Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím uz asi 2 týdny mám problém s učením v hlavě jenom v klidu. A občasné motani hlavy. Všiml jsem si ze jsem i zelený v obličeji. Může za to nízký tlak?? Mám i problém s páteří vždycky tak 3krat za den když si protahnu pater a krční pater tak mi strašně prokrupe. A chtěl jsem se zeptat když si merim tep tak lépe k cítit při nízkém nebo vysokém tlaku?? Ja bych řekl ze nizky jak se ty cévy rozsáhlou ale nevím. Dík za rady
Určitě můžeš mít problémy s hučením a motáním od páteře. Já to mám také tak a mám vracející se blokace krční páteře i žeber.
@wasilly no tak to bude asi tím. Protože jestli teda se mu o nezdá mi přijde jako by to po od te krcni patere to huceni. Tak asi nějakej fizoterapeut. Přeci není normální aby mi dene při protahnuti pokaždé krupalo v zádech. A co ti znamená když mi v nich krupe?? Díky za odpověď
Zdravím uz asi 2 týdny mám problém s učením v hlavě jenom v klidu. A občasné motani hlavy. Všiml jsem si ze jsem i zelený v obličeji. Může za to nízký tlak?? Mám i problém s páteří vždycky tak 3krat za den když si protahnu pater a krční pater tak mi strašně prokrupe. A chtěl jsem se zeptat když si merim tep tak lépe k cítit při nízkém nebo vysokém tlaku?? Ja bych řekl ze nizky jak se ty cévy rozsáhlou ale nevím. Dík za rady