Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojik holky,
vím, jaké je to „svinstvo“. Jen bych se vas chtela zeptat na ten účinek. Zda ty kila při používaní fakt letí dolu. Mám už 4 měsíce redukční jídelníček a kila jdou dolu mám už dole 4kg +- jenže ted spíše začínám zase pomalu přibírat. Byla jsem u lékařky a ta mě opět tu meridii nabídla. Jen nechci vyhodit peníze. Pohybu mám strašně málo tak hodinu denně na elipticalu a pak běžný pohyb kolem dětí hihi Více toho fakt nestíhám.
Prosím piště jen zda vam ty kila šla dolů nebo nešla a né o tom jak je to škodlivé.
Děkuji Petra
Mně kila dolů šla, potřebovala jsem tenkrát shodit nějakých 8. Asi 4 jsem shodila,ale pak mi umřela maminka,tak těžko říct,čemu ta zbývající přičíst
Účinek bych viděla v tlumení chutí,tím jsem se pak dopracovala k zdravému a dietnímu jídelníčku
.
Meridii brala moje mamka, které po 4 dětech zůstalo dost kilo nahoře. Opravdu šla kila dolů!! Redukční jídelníček od dietoložky jí nepomohl téměř vůbec - stejný výsledek jako ty…
Ahoj já jsem meridii brala a za 2 měsíce jsem zhubla 11 kilo,ale teď zase přibírám,protože jsem po vysazení meridii otěhotněla,ale stále nejsem na sé původní váze co jsem měla před použitím meridie.¨
Sestra jí také jí a zhubla cca 10 kilo,ale nechce to se předcpávat je fakt,že po meridii nemáš hlad.Ale hlavně se nelekni,kdy třeba první měsíc nic dolu nepůjde nevzdej to někomu to trvá déle než začne hubnout.To byla moje první zkušenost jedla jsem jí 3měsíce a nic nešlo dolu pak jsem jí vysadila a začala asi za další 3 měsce jí jíst a kila šla hned dolu
A muzu dotaz jak dlouho by se mela užívat?? A kdyz ji prestanu brat jak to pak „funguje“??
Ahoj, tak já merídii taky brala a i asi po ní zhubla, ale dost jsem u toho cvičila a myslím, že je to spíš o tom najet na nějaký zdravější jídelníček, páč když se stejně pak začneš cpát jak dřív, tak jdou kila zase nahoru. Největší úspěch měla moje ségra, chodila k doktorovi, dával jí nějaké léky, co u nás nejsou běžně dostupné a fakt shodila, postupně a zůstalo jí to. žádné vedlejší účinky, což já třeba s merídií měla a bylo mi po ní blbě. Pokud bys chtěla písni SZ, dám ti kontakt na toho doktora, já se k němu chystám taky po porodu, tenkrát mi řekl, že když se snažíme o mimi a beru hormony, že žádná dieta a léky nemají cenu a nedoporučoval mi to.
Manžel Meridii bral, a zhubnul za dobu toho 3měsíčního užívání 23kg. Kila šla dolů fakt jak na běžícím pásu, jen měl sucho v puse a špatněji se mu vyprazdňovalo(ale jedl vlákninu a upravilo se to) . Po vysazení ještě pár kg zhodil a váhu si do teď udržel. Takže on je spokojen ![]()
DoBrý den chtěla bych se zeptat jestli meridii doopravdy fungují jestli to není nejaký žert Děkuju odepiste prosím
meridii mi chtěl předepsat můj diabetolog ale byla stažena z prodeje.Prý rizika převládají nad klady tak já nevím.Momentálně legálně není v prodeji,
Z prodeje toho bylo staženo teď víc, známé teď diabetolog předepsal pouze efedrin kombinovaný s kofeinem, musí ti to v lékárně přímo namíchat.
ahoj brala jsem ji tri mesice,pak musi byt pauza a zhubla jsem 25kg,ted se nepredepisuje,jak pisou holky,ale dostala jsem od doktora neco jinyho,uz si nepamatuju nazev,dala jsem je mamce,protoze jsem otehotnela,ale dr rikal,ze jsou taky ucinny,urcite ti dr poradi,me je psal normalne obvodak ![]()