Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
taky jsem kupovala malé do porodky huggies newborn a byla jsem spokojená.....měla jsem k nim i ubrousky od huggies a sestra říkala,že jsou dobré,že nejsou suché,že je má nejraději ![]()
Starrky píše:
Taky jsem na prcka kupovala Huggies newborn na kupon v DM a byli jsme s nimi maximálně spokojení, ale jak už tady psaly holky tak každýmu sedí něco jinýho a dokud je nevyzkoušíš tak to nepoznáš
a byvaji u toho DM babyklubu pak i dale takhle hezky slevy, vyplati se to?
Používala jsem na novorozence Pampers New Baby a byla jsem maximálně spokojená. Krásně sedly, nikdy se neoprudil, zadeček neměl nikdy mokrý. Bohužel je dělají jen do 6kg a nám byli už po měsíci malé, tak jsme přešli na Pampers Active Baby a opět maximální spokojenost.
gabi.design píše:
Používala jsem na novorozence Pampers New Baby a byla jsem maximálně spokojená. Krásně sedly, nikdy se neoprudil, zadeček neměl nikdy mokrý. Bohužel je dělají jen do 6kg a nám byli už po měsíci malé, tak jsme přešli na Pampers Active Baby a opět maximální spokojenost.
zkusim teda koupit i ty pampers nejake mensi baleni a uvidime co bude lepsi , diky za rady ![]()
Ahojky, my jsme měli taky jedničky newborny na kupony z DM a byla jsem s nima celkem spokojená - akorát z mé zkušenosti se musí opravdu dobře před nasazením roztáhnout a dobře nasadit (Pampersky odpustí i nějakou tu nepřesnost a poberou takřka všechno
)
Jinak mám také dobrou zkušenost s těma přímo DMkovejma Babylove a Happynky jsou taky příjemné - mají dokonce jakoby vykrojenou tu část, kde je pupíček, takže je nemusíš ohýbat…
Dvojkové Huggiesky mě pak ale dost zklamaly - jak píšou i ostatní, dost protékají kolem stahýnek, takže teď máme Pampers Sleep and Play a ty vyhovují naprosto…Máme te%ď vlastně i trojkové Huggies Premium a ty jsou taky OK
Ve finále stejně každému sedí a vyhovuje něco jiného, takže to stejně budete muset vyzkoušet…
Z výbavičky se mně třeba osvědčilo houpací křesílko - malá v něm sice ležela, ale jakoby nakloněně, takže na mě viděla co dělám a byla spokojená (koupili jsme je na Mimibazaru za 500 a ještě teď je využívám na příkrmy, protože malá ještě samozřejmě nesedí…)
Jinak mě nic zvláštního nenapadá…ale to brzy zjistíš, co by se vám ještě hodilo a buď někoho vyšleš, nebo s prckem vyrazíš do obchodu - ty budou existovat i po porodu - věř mi
Mně osobně v prvních měsících zachraňovaly e-shopy…
Monous007 píše:
Ahojky, my jsme měli taky jedničky newborny na kupony z DM a byla jsem s nima celkem spokojená - akorát z mé zkušenosti se musí opravdu dobře před nasazením roztáhnout a dobře nasadit (Pampersky odpustí i nějakou tu nepřesnost a poberou takřka všechno)
Jinak mám také dobrou zkušenost s těma přímo DMkovejma Babylove a Happynky jsou taky příjemné - mají dokonce jakoby vykrojenou tu část, kde je pupíček, takže je nemusíš ohýbat…
Dvojkové Huggiesky mě pak ale dost zklamaly - jak píšou i ostatní, dost protékají kolem stahýnek, takže teď máme Pampers Sleep and Play a ty vyhovují naprosto…Máme te%ď vlastně i trojkové Huggies Premium a ty jsou taky OK
Ve finále stejně každému sedí a vyhovuje něco jiného, takže to stejně budete muset vyzkoušet…Z výbavičky se mně třeba osvědčilo houpací křesílko - malá v něm sice ležela, ale jakoby nakloněně, takže na mě viděla co dělám a byla spokojená (koupili jsme je na Mimibazaru za 500 a ještě teď je využívám na příkrmy, protože malá ještě samozřejmě nesedí…)
Jinak mě nic zvláštního nenapadá…ale to brzy zjistíš, co by se vám ještě hodilo a buď někoho vyšleš, nebo s prckem vyrazíš do obchodu - ty budou existovat i po porodu - věř miMně osobně v prvních měsících zachraňovaly e-shopy…
no ja prave potrebuju mit ,,vsechno,, hotove prichystane a vyresene, nebo se zblaznim
je to prvni miminko a už se mi to zda nekonecny a to jsme teprve 26tt ![]()
Od příchodu z porodnice do minulého týdne byl šátek jenom „dopravní prostředek“, pak ale chytla nějakou virózu a sama prostě přes den neusne, ať se snažím jakkoli (uspávám, kolíbám, zpívám celý svůj široký folklorní repertoár, nechám chvilku pořvat…), takže pro její a můj klid ji mám v šátku, kde v klidu spinká. Večer usíná krásně sama, navíc má teprve dva měsíce, tak se to snad upraví. A upřímně, přesně takové dotazy mi pěkně lezou na nervy. Však uvidíš sama, že uděláš cokoliv pro to, aby ti miminko přestalo řvát celý den v kuse ![]()
A jinak my používáme pampers sleep and play a naprostá spokojenost. přes noc vydrží s jednou plínou (pokud se ovšem nepokadí) a jinak měníme po každém krmení, vydrží dlouho suché
já taky měla huggies new born a potejkaly..takže já je už nikdy nechci ani vidět ![]()
Pokud myslíš ty jedničky s medvídkem Pů takové béžové tak ty byli lepší jak pampers.Od dvojek jsem najela na pampers,huggies,bella Happy nebo Tesco a střídám to.
ciniminisek píše:
Pokud myslíš ty jedničky s medvídkem Pů takové béžové tak ty byli lepší jak pampers.Od dvojek jsem najela na pampers,huggies,bella Happy nebo Tesco a střídám to.
jo to jsou ony, s tim pů ![]()
Pro mě to jsou nejlepší plínky.
Nikdy v nich nebyla žádná nehoda. ![]()
Lilišák píše:
my jsme prave koupili ty pleny na kupon v DM, takze dva baliky nas staly 199,– tak jsem je vzala ze tech prvnich par dni to snad prezijeme
Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.
tasa píše:Lilišák píše:Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.
my jsme prave koupili ty pleny na kupon v DM, takze dva baliky nas staly 199,– tak jsem je vzala ze tech prvnich par dni to snad prezijeme
Je i v knížce pro těhotný. ![]()
weruuunka píše:tasa píše:Je i v knížce pro těhotný.Lilišák píše:Na ktery kupon? Na ten „miminkovsky“? Ten se bohuzel dava az po narozeni mimca.
jojo, je. ja ho taky mela v ty tehotensky
![]()
pampers jsem slysela ze jsou dobry jen ty nejmensi, nejhorsi reakce byli na oranzove sleep and play, ze s nimi nebyl spokojen snad nikdo.
jen je skoda ze ty pleny neprodavaji po mensich baleni, nebo aspon nejaky vzorky, ze by jich clovek mohl vyzkouset treba jen deset a nemusel kupovat cely megabaleni, myslim ze spousta maminek by si radsi koupila maly baleni na zkousku i kdyby bylo trochu drazsi nez celej balik