Po porodu se ze mě stal nervák, co s tím?

Anonymní
7.11.18 23:37

Výbušnost, nervak

Prosim devcata o radu.. Uz si vazne nevím rady.. Byla jsem opravdu klidný člověk.. Trpela jsem sice úzkostí casto ale byla jsem klidna.. Po porodu malickeho co ve me nechaly tampon nerozjelo se mi mlicko ale rozjely se mi nechutný stavy tak od te doby je ze me nervak.. Jsem oskliva ale malemu je 11M a ja furt rvu a občas ho placnu pres plenku malinko.. a vecer lezim a brecim a omlouvam ss mu když spinka.. Jsem velice nevyrovnana a výbušna prijdu si nekdy zrala na bohnice.. Existuji nejaky bylinky co opravdu pomahaji co neco.. Ne antidepresiva… Dekuji mnohokrat :srdce: PS:omlouvam se ze anonym.. Stydím se za to

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14940
8.11.18 00:26

Nech si zkontrolvat krev, můžeš mít nějakou nerovnováhu, jinak hořčík a béčko, tím nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
8.11.18 07:45

Může to být poporodní deprese. Málo se o tom mluví, ale je to dost časté. Nestyď se, protože není za co. Zkusila bych vyhledat odborníka, když už jsi úzkostí trpěla i před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.11.18 08:10

Vztek je taky z jater

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.11.18 09:41
@marin píše:
Může to být poporodní deprese. Málo se o tom mluví, ale je to dost časté. Nestyď se, protože není za co. Zkusila bych vyhledat odborníka, když už jsi úzkostí trpěla i před porodem.

Dekuji za tvou zpravu.. Ale psycholog me vyslechl a rekl ze jsem normalne a kdyz to prijde ten stav at si rikam ze mam tezkou ruku a jsem na plazi a to nepomaha :D… Jinak uz na ne ted moc netrpim az na tu vybusnoust a vynervovanost.. Jinak jsem urcite si myslim hodny objetavy clovek.. Ale nechapu se… ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.11.18 09:41
@Kfětoslava píše:
Nech si zkontrolvat krev, můžeš mít nějakou nerovnováhu, jinak hořčík a béčko, tím nic nezkazíš

Ano zavolam si Dr dekuji❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.11.18 09:42
@pannda píše:
Vztek je taky z jater

Ze bych mela špatná játra? To si myslím ze ne ale necham se zrejmne poradne vysetrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
8.11.18 13:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.19 15:18

Těhotenský test

Prosím Vás sestra si delala těhotenský test první ji vyšel takto jak je na fotce a clear blue negativní poradte
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast