Hubnutí a snažilky

bib
13
1.3.11 00:03

Hubnuti a snazilky

Ahoj,rozhodla jsem se zalozit diskuzi ve ktere bych se rada navzajem podporovala s dalsimi pisatelkami v hubnuti,mam BMI 35,coz je opravdu slusna obezita a moc bych si prala zhubnout,hlavne z duvodu otehotneni,ktere se mi nedari a je vice nez pravdepodobne,ze i z duvodu vahoveho.Timto oslovuji vsechny damy,ktere maji stejny problem,aby nevahaly a ozvaly se,ve skupine se to lepe tahne a navic miminko,je dostatecna motivace.Muzeme se navzajem podporovat.Mam mnoho duvodu proc zhubnout,ovsem zadny nebyl tak silny jako tento.Takze holky snazilky,ktere potrebujete zhubnout cekam na Vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
1.3.11 00:33

ahojky mame s holakam jednu uzavrenou skupinu,hubneme spolecne,taky se nam to dari:)myslim:)nejsme sice snazilky ale i tak jsme fajn parta tak ykdyby ses chtela pridat nevahej a napis sz pa :hug:

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 00:47

ahoj, nebo se můžeš přidat k nám (hubnutí baculek) jsme taky uzavřená skupina a pár snažilek tam je a jedna dokonce už těhulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bib
13
1.3.11 11:14

ahoj holky,dekuji za pozvani,popremyslim a uvidim.ted musim mazat,prace vola :wink: .Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.3.11 23:19

Ahojky, já mám stejný problém- BMI 39. Hrůza ! S otěhotněním jsem problém neměla, ale bohužel jsem před 2 týdny potratila ve dvanáctém týdnu. Takže čekání na nové snažení chci zužitkovat a něco zase shodit. I když teď mám ještě asi na cca měsíc zakázené cvičení, tak si budu muset vystačit se zeleninkou :-D
Jinak jsem v létě začala chodit za výživovou poradkyní a vcelku mi pomohla, začaly jsme spolu měmit moje stravovací návyky. Jen k tomu cvičení jsem se někdy musela hoooodně dokopávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bib
13
19.3.11 19:50

Ahoj Venny,to je mi lito,ze jsi potratila,pristo to bude urcite ok,jinak muj BMI je 35.8,coz je taky pekny nasup.A nejak se mi nedari se do toho zazrat,do toho hubnuti.Ale miminko bych si moc prala,tak to musim tentokrat dokazat!
A ty Venny jsi si pocitala kj nebo kcal?Na me by toto pusobilo,ovsem bych si musela pocitat.A jsem dost lenoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
19.3.11 20:36

Ahojky, právěže jsem nic nepočítala, narazila jsem na výživoložku, která je moc fajn a pochválí tě za každej gram, do ničeho tě nenutí a nic nezakazuje.
Ve zkratce- naučila mě kolik porcí čeho mám denně mít a hlavně ke každé porci ovoce nebo zeleninu, tím se ti i dost sníží velikost porce např. masa a brambor.
Mám k tomu obrázek pyramidy s komentářem, zítra to sem kdyžtak naskenuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
19.3.11 20:38

A jinak o miminko se můžeš snažit i s nadváhou, dle mojí gyndr to na početí nemá vliv, akorát ti bude během těhotenství hrozit vysoký tlak a těhu cukrovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bib
13
20.3.11 09:27

Ahoj,tak to jsi mela stesti,ze jsi na ni narazila a navic ta pochvala je moc dulezita. a samo i pristup,no vidis to mozna bych to mohla taky nejak tak praktikovat.Tu pyramidu jsem uz mozna videla,nema neco takoveho ve sve brozurce i Stop obezita?Vis co to je za klub?Tam to je zalozeny prave na pocitani kj.
No,co se tyce otehotneni,tak u me je prave ten problem,ze jsem vse nabrala moc rychle vis a da se rict za kratkou dobu a tudiz se mi asi rozhodily hormony :-( .A vubec jsem zacala mit nejak celkove problemy,boli me i desne zada,jen co zacne byt trochu hezky zacnu jezdit na kole.A co budes dneska varit?Treba mi dodas inspiraci :-) ,ja totiz jeste nevim co budu varit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.3.11 10:09

ahoj holky,take bych se k vam rada pridala.snazime se take o mimi a potrebuji zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.3.11 11:52

Ahojky,
bib- určitě to tam mají, já už ji dostala od tolika doktorů…vždycky jen tady to máte a toho se držte, až teď mi k tomu dal konečně někdo podrobný komentář- obiloviny 3 porce denně, zelenina 3, ovoce 2, mléko 2 a skupina maso, vejce, luštěniny 1 porce.
Doteď jsem si to nedokázala sama poskládat, holt jsem potřebovala podrobný návod :lol:

luksi- vítej mezi námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
21.3.11 06:05
Venny píše:
Ahojky,
bib- určitě to tam mají, já už ji dostala od tolika doktorů…vždycky jen tady to máte a toho se držte, až teď mi k tomu dal konečně někdo podrobný komentář- obiloviny 3 porce denně, zelenina 3, ovoce 2, mléko 2 a skupina maso, vejce, luštěniny 1 porce.
Doteď jsem si to nedokázala sama poskládat, holt jsem potřebovala podrobný návod :lol:
ahojky a kuji za uvítanou
luksi- vítej mezi námi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.11 12:52

Zdravím všechny, mohla bych se přidat? Moje BMI také překročilo 35. S pohybem problém nemám a myslím si, že se celkově snažím, ale moc dolů to nejde. Teď zkouším přidat pohyb a zeleninu. :) Za pár týdnů bychom se taky chtěli začít snažit, uvidíme jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.3.11 11:19

Ahojky vítej mezi námi :kytka:

Mě to teď taky moc nejde, ale u mě je t spíš tím, že teď měsíc nesmím cvičit, takže mám málo pohybu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí