Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nech si zkontrolvat krev, můžeš mít nějakou nerovnováhu, jinak hořčík a béčko, tím nic nezkazíš
Může to být poporodní deprese. Málo se o tom mluví, ale je to dost časté. Nestyď se, protože není za co. Zkusila bych vyhledat odborníka, když už jsi úzkostí trpěla i před porodem.
@marin píše:
Může to být poporodní deprese. Málo se o tom mluví, ale je to dost časté. Nestyď se, protože není za co. Zkusila bych vyhledat odborníka, když už jsi úzkostí trpěla i před porodem.
Dekuji za tvou zpravu.. Ale psycholog me vyslechl a rekl ze jsem normalne a kdyz to prijde ten stav at si rikam ze mam tezkou ruku a jsem na plazi a to nepomaha
… Jinak uz na ne ted moc netrpim az na tu vybusnoust a vynervovanost.. Jinak jsem urcite si myslim hodny objetavy clovek.. Ale nechapu se… ????
@Kfětoslava píše:
Nech si zkontrolvat krev, můžeš mít nějakou nerovnováhu, jinak hořčík a béčko, tím nic nezkazíš
Ano zavolam si Dr dekuji❤️
@pannda píše:
Vztek je taky z jater
Ze bych mela špatná játra? To si myslím ze ne ale necham se zrejmne poradne vysetrit
Prosím Vás sestra si delala těhotenský test první ji vyšel takto jak je na fotce a clear blue negativní poradte
Dekuji
Prosim devcata o radu.. Uz si vazne nevím rady.. Byla jsem opravdu klidný člověk.. Trpela jsem sice úzkostí casto ale byla jsem klidna.. Po porodu malickeho co ve me nechaly tampon nerozjelo se mi mlicko ale rozjely se mi nechutný stavy tak od te doby je ze me nervak.. Jsem oskliva ale malemu je 11M a ja furt rvu a občas ho placnu pres plenku malinko.. a vecer lezim a brecim a omlouvam ss mu když spinka.. Jsem velice nevyrovnana a výbušna prijdu si nekdy zrala na bohnice.. Existuji nejaky bylinky co opravdu pomahaji co neco.. Ne antidepresiva… Dekuji mnohokrat
PS:omlouvam se ze anonym.. Stydím se za to