Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne, ale naivně jsem myslela, že to dělají současně, když už se kámen sekne ve žlučovodu, při operaci. Já jsem 14 dní po operaci žlučníku. Ale nikde jinde mi kamínek neuvízl. Držím palce.
@00verča00 píše:
Ahoj, byl tu nekdo na vyndani zlucnikovych kamenu tou hadici zavedenou do krku pri castecne anestezii? Prosim vase pocity z toho? Jak jste to zvladli? Ucitim to hodne?Na operaci zlucniku jdu az dalsi den..
Ahoj,
vůbec nevím, že se něco takového dělá
Já jsem byla v létě na odstrašnění žlučníku, uplně bez potíží, druhý den jsem už sama fungovala a po odstranění drénu (5tý den) jsem jela domů už uplně v pohodě (do te doby mě dren bolel pri zakašlání, smíchu, nebo špatném pohybu) a 6tý den jsem už vytírala barák ![]()
To ti uvízl jinde jak ve žlučníku a žlučovodu?
Proč to neodstraní při plné anestezii u operace?
Ahoj,
omlouvám se za inko, ale neví to ještě rodina která sem chodí - nechci jim říkat (stresovat je), povím až bude po všem.
Taky nevím že se to dělá
Já tedy o tom nevím nic, krom toho že mi kamínky našli náhodou. Příznaky ŤUK ŤUK ani problémy ŤUK ŤUK žádné nemám. Příští týden si jedu vyřídit termín, tak by se mi hodilo vědět co mě čeká apod ![]()
Každopádně TOHLE bych nedala. Už u zubaře se při otiskách dávím a tečou mi slzy ![]()