou něco udělat, tak mě třeba toto konečně pomůže k tomu s tím něco udělat… Budu ráda, když nás na to bude více.
@Anonymní píše:
Dejte sem prosim pak odkaz na skupinu.
Prosim o anonymitu.
Kryci jmeno: Zohan![]()
![]()
Holky byla jste treba nektera u vyzivoveho poradce, mate nastavene jidelnicky?
Holky máme už obdobnou uzavřenou skupinu „Jde se na to“, začaly jsme asi před 3 týdny. Pokud byste chtěly, napište uživatelce phoma a ona vás přidá
myslím, že se k nám hodíte dokonale ![]()
@Lussy80 píše:
Holky máme už obdobnou uzavřenou skupinu „Jde se na to“, začaly jsme asi před 3 týdny. Pokud byste chtěly, napište uživatelce phoma a ona vás přidámyslím, že se k nám hodíte dokonale
Dekuji za nabidku, chtela bych ale novou nerozjetou. Navic nejlepe s mene uzivatelkama. ![]()
@Pinkie píše:
Taky se hlásím! Byla bych pro uzavřenou skupinu.
urcite bude uzavrena ![]()
Holky, tak kdo se prida?
Chtela bych zalozit spolecnou skupipnu pro holky, co maji 120 a vic ekilo. Spolecne to zvladnem. Jen bych rada psala uz do uzavrene skupiny. Jdete do toho nekdo se mnou?