Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
na doporučení mojí kamarádky jsem chtěla začít chodit se synem (2 roky) do hudební školičky, je to na P2, ale aby otevřeli kurz, musí mít více dětiček, tak se touto cestou ptám, zda nemáte někdo o takovou aktivitu pro děti zájem. Kámoška si to chválí, mají na svých stránkách ukázky z hodin a organizují i nějakou ukázkovou hodinu. Kdyžtak mrkněte na yamahaskola.cz.
Díky
Martina
Škola vypadá báječně i to co tam uvádí je lákavé.Chtěla jsem tam také se synkem chodit,ale co jsem slyšela od ostatních maminek…dítka udrží pozornost chvilku rozhodně né celou hodinu a zbytek hodiny tam běhají,hrajou si podle sebe a jen jim k tomu hraje hudba…osobně si myslí,že je to pro starší děti…ale věc názoru a taky každé dítko je jiné…
zdravím ahoj
papka
Já vím, četla jsem na rodině několik diskuzí na tohle téma. Určitě záleží na každém dítěti, Matěj na mě když zpívám zbožně kouká a volá eště, tak myslím, že by se mu to mohlo líbit. Třeba když chodíme na horách a on je v krosně, tak mu přád dokola zpívám a vydrží i delší tůry. Kamarádka říkala, že její holčička zpívací tetu zbožnuje a že se jí to moc líbí. Určutě bych to chtěla nejřív vyzkoušet, oni taky proto nabízí tu ukázkovou hodinu. Ale nedělám si iluze, že by to vydržel celých 45 minut.
martina
No já se tam chystám taky s malym, ale ještě počkám až trošku povyroste..je strašný šídlo,baví ho taky zpívání,hlavně před spaním a docela si vyhraje s piánkem…tak uvidíme,ale zatím se organizovaného kroužku bojím…
Každopádně vám držíme palce, aby vám kroužek otevřeli,kdyžtak mrkni na nějaký poblíž P2 mají toho vcelku hodně.A napiš jak se Matěj na hodinách vyřádí ![]()
Ahoj
papka