Huggies pro novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lilišák
15.9.11 11:08
Markéta2208 píše:
Taky spokojenost s Huggies newborn, dostali jsme i pampers premium care, ale u těch mi hrozně vadí, že když se do nich malý vyčůrá nebo vykaká, tak opravdu hrozně smrdí nějakou chemii, bych řekla skoro ropou :-? Nevím, jestli to je normální, nebo jen tohle balení, ale ty pampers mi vážně hrozně smrdí :cry:

pampers jsem slysela ze jsou dobry jen ty nejmensi, nejhorsi reakce byli na oranzove sleep and play, ze s nimi nebyl spokojen snad nikdo.

jen je skoda ze ty pleny neprodavaji po mensich baleni, nebo aspon nejaky vzorky, ze by jich clovek mohl vyzkouset treba jen deset a nemusel kupovat cely megabaleni, myslim ze spousta maminek by si radsi koupila maly baleni na zkousku i kdyby bylo trochu drazsi nez celej balik :-?

• Citovat
  • Upravit
1065
15.9.11 11:10

taky jsem kupovala malé do porodky huggies newborn a byla jsem spokojená.....měla jsem k nim i ubrousky od huggies a sestra říkala,že jsou dobré,že nejsou suché,že je má nejraději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 11:11
Starrky píše:
Taky jsem na prcka kupovala Huggies newborn na kupon v DM a byli jsme s nimi maximálně spokojení, ale jak už tady psaly holky tak každýmu sedí něco jinýho a dokud je nevyzkoušíš tak to nepoznáš 8-)

a byvaji u toho DM babyklubu pak i dale takhle hezky slevy, vyplati se to?

• Citovat
  • Upravit
29436
15.9.11 11:14

Používala jsem na novorozence Pampers New Baby a byla jsem maximálně spokojená. Krásně sedly, nikdy se neoprudil, zadeček neměl nikdy mokrý. Bohužel je dělají jen do 6kg a nám byli už po měsíci malé, tak jsme přešli na Pampers Active Baby a opět maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 11:22
gabi.design píše:
Používala jsem na novorozence Pampers New Baby a byla jsem maximálně spokojená. Krásně sedly, nikdy se neoprudil, zadeček neměl nikdy mokrý. Bohužel je dělají jen do 6kg a nám byli už po měsíci malé, tak jsme přešli na Pampers Active Baby a opět maximální spokojenost.

zkusim teda koupit i ty pampers nejake mensi baleni a uvidime co bude lepsi , diky za rady :-)

• Citovat
  • Upravit
487
15.9.11 11:24

Ahojky, my jsme měli taky jedničky newborny na kupony z DM a byla jsem s nima celkem spokojená - akorát z mé zkušenosti se musí opravdu dobře před nasazením roztáhnout a dobře nasadit (Pampersky odpustí i nějakou tu nepřesnost a poberou takřka všechno :-P )
Jinak mám také dobrou zkušenost s těma přímo DMkovejma Babylove a Happynky jsou taky příjemné - mají dokonce jakoby vykrojenou tu část, kde je pupíček, takže je nemusíš ohýbat…
Dvojkové Huggiesky mě pak ale dost zklamaly - jak píšou i ostatní, dost protékají kolem stahýnek, takže teď máme Pampers Sleep and Play a ty vyhovují naprosto…Máme te%ď vlastně i trojkové Huggies Premium a ty jsou taky OK
Ve finále stejně každému sedí a vyhovuje něco jiného, takže to stejně budete muset vyzkoušet…

