Hydrokéla u 4letáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27002
13.8.14 18:54

Hydrokéla u 4letáka

Ahojky ženský, nějak jsem tu nenašla odpověd, tak doufám, že se někdo ozve. Prostřední syn(4roky) má hydrokélu…zítra jdem na KO na urologii a docela se děsím, co na nás doktor vybalí. Máte někdo zkušenost? Muselo to řešit operativně? Nemá jí od narození, ani přesně nevím, kdy se objevila ale je to cca rok.Na urologii jdem na kontrolu po 3 měsících, změná žádná. Jak se to řeší u takhle starých dětí? Minule s ní u lékaře byl manžel a ten to nějak neřešil a já se ted docela děsím, co prcka čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19609
13.8.14 19:06

U nás reseno operací. Trvala chvilku, tři dny hospitalizace. Bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
13.8.14 19:09

Ahoj, my jsem s tim taky byli na operaci. Provadi se v celkove narkoze a hospitalizace 3dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.8.14 19:31

To jste mě moc nepotěšili… a myslíte že budeme muset hledat termín hned nebo nám dají třeba další půlrok čas? Mám z toho docela vítr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.14 19:32

Ahoj, u nás byla taky řešena operativně. Zákrok trval cca 20 minut a tři dny jsem byla se synem v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
13.8.14 19:53

@Crystal87 nemej z toho strach. Ja se taky bala a nakonec to Filipek zvladl v pohode. Nejhorsi asi bylo, kdyz se na pokoji deti probiraly po narkoze a nez se z ni vzpamatuji. Fildovi to trvalo asi hodku dve.
Dulezite je pak dodrzovat klidovy rezim -nejezdit na kole, nelitat a podobne.
My jsem na termin cekali pul roku. Tesne pred terminem maly onemocnel, takze jsme cekali dalsich 5mesicu :zed:
Kde vam to budou delat? My jsme byli v Motole a uzasny tam byl klaun pro deti, ktery si s nimi cele dopo hral a pak je postupne doprovazel na sal ;)

Příspěvek upraven 13.08.14 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
13.8.14 19:55

Tak filda taky nemel vrozenou hydrokelu a operovali ho skoro ve 4 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.8.14 20:04

A pak je jake omezeni? Za jak dlouho bude treba moct do skolky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dii
4698
13.8.14 20:06

@Crystal87 my jsme byli mesic doma..jak uz jsem psala nelita, nejedzit na kole a odrazedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.8.14 20:07
@dii píše:
@Crystal87 nemej z toho strach. Ja se taky bala a nakonec to Filipek zvladl v pohode. Nejhorsi asi bylo, kdyz se na pokoji deti probiraly po narkoze-chvily plakaly. Dulezite je pak dodrzovat klidovy rezim -nejezdit na kole, nelitat a podobne.
My jsem na termin cekali pul roku. Tesne pred terminem maly onemocnel, takze jsme cekali dalsich 5mesicu :zed:
Kde vam to budou delat? My jsme byli v Motole a uzasny tam byl klaun pro deti, ktery si s nimi cele dopo hral a pak je postupne doprovazel na sal ;)Příspěvek upraven 13.08.14 v 20:02

No ja netusim…jsme z havlickobrodska…manzel pracovne v cudu a cca mesic se nebude moct uvolnit a ja doma tehotna a jeste dalsi dve deti. Takze me to desi i z tohohle duvodu:(nechci ho tam nechat samotnyho je to citlivka…a ma jit do skolky poprve a moc se tesi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.8.14 20:10
@dii píše:
@Crystal87 my jsme byli mesic doma..jak uz jsem psala nelita, nejedzit na kole a odrazedle..

Páni tak to je dost dlouho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
14.8.14 13:22

Tak nás nejdřív chtěl poslat hned, ale pak udělal synovi UZ a prý máme přijít za 3 měsíce a pak půjdem na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí