Huggies Newborn č. 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7041
30.7.11 12:26

huggies newborn č.1

Zajímal by mě Váš názor. Syn má teď 2a půl měsíce a pořád používáme huggies newborn jedničky (je tam psané 3-5kg a malý má už 5.5). Je to možné?
Myslela jsem, že už dávno přejdeme na větší, ale pořád krásně sedí, neprotékají a ani mi nepřijdou malé. Mám stále slevové kuponky, tak mě i těší že je asi všechny využiju :pankac: .
Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2068
30.7.11 12:35

Mě se plínečky moc líbily, hlavně proto, že byly dost vysoké a nerolovaly se na bříšku jako pampers :think: ale stejně od 5 kg používáme další velikost. Asi má dcerka velké bříško, šly zapnout už tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.7.11 12:47

My jsme 1. používali tak do 5,5kg, pak už jsem měla strach kupovat celé nové balení, že by jsme ho nevyužili a koupila jsem 2. Přišlo mi, že jsou skoro stejné jako ty 1. :-D , ale jsou o malinko vetší. Vyhovovalo mi ale, že jsou taky z org. bavlny a jsou stejné jako ty 1. Neměli jsme je ale už moc dlouho a v 6,5kg jsme přešli na 3. protože syn má velký stehýnka a už se mi zdálo, že ho trochu škrtí na nožičkách. A 3. jsou super, stejně kvalitní a příjemné. Určitě nebudu měnit značku za jiné plenky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.7.11 12:48

Klidne je to mozne :-) myslim,. ze vaha je jen orientaci, dulezita je stavba telicka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
30.7.11 12:50

s těma plínkama jsem taky moc spokojená, pampersky nás jaksi zklamali a s kuponky od DM vyjdou huggies na pár korun :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041

Zozole - trojky taky od huggies? ja asi znacku menit nebudu pokud budou porad malemu sedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
goldenka píše:
s těma plínkama jsem taky moc spokojená, pampersky nás jaksi zklamali a s kuponky od DM vyjdou huggies na pár korun :palec:

presne tak, plinky za hubicku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
30.7.11 12:53

Nejlepší plínky, který vymysleli. :dance: 1 jsme používala 1,5měsíce, potom 2 a teď máme Premium 4 a pořád jsem spokojená. a za ty kuponky je cena fakt suprová. :dance: Pampersky smrdí, protýkají. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2803
30.7.11 17:30

Já mám druhé dítko a opět Pampersky a spokojenost  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.7.11 20:30

Saphire, ano 3. taky od Huggies :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
30.7.11 20:47

saphire,mám stejnou zkušenost.Malému jsou 3m, má 5,7kg a stále mu sedí huggies č.1.
Taky kupuju ty s organickou bavlnou na slevové kuponky.Jsou to super plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.7.11 20:50
weruuunka píše:
Nejlepší plínky, který vymysleli. :dance: 1 jsme používala 1,5měsíce, potom 2 a teď máme Premium 4 a pořád jsem spokojená. a za ty kuponky je cena fakt suprová. :dance: Pampersky smrdí, protýkají. :poblion:

No nám tedy nikdy neprotekli a jsem s nima mooc spokojená,Huggies sem si taky poridila abych to vse na par dnu testla a nevyhovovali,malému se potila prdka v nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
30.7.11 20:57

Je to miminko od miminka, nam nesmi Huggiesky ani na deset metru od baraku :-) a pampers nam vyhovuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.7.11 21:18

Huggies newborn č.1

taky je používáme, malý má už 5 kg, ale z ničeho nic se v nich začal opruzovat , tak nevíme jestli je nemáme už vyměnit ?? Jaké mát zkušenosti?? A co je nejlepší na opruzeniny ?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.7.11 21:21

kde seženu ty slevový kuponky od DM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie