Huggies pro novorozence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lilišák
15.9.11 10:25

Huggies pro novorozence

Ahoj holky,
chtela jsem se zeptat jake vam nejvice vyhovovali pro mimiska plenky. Koupili jsme 2 baliky huggies tech najmensich vel. 1 a pak jedny ty vel.2 a ted jsem se docetla ze je v nich miminko pry ,,stale mokre,, a ze moc nevyhovuji :roll:

tak nevim jestli nemam koupit do zasoby jeste nejake jine at pak nemusim s cerstve narozenym miminkem litat po kramech, diky moc

Jinak termin mame v prosinci a uz pomalu kontrolujeme vybavicku aby jsme zjistili co nam vse chybi, je neco co se ve vybavickach nepise ale jstejne jste to vyuzili? diky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
271
15.9.11 10:28

Můžu říct, že já používala jen Huggies newborn a byla jsem spokojená. Malej neměl vůbec žádné problémy, ani mi nepřišlo, že by byl nějak mokrý.. Ale pak, od kategorie 3 jsem začala používat Pampers, nevim, ty mi pak přišli lepší. Je to asi spíš na tom, vyzkoušet si to. Ale pro nejmenší miminko jsem byla spokojená s těmi Huggies :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
15.9.11 10:30

Já používala na prcka po celou dobu jeho potřeby pleny Háppy a byla jsem s nima maximálně spokojená. :palec:
Co se týká výbavičky tak už si to nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
15.9.11 10:32

Ja mela taky Huggies newborna abyla jsem spokojena, ale jeste vetsi spokojenost byla s pampers premium care, na tu vodnatou stolicku jak delane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
15.9.11 10:32

ahoj, my měli ty huggies newborn a taky mi přišly ok :think: tak třeba zkus koupit i balík pampers a uvidíš, jaké budou vyhovovat víc :palec: nám pak teda neseděla velikost 2, 3, to jsme kupovali pampers, protože malé to hrozně protékalo na stehnech..ale teď máme zase huggies a jsou fajn.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2458
15.9.11 10:34

Puzivali jsme Pampers, ale dostali jsme i par baleni Huggies a nemuzu rict ze by v nich byl nejaky podstatny rozdil, byla jsem spokojena s obojim, jen ty zipy bych rekla ze u Huggies nedrzi tak dobre po opakovanem odepnuti a pripnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.9.11 10:41

My jsme dostali Huggies 2 a Eliška je vždycky měla sesunuté až v půlce zadku, i když jsem je zapínala natěsno. Takže jsme se vrátili k Pampers. Ale vykašli se na to, co říkají ostatní, třeba s nimi budete spokojení:)
Nevím, co píšou ve výbavičkách na internetu, ale mně se osvědčil šátek na nošení (zrovna teď sedím na gauči, malou mám v šátku a datluju:) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 10:45

a neni na tobe miminko pak ,,moc zavisle,, kdyz ho mas porad u sebe takhle? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.9.11 10:47

my jsme prave koupili ty pleny na kupon v DM, takze dva baliky nas staly 199,– tak jsem je vzala ze tech prvnich par dni to snad prezijeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
10726
15.9.11 10:47

Zatim nemam zkusenost, ale pani, co jsem se s ni dala v drogerii do reci, mi rikala, ze Huggies (nespecifikovala jestli pro novorozence nebo celkove) kupovat nemam, ze jsou spatny. Ale nerikala cim nebo proc.
Asi nic nezkazis senzitive,ne?
Doporucuje se kupovat jen 1 bal.plenek od kazdeho druhu, kdyby na ne treba mel prcek alergii apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 10:48
ha-ne-le píše:
Můžu říct, že já používala jen Huggies newborn a byla jsem spokojená. Malej neměl vůbec žádné problémy, ani mi nepřišlo, že by byl nějak mokrý.. Ale pak, od kategorie 3 jsem začala používat Pampers, nevim, ty mi pak přišli lepší. Je to asi spíš na tom, vyzkoušet si to. Ale pro nejmenší miminko jsem byla spokojená s těmi Huggies :palec:

no me se prave hrozne libi ze tam ,,mysli,, i na ten pupicek a jsou celkove takovy prijemny mi prijde :-)

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.9.11 10:50
tasa píše:
Zatim nemam zkusenost, ale pani, co jsem se s ni dala v drogerii do reci, mi rikala, ze Huggies (nespecifikovala jestli pro novorozence nebo celkove) kupovat nemam, ze jsou spatny. Ale nerikala cim nebo proc.
Asi nic nezkazis senzitive,ne?
Doporucuje se kupovat jen 1 bal.plenek od kazdeho druhu, kdyby na ne treba mel prcek alergii apod.

no tyhle dva meli v akci takze kdyz nebudou vyhovovat tolik nas to bolet nebude, prinejhorsim tedy zkusim koupit baleni jeste jinych a uvidime, snad to malej prezije :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
15.9.11 10:51

Ja mam ted balik Huggies dvojek a nejsem z nich nadšená, když se malej víc pokadí (což má ve zvyku) tak to „netěsní“ u stehen, vrátím se zase k Pamperskám, ale každému vyhovuje něco jinýho, chce to zkoušet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6230
15.9.11 11:00

Taky jsem na prcka kupovala Huggies newborn na kupon v DM a byli jsme s nimi maximálně spokojení, ale jak už tady psaly holky tak každýmu sedí něco jinýho a dokud je nevyzkoušíš tak to nepoznáš 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
15.9.11 11:04

Taky spokojenost s Huggies newborn, dostali jsme i pampers premium care, ale u těch mi hrozně vadí, že když se do nich malý vyčůrá nebo vykaká, tak opravdu hrozně smrdí nějakou chemii, bych řekla skoro ropou :-? Nevím, jestli to je normální, nebo jen tohle balení, ale ty pampers mi vážně hrozně smrdí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí