Huggies natural care - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9452
31.10.13 00:22

Huggies natural care

Ahojky jsem prvne tehu a udelala jsem zasobu vlhcenych ubrousku.Mam niveu sensitive a babylove sensitive a pak ty huggies zelene s aloe vera.Chci se zeptat zda je mozne je pouzivat na novorozence.Jake mate s temito ubrousky zkusenosti? Nezpusobuji alergie? Myslela jsem ze jsou bez vune ale je tam to aloe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6014
31.10.13 07:43

Na úplně malé miminko bych nedávala žádné ubrousky, ale vlhkou žínku. Postupně můžeš zkusit přidat ubrousky, uvidíš, jaká bude reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.10.13 07:53

My používáme od narození huggies pure a jsme moc spokojení. Měla jsem jednou i niveu, ale přišly mi hodně převoněné. Pokožka po nich byla taková „lepkavá“ :) Huggies jsou jako mokrá žínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
31.10.13 07:56

Na cesty vlhčený ubrousky ano, máme huggies pure, po všech ostatních se vždy oprudil, ale na doma je nejlepší voda a žínka nebo ručníček, přece jen je v těch ubroucsích dost chemie, stačí, že má celý dny na prdýlce připlesklou plínu..

• Citovat
  • Upravit
Verun83
31.10.13 08:34

Pouzivam nastrihany perlan a vodu. Vlhceny pouzivam jen na cestach. Syn byl po vsech ruznych opruzenej pri delsim pouzivani.

• Citovat
  • Upravit
9452
31.10.13 11:15
@Verun83 píše:
Pouzivam nastrihany perlan a vodu. Vlhceny pouzivam jen na cestach. Syn byl po vsech ruznych opruzenej pri delsim pouzivani.

Kolik stoji ten perlan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
31.10.13 11:17
@Lizzi píše:
Na cesty vlhčený ubrousky ano, máme huggies pure, po všech ostatních se vždy oprudil, ale na doma je nejlepší voda a žínka nebo ručníček, přece jen je v těch ubroucsích dost chemie, stačí, že má celý dny na prdýlce připlesklou plínu..

A to tu zinku po kazdem pouziti peres? Nejak si to neumim predstavit v praxi. Ubrousek pouziji a vyhodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
31.10.13 12:35
@nikynkaa píše:
Kolik stoji ten perlan?

Ja kupuju za necelych 500,–, je to 200ks, velky obdelnik, striham ho jeste na nekolik kusu, ruzne velkych, vydrzi mi to na nekolik mesicu. Utiram mu s tim i ruce, pusu. Da se vyuzit i v domacnosti.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
31.10.13 12:36

A mam pocit, ze se da i prat.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
31.10.13 19:00

@nikynkaa ne, normálně pokakanej zadek utřu toaleťákem, ten vyhodím do hajzlíku, prcku umyju pod vodou mýdlem a utřu ručníčkem..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4