Čím jste podporovaly snažení?

4092
28.2.11 10:02

čím jste podporovaly snažení

Ahojky zajímalo by mně jaké podpůrné prostředky jste používaly při snažení? Myslím tím různé vitamíny, babské rady, měření BT, ovu testy a tak. A jak rychle vám to šlo popřípadě nešlo (nejde) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
28.2.11 10:08

Ahojek, zajímavé téma. To si taky ráda počtu, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.2.11 10:10

Já od začátku měřila BT, brala kyselinu listovou a oba (já a přítel) jsme brali vitamín E. Po každém sexu jsem ležela s nohama nahoře a podloženým zadkem. Nakonec jsme po osmi měsících snažení, kdy jsme se i úspěšně trefovali do plodných dní a nic z toho nebylo, skončili u lékaře a vyfasovali Clostilbegyt pro nedostatečné dozrávání vajíček a sníženou funkci hypofýzy. S ním se nám povedlo hned při první stimulaci a v absolutně nevhodné popisované poloze pro plození dětí a výsledek je v metříku. :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.02.11 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.2.11 10:13

Čekali jsme přes rok…jedla jsem jen kyselinu listovou, přestala pít alkohol a přestala řešit svoji váhu ( taky zbytečnej stresík )… ovu testama a měřením b.teploty jsem se nechtěla sresovat…

brala jsem Clostilbegyt…

V září mi doktor řekl, že když neotěhotním do konce roku, tak mě v lednu začne řipravovat na umělé…tím jsem „vypla“, začala jsem popíjet ( pouze při příležitostech !!! ).....a v říjnu jsem otěhotněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.2.11 10:20
bubble píše:
My jsme se přestěhovali do jiného bytu a za několik dní jsem otěhotněla :mrgreen: :pankac:

Tak to je neotřelé :lol: gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.2.11 10:23

brala som kyselinu listovu a vit. E, muz tiez vit. E. u nas bol problem v mojich rozhadzanych cykloch po vysadeni antikoncepcie.

vypytala som si clostil na stimulaciu vajecnikov. brala som ho tri mesiace, ale nepomohlo, prilis mi znizil vystelku maternice.

podarilo sa piaty cyklus snazenia, ked som jedla soju (na podporu cinnosti vajecnikov), pila alchemilku/kontryhel (na vystelku maternice) pila grepovy dzus (na plodny hlien) a jedla ovsene vlocky (na lepsie uhniezdenie vajicka).
a v case uspechu sme boli obaja s manzelom opity, kedze sme sli zo svadby :mrgreen:

merala som aj BT a pouzivala ovulacne testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
28.2.11 10:31

Jedla jsem Femibion a sledovala ovu hlen,4× otěhulila na první pokus.Dvakrát to nedopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
28.2.11 10:35

Kyselina listova, vitamin E, femi kvapky, pupalkovy olej, grep, clostil, meranie bt, ovulacne testy, dovolenky, zmena prace, domace zviera, myslenie na to, nemyslenie na to a 2,5 roka stale nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.2.11 10:56

Ahoj,

Já jsem v prvních 5ti měsících vyzkoušela spoustu věcí. Kyselinu listovou, Macu, ovulační testy, počítání plodných dnů, měření BT a stejně se nezadařilo. Pak jsem si řekla, že bych se na to mohla vykašlat, pořád se střesovat a hledat na internetu, co mám dělat pro to, abych otěhotněla. Přestala jsem bráti i vitámíny a přestala chodit na všechny ty stránky o mateřství a zaručených radách jak otěhotnět.

Dva měsíce jsme to neřešili, protože jsme oba dodělávali školu a připravovali se na státnice a ještě chodili do práce.
Hnes po státnicích jsme odjeli na dovolenou, kde jsem hned první den dostala MS (pravidelnou po 28, jako vždy) a hned ten měsíc jsem otěhotněla.
Jsem přesvědčená, že to bylo tím, že jsem se uklidnila, přestala na to myslet a vůbec to neřešila. Hlavně to bylo tím klidem a celkovou pohodou.

Spousta lidí mi dávalo rady, že na to nemám myslet, že máme jet na dovolenou a tam se to povede atd. ale jak na to chcete nemyslet, když to dítě tam moc chcete. Nakonec se to povedlo a bylo to opravdu tak jak píšu…přestala jsem to řešit, dodělala školu, nestresovala se, měla pohodu v práci a ono to vyšlo.

Není to sice rada, jen moje zkušenost. Protože jak jsem již napsala, rady jako: „přestaň na to myslet“ jsem opravdu nesnášela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.11 11:03

Já jsem asi měsíc před plánováním začala zobat kyselinu listovou a obě těhotenství byla během jednoho měsíce snažení. Ale vždy jsem si hlídala kdy mám plodné dny a snažili jsem se jen cca těch 7 dní/každý druhý den mezi plodnými dny … abych manžu neuhnala … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3839
28.2.11 11:31

brala jsem kyselinu listovou (balení na měsíc, pak měsíc pauza - dle dr. si tělo udělá dostatečnou zásobu na další měsíc). Životní styl mám ok - jím běžně spoustu ovoce a zeleniny, čerstvé ryby, obecně kvalitní potraviny, nejím sladký, nepiju tvrdý (jen víno), sportuju, nadváhu nemám, spíš naopak.
Snažili jsme se celý rok. Po půl roce „volného průběhu“ jsem zašla k Dr. na celkové vyšetření (+partner na spermiogram), vše ok, pak jsem dalšího 1/2 roku chodila každý měsíc k dr. na ultrazvuk - přesné určení ovulace; začala jsem vše moc řešit, proč to nejde atd. Pak manžel rozhodl, to zkusíme naposledy „normálně“ a pojedeme na prodloužený víkend po ovulaci na hory, a když nic, tak další měsíc vyzkoušíme IUI, tak jsem si řekla ok, v hlavě už jsem se „přepla“ na IUI, že to jinak asi nepůjde… a v tom okamžiku jsem samozřejmě spontánně otěhotněla :-D takže na iui nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.2.11 11:39

Nic jsem nebrala, nijak nepodporovala, prostě jsme si řekli, že když to přijde, tak to přijde, nepočítala jsem s tím, že to bude hned, takže ani nohy nahoře, prostě nic a zadařilo se na první pokus hned po vysazení HA. Bylo to první těhu a úplně bez komplikací, který si vybral porod, ale malý je zdravý, jen doufám, že já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
28.2.11 12:16

Poprvé jsem otěhotněla neplánovaně, kdy selhal kondom :lol:
Ted jsme začali dělat na druhém a nějak to neřešíme, až to příjde tak to příjde, nač se stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.2.11 12:16

Nic jsem nejedla, neměřila a nekoumala. Přestěhovali jsme se také do nového bytu a já neměla čas řešit, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Řešila jsem rekonstrukci, uklízení, vybalování věcí a do toho práce. A jaké bylo moje překvapení, když dva měsíce po přestěhování jsem otěhotněla a zjistila to až v 6tt. :mrgreen:
Jo a neměli jsme televizi, takže pokud jsme neodpadli únavou, tak jsme si krátili dlouhé večery jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.11 12:19

Na první těhu mi stačil ovu test.
Na druhé těhu po třicítce měření BT a ovu testy, pak jsem si dávala polštář pod zadek, nevstávala a prstíkovou metodou si zaváděla potvůrky až do čípku. Po několika měsících, kdy to nešlo mi prstíková metoda ihned pomohla :palec: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex