Hubnutí 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
StřeLenka
16.11.10 20:48

Holky, zastavte mě!!! Mám nutkání a neukojitelnou chuť na krupicovou kaši, posypanou velkým množstvím granka, cukru a politou máslem… Až se mi chce brečet, jakou mám chuť. :-? :-)

• Citovat
  • Upravit
StřeLenka
16.11.10 20:51
lacenka píše:
Jůů tak že by se zas rozjela tato hubnoucí diskuze? No mě je to fuk kde budu práskat že jsem čuně neskutečný co si dalo dvě večeře :oops: :oops: :zed: :zed:

Já si asi brzy dám dvě porce této lahody! :lol: Foto jsem stáhla z netu, abych se na tu dobrotu mohla aspoň zatím koukat. :-D

• Citovat
  • Upravit
3870
16.11.10 20:59

Holky, tak koukám, že tu bude i sranda :-P . Tak já jsem po večeři - těstoviny se zeleninou a kuřecím masem. To by šlo. Ale polka jsem po ní jednu čokoládovou tyčinku, sice malou, ale polkla. Nešlo to potlačit. A nalila jsem si sklenku coca-coly. To je bohužel po cigaretách moje druhá závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
16.11.10 21:07

Má první závislost je čokoláda a druhá steaky. :-) Pořád odolávám krupicové kaši. Jde to ale těžko. :think: Asi nevydržím a udělám si jí. :-) Ty jsi měla fajn večeři. Coca-cola je v jistým smyslu slova i zdravá, tak to tak nevadí. :wink:

• Citovat
  • Upravit
3870
16.11.10 21:24
StřeLenka píše:
Má první závislost je čokoláda a druhá steaky. :-) Pořád odolávám krupicové kaši. Jde to ale těžko. :think: Asi nevydržím a udělám si jí. :-) Ty jsi měla fajn večeři. Coca-cola je v jistým smyslu slova i zdravá, tak to tak nevadí. :wink:

StřeLenko - dík za podporu s tou colou, je to hrůza, ale já jí miluju. Začalo to po porodu, nejedla jsem, byla vyprdlá a cola mě držela na nohou, pak jsem přestala a zase k ní čuchla. Ale jsou dny, kdy ji nemusim a někdy ráno vstanu a hned leju. Kaši nedělej, vydrž, buď statečná. Já si teď dala mrkev, honí mě taky mlsná. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
16.11.10 21:24

Jo a steaky, tak ty taky můžu, ale pro mě je to aktuální hlavně v létě, když se griluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.11.10 21:26

HOlky vydržte ;) . Já večeřela chleba (ostatně jako skoro každý den) už v sedm, a teď se chystám do hajan. V noci blbě spíme, ale váha stejně stojí :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
16.11.10 21:28

hkac - budu asi muset taky chodit dřív spát, nějak jsem si navykla chodit pozdě, protože večery jsou pro mě balzám, malá spí, tak doháním, co jsem přes den nestihla. Chodim až kolem půlnoci a to chuťové pohárky pracujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.11.10 21:33

Mně taky obě holky usnuly, ale já musím využívat každé chvilky. Anežka je nespavec odmalička, Mája spí celkem dobře, ale v noci se probudí po půlnoci a pak jedem každé 2h. Přitom přes den kojení téměř odmítá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.11.10 21:39

Dano - já teď ujíždím na kofole bez cukru, jem ožná ještě lepší než normální kofola,ale dám si fakt jednou za čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
16.11.10 21:48

Lacenko - tak to jsi dobrá, protože když je bez cukru, tak je to OK. Jenže já nemam ráda tyhlety nápoje bez cukru a potraviny light. To sladký pití si kupuju kvůli tomu, že je sladký a když to sladký neni, tak mi to nechutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
16.11.10 22:47

Nakonec jsem si kaši nedala, ale chuť na sladký jsem musela aspoň zahnat dvěma tofife a jednou sušenkou. :oops: Na kaši mám ale stále chuť, tak si jí udělám k snídani. 8-)

• Citovat
  • Upravit
3870
16.11.10 22:50

Jé, jsi statečná. No manžel tu sedí vedle mě a tlačí do sebe čokoládu a nabízel mi, odolala jsem, ale ať už jí konečně sní a budu klidnější, takhle ho pořád sleduju a slintám. Ne nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
16.11.10 23:11

:lol: Ty máš teda vůli! Já bych asi odolala. :mrgreen:
Kouřit jsem zvládla přestat, ale chuť na sladké je touha mnohem silnější. Zítra jedem s partnerem do Vídně a to zase zhřeším. K obědu si dáme vídeňský řízek s vídeňskou kávou. Bez toho bych domů nejela. :-D

• Citovat
  • Upravit
18651
17.11.10 13:58

StřeL - gratuluji k odolání kašičce :potlesk: To já dnes teda jedu v oplatkách, znáty nový kolonády, prokládaný čokoládou? :-P Uklízíme kuchyň máme tam moli a takpořád na posílení tlačím oplatky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová