Hyperkativní embryo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5498
25.1.19 21:46

Ve 4. mesici to neni embryo. Asi ho se.e ultrazvuk, muj syn ho taky nesnasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1682
25.1.19 21:47

To už dávno není embryo, ale plod :) Já jsem na začátku čtvrtého a mám to samé, dnes nebyl ani maličkou chvilku v klidu. Nevím, co by to u tebe mohlo být, možná nadměrný příjem kofeinu? Ale spíš si myslím, že to bude normální, prostě je zrovna rušíme v době, kdy mají největší aktivitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.1.19 21:52

Já jsem to tak také měla ale ne na všech UZ. Úplně tam poskakovalo a odráželo se nohama, no divočina, ptala jsem se na to a doktorka říkala, že takhle se tam miminka baví a ať ho pak dáme na atletiku :lol: narodila se a je úplně v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
25.1.19 21:52

Jj to mě napadlo hned jak jsem to odklikla, žeuž to není embryo:))) kofein vůbec.. Jen aby mu něco nechybělo, maminka moc nejí.. Prý to taky může být nedostatek kyslíki, ale snad neee a bude vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
25.1.19 21:57

Taky mám hyperaktivní dítě, teda plod, už druhý, syn byl taky takový :D na velkém utz měl dr co dělat si sem tam zmrazit obraz aby aspoň změřil jednotlivé části tělíčka :mrgreen: ale pohlaví ukazuje od 13tt zdárně všude a všem, nestyda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
25.1.19 22:10

Taky jsem se na utz divila, co tam ten malej provádí za prostocviky. Okolo 4měsíce a chvíli nebyl v klidu, doktorka říkala, že úplně v pohodě, ten mrňous si tam dovádí. Tak asi tak. Nic mu nebylo a mě taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.1.19 22:12

Jen ať dovádