Huggies Newborn č. 1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1315
30.7.11 21:25

Syn míval s opruzeninami taky problémy, ale teď už jsme bez nich. Používala jsem buď Huggies nebo Happy pleny, teď už jen Huggies. Nepoužívala jsem vlhčené ubrousky, jen žíňku a čistou vodu a Indulonu baby, Bepanthen nebo Rybilku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.7.11 21:29

Michalisko - musíš se zaregistrovat v DM babybonusu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/# , poslat jim rodný list miminka a dostaneš od nich pak knížečku se slevovýma kuponkama. Knížečky pak posílají průběžně
podle věku dítěte, tak abys měla kuponky podle aktuálních potřeb pro mimčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.7.11 22:25

díky, už jsme se přihlásili :) Jinak ohledně těch opruzenin: Rybilku používáme a pomáhá :palec:

Příspěvek upraven 31.07.11 v 02:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
30.7.11 22:30

Ohledně opruzenin - když se vyskytne tak bepanthen. Rybilka mi děsně smrdí :lol: Můžu klidně darovat jestli někdo chcete! :pankac:
A opruzeniny teda skoro vůbec nemívá, spíš ze začátku když měl citlivou prcku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
30.7.11 22:30
Zozole píše:
Michalisko - musíš se zaregistrovat v DM babybonusu http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/# , poslat jim rodný list miminka a dostaneš od nich pak knížečku se slevovýma kuponkama. Knížečky pak posílají průběžně
podle věku dítěte, tak abys měla kuponky podle aktuálních potřeb pro mimčo :wink:

Já to vyplňovala přímo na prodejně a list ani nic nechtěli ;) Ale je do DMko od DMka jak k tomu přistupují :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.7.11 02:43

Souhlas Rybilka, smrdí uplně jako makrela :) zkusíme i ty další a uvidíme, děkuji za rady děvčata :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
31.7.11 07:30

Sodocrem pěkně voní, ale mi rybilka nesmrdí :nevim: a sedí Nám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
31.7.11 09:13
lubenka píše:
Sodocrem pěkně voní, ale mi rybilka nesmrdí :nevim: a sedí Nám!

sudokrem je taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.7.11 09:19
saphire píše:
lubenka píše:
Sodocrem pěkně voní, ale mi rybilka nesmrdí :nevim: a sedí Nám!
sudokrem je taky dobrý :palec:

Taky používám a ještě jsme neměli opruzeninu. :palec: Teda měli z plínek Happy, ale pomohl nám. :cert: :palec:

• Citovat
  • Upravit
9649
31.7.11 10:22

Na Sudocream nedam dopustit :-) Ted jsem kopupila baleni o 400 gramech a to budeme mit snad az do skolky!!! :-D (ma pul roku)
Jinak i opruzeniny zalezi na plenkach, mala muze mit jakoukoli plenku krome hugiesek, svagrovka pouziova zase jen hugiesky! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí