Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík, mám dotaz
… Stalo se Vám některé, že po užívání kyseliny listové se Vám prodloužil cyklus? Mám pocit, že teď je to třetí měsíc a mám o dva dny zase delší cyklus který jsem mívala 28/29 a teď mám tak 31.
Může to být způsobeno tím? Moooc děkuji za rady
posunula sa Ti ovulacia, pochybujem, ze to suvisi s kys. listovou.
nebola si chora? nemala si stres? necestovala si niekam daleko na zaciatku cyklu, alebo ku koncu minuleho?
Právě že nemocná jsem nebyla, to mě napadlo jako první věc…cestuju dost každý měsíc - teda jen do Německa, ale i tam lítám… právě, že jak jsem nad tím přemýšlela, tak jediné, co se u mě změnilo, je to , že jsem začala brát tu listovku, tak si nějak myslím, jestli nemá vliv na ten delší cyklus
..Nebo jedině teď horské prostředí??
..nevím no… od ovu po MS je luteální fáze každý cyklus stejná?.. Já měla právě dva roky ten cyklus jako hodinky, před braním té listovky.
par dni hore dole sa vzdy stat moze. neviem si skutocne predstavit aky vplyv by na to mohla mat kyselina listova.
lutealna faza byva spravidla rovnaka v kazdom cykle.
těžko já brala listovku asi od dubna mám dojem, už a začli jsme se snažit od července a cyklus byl stále stejný záleží kdy padla doba na ovulaci a +12 dpo a 13 den došla ms takto to bylo pořád dokolečka až se nám to povedlo. Určitě listovkou to není to je tím kdy vajíčko uzdraje a spadne a je po všem.
Já mam úplně stejný problém. Cyklus se mi prodloužil o tři dny přesně od té doby, co jsem začla brát listovku.