Z výbavičky se mně třeba osvědčilo houpací křesílko - malá v něm sice ležela, ale jakoby nakloněně, takže na mě viděla co dělám a byla spokojená (koupili jsme je na Mimibazaru za 500 a ještě teď je využívám na příkrmy, protože malá ještě samozřejmě nesedí…)
Jinak mě nic zvláštního nenapadá…ale to brzy zjistíš, co by se vám ještě hodilo a buď někoho vyšleš, nebo s prckem vyrazíš do obchodu - ty budou existovat i po porodu - věř mi :-P Mně osobně v prvních měsících zachraňovaly e-shopy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 11:29
Monous007 píše:
Ahojky, my jsme měli taky jedničky newborny na kupony z DM a byla jsem s nima celkem spokojená - akorát z mé zkušenosti se musí opravdu dobře před nasazením roztáhnout a dobře nasadit (Pampersky odpustí i nějakou tu nepřesnost a poberou takřka všechno :-P )
Jinak mám také dobrou zkušenost s těma přímo DMkovejma Babylove a Happynky jsou taky příjemné - mají dokonce jakoby vykrojenou tu část, kde je pupíček, takže je nemusíš ohýbat…
Dvojkové Huggiesky mě pak ale dost zklamaly - jak píšou i ostatní, dost protékají kolem stahýnek, takže teď máme Pampers Sleep and Play a ty vyhovují naprosto…Máme te%ď vlastně i trojkové Huggies Premium a ty jsou taky OK
Ve finále stejně každému sedí a vyhovuje něco jiného, takže to stejně budete muset vyzkoušet…Z výbavičky se mně třeba osvědčilo houpací křesílko - malá v něm sice ležela, ale jakoby nakloněně, takže na mě viděla co dělám a byla spokojená (koupili jsme je na Mimibazaru za 500 a ještě teď je využívám na příkrmy, protože malá ještě samozřejmě nesedí…)
Jinak mě nic zvláštního nenapadá…ale to brzy zjistíš, co by se vám ještě hodilo a buď někoho vyšleš, nebo s prckem vyrazíš do obchodu - ty budou existovat i po porodu - věř mi :-P Mně osobně v prvních měsících zachraňovaly e-shopy…

no ja prave potrebuju mit ,,vsechno,, hotove prichystane a vyresene, nebo se zblaznim :lol: je to prvni miminko a už se mi to zda nekonecny a to jsme teprve 26tt :cry:

• Citovat
  • Upravit
2248
15.9.11 11:44

Od příchodu z porodnice do minulého týdne byl šátek jenom „dopravní prostředek“, pak ale chytla nějakou virózu a sama prostě přes den neusne, ať se snažím jakkoli (uspávám, kolíbám, zpívám celý svůj široký folklorní repertoár, nechám chvilku pořvat…), takže pro její a můj klid ji mám v šátku, kde v klidu spinká. Večer usíná krásně sama, navíc má teprve dva měsíce, tak se to snad upraví. A upřímně, přesně takové dotazy mi pěkně lezou na nervy. Však uvidíš sama, že uděláš cokoliv pro to, aby ti miminko přestalo řvát celý den v kuse :-)

A jinak my používáme pampers sleep and play a naprostá spokojenost. přes noc vydrží s jednou plínou (pokud se ovšem nepokadí) a jinak měníme po každém krmení, vydrží dlouho suché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
15.9.11 11:48

já taky měla huggies new born a potejkaly..takže já je už nikdy nechci ani vidět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
15.9.11 11:59

Pokud myslíš ty jedničky s medvídkem Pů takové béžové tak ty byli lepší jak pampers.Od dvojek jsem najela na pampers,huggies,bella Happy nebo Tesco a střídám to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 12:08
ciniminisek píše:
Pokud myslíš ty jedničky s medvídkem Pů takové béžové tak ty byli lepší jak pampers.Od dvojek jsem najela na pampers,huggies,bella Happy nebo Tesco a střídám to.

jo to jsou ony, s tim pů :palec:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
15.9.11 12:13

Pro mě to jsou nejlepší plínky. :dance: Nikdy v nich nebyla žádná nehoda. :palec:

• Citovat
  • Upravit
10726
15.9.11 12:25
Lilišák píše:
my jsme prave koupili ty pleny na kupon v DM, takze dva baliky nas staly 199,– tak jsem je vzala ze tech prvnich par dni to snad prezijeme :lol:

Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
15.9.11 12:29
tasa píše:
Lilišák píše:
my jsme prave koupili ty pleny na kupon v DM, takze dva baliky nas staly 199,– tak jsem je vzala ze tech prvnich par dni to snad prezijeme :lol:
Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.

Je i v knížce pro těhotný. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.9.11 12:37
weruuunka píše:
tasa píše:
Lilišák píše:
Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.
Je i v knížce pro těhotný. :palec:

jojo, je. ja ho taky mela v ty tehotensky :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky