Hyperaktivní děti v pubertě

rozmary
3.12.13 08:15

Hyperaktivní děti v pubertě

Ahoj, chtěla bych vědět jak proběhla u vašich ADHD dětí puberta, jestli to bylo ještě horší než před, nebo se to naopak k lepšímu otočilo. Nevím co se to děje, holce je 8,5 a mám pocit že už to s ní tříská, jsem šťastná že jsme všichni přežili víkend ve zdraví, protože to byla fakt těžká psychárna, jestli tohle je začátek puberty, tak snad zbalím kufry a uteču někam hodně daleko, nebo mě zavřou za vraždu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
3.12.13 08:17

@rozmary já mám 11ti letého kluka a momentalne je na zabití :cert: Prastena puberta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
3.12.13 08:21

A bude hur, ve 14, 15 letech, to je teprva neco

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.13 08:21

@rozmary kluk nemá adhd, má jen 7,5 a někdy mám taky pocit, že už je tu puberta. Neskutečný.. na zabití, fakt. Nedovedu si to představit za 8 let, to ho oddělam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.12.13 08:24

@rachel55 nestras, nebo ho zabim, střevo jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
3.12.13 08:28

@ivana-domca :) nestrasim, taky jsme si rikali, ze v 10, 11 maji predcasnou pubertu, ale nejhorsi je to opravdu az v tech 14,15, pak uz samozrejme zalezi i na povaze ditete

• Citovat
  • Upravit
rozmary
3.12.13 08:31

@rachel55 Hůř jo 8o :zed: :zed: Já nevim jak na to reagovat, jestli to přehlížet, vypustit druhým uchem ven. Celej víkend jsme tu po sobě řvaly jak dvě hysterky, ruce mě svrběly, hlavu jak pátrací balon a stejně musela mít poslední slovo :cert:

• Citovat
  • Upravit
47759
3.12.13 08:31

@rachel55 jsem zvědavá co mě s ním ještě čeká :roll: U nás bohužel bojujeme s nedostatkem sebevědomí, nechce se pouštět do složitých věcí, protože to slyším, to nejde, neumím to, nezvladnu to a v tu chvíli se ve mě začne vařit krev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
3.12.13 08:32

@rachel55 no potěš, svéhlavej štěkavej beran :?

• Citovat
  • Upravit
47759
3.12.13 08:35

@rozmary taky u vás musí mít poslední slovo :lol: On i kdyby to měl říct až v pokojíčku, tak má na všechno odpověď :zed: Taky nevím co s tím, občas ignoruju, občas ho okriknu když je to moc drzé, a na ruce si občas musím sednout, abych po něm nevystartovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.12.13 08:36

@rozmary je jedno jaké je to znamení, nejstarší kluk je blizenec ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
3.12.13 08:37

@ivana-domca a nejaky konicek? Neco v cem je dobry a muze se mu to sebevedomi zvednout?

@rozmary ja vim, ze to nemas jednoduchy, uz jsem par diskuzi od tebe cetla

• Citovat
  • Upravit
47759
3.12.13 08:42

@rachel55 právě že ho nic nebaví, ve škole má napravy 2 dny v tydnu kuli dysfunkcim, doma musí cvicit rehabilitace a logopedii, příští rok jde na druhý stupeň, tam už by měly nápravy odpadnout, tak bych pro něj chtěla nějaký kroužek :think: A zbytek dětí už bude starších tak snad to půjde líp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
3.12.13 09:11

@rozmary syn má ADHD je mu 14 a zvládá to celkem dobře, i když odmlouvá a nechce se učit :zed: ale už nemá ty záchvaty co měl, přeju silné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.12.13 09:30

Čím jsou starší, tím je to lepší, kolem toho 14 roku je to nejhezčí období, pokud má děcko nějaký ADHD nebo jiný věci je ta puberta ještě pohodovější, opravdu, věř mi, já bych přeci nelhala 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi