Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky jsem prvne tehu a udelala jsem zasobu vlhcenych ubrousku.Mam niveu sensitive a babylove sensitive a pak ty huggies zelene s aloe vera.Chci se zeptat zda je mozne je pouzivat na novorozence.Jake mate s temito ubrousky zkusenosti? Nezpusobuji alergie? Myslela jsem ze jsou bez vune ale je tam to aloe…
Na úplně malé miminko bych nedávala žádné ubrousky, ale vlhkou žínku. Postupně můžeš zkusit přidat ubrousky, uvidíš, jaká bude reakce.
My používáme od narození huggies pure a jsme moc spokojení. Měla jsem jednou i niveu, ale přišly mi hodně převoněné. Pokožka po nich byla taková „lepkavá“
Huggies jsou jako mokrá žínka.
Na cesty vlhčený ubrousky ano, máme huggies pure, po všech ostatních se vždy oprudil, ale na doma je nejlepší voda a žínka nebo ručníček, přece jen je v těch ubroucsích dost chemie, stačí, že má celý dny na prdýlce připlesklou plínu..
Pouzivam nastrihany perlan a vodu. Vlhceny pouzivam jen na cestach. Syn byl po vsech ruznych opruzenej pri delsim pouzivani.
@Verun83 píše:
Pouzivam nastrihany perlan a vodu. Vlhceny pouzivam jen na cestach. Syn byl po vsech ruznych opruzenej pri delsim pouzivani.
Kolik stoji ten perlan?
@Lizzi píše:
Na cesty vlhčený ubrousky ano, máme huggies pure, po všech ostatních se vždy oprudil, ale na doma je nejlepší voda a žínka nebo ručníček, přece jen je v těch ubroucsích dost chemie, stačí, že má celý dny na prdýlce připlesklou plínu..
A to tu zinku po kazdem pouziti peres? Nejak si to neumim predstavit v praxi. Ubrousek pouziji a vyhodim
@nikynkaa píše:
Kolik stoji ten perlan?
Ja kupuju za necelych 500,–, je to 200ks, velky obdelnik, striham ho jeste na nekolik kusu, ruzne velkych, vydrzi mi to na nekolik mesicu. Utiram mu s tim i ruce, pusu. Da se vyuzit i v domacnosti.
@nikynkaa ne, normálně pokakanej zadek utřu toaleťákem, ten vyhodím do hajzlíku, prcku umyju pod vodou mýdlem a utřu ručníčkem..