Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zajímal by mě Váš názor. Syn má teď 2a půl měsíce a pořád používáme huggies newborn jedničky (je tam psané 3-5kg a malý má už 5.5). Je to možné?
Myslela jsem, že už dávno přejdeme na větší, ale pořád krásně sedí, neprotékají a ani mi nepřijdou malé. Mám stále slevové kuponky, tak mě i těší že je asi všechny využiju
.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Mě se plínečky moc líbily, hlavně proto, že byly dost vysoké a nerolovaly se na bříšku jako pampers
ale stejně od 5 kg používáme další velikost. Asi má dcerka velké bříško, šly zapnout už tak tak.
My jsme 1. používali tak do 5,5kg, pak už jsem měla strach kupovat celé nové balení, že by jsme ho nevyužili a koupila jsem 2. Přišlo mi, že jsou skoro stejné jako ty 1.
, ale jsou o malinko vetší. Vyhovovalo mi ale, že jsou taky z org. bavlny a jsou stejné jako ty 1. Neměli jsme je ale už moc dlouho a v 6,5kg jsme přešli na 3. protože syn má velký stehýnka a už se mi zdálo, že ho trochu škrtí na nožičkách. A 3. jsou super, stejně kvalitní a příjemné. Určitě nebudu měnit značku za jiné plenky ![]()
Klidne je to mozne
myslim,. ze vaha je jen orientaci, dulezita je stavba telicka!
s těma plínkama jsem taky moc spokojená, pampersky nás jaksi zklamali a s kuponky od DM vyjdou huggies na pár korun ![]()
Zozole - trojky taky od huggies? ja asi znacku menit nebudu pokud budou porad malemu sedet ![]()
goldenka píše:
s těma plínkama jsem taky moc spokojená, pampersky nás jaksi zklamali a s kuponky od DM vyjdou huggies na pár korun
presne tak, plinky za hubicku ![]()
Nejlepší plínky, který vymysleli.
1 jsme používala 1,5měsíce, potom 2 a teď máme Premium 4 a pořád jsem spokojená. a za ty kuponky je cena fakt suprová.
Pampersky smrdí, protýkají. ![]()
saphire,mám stejnou zkušenost.Malému jsou 3m, má 5,7kg a stále mu sedí huggies č.1.
Taky kupuju ty s organickou bavlnou na slevové kuponky.Jsou to super plenky.
weruuunka píše:
Nejlepší plínky, který vymysleli.1 jsme používala 1,5měsíce, potom 2 a teď máme Premium 4 a pořád jsem spokojená. a za ty kuponky je cena fakt suprová.
Pampersky smrdí, protýkají.
No nám tedy nikdy neprotekli a jsem s nima mooc spokojená,Huggies sem si taky poridila abych to vse na par dnu testla a nevyhovovali,malému se potila prdka v nich ![]()
Je to miminko od miminka, nam nesmi Huggiesky ani na deset metru od baraku
a pampers nam vyhovuji. ![]()
taky je používáme, malý má už 5 kg, ale z ničeho nic se v nich začal opruzovat , tak nevíme jestli je nemáme už vyměnit ?? Jaké mát zkušenosti?? A co je nejlepší na opruzeniny ?? ![]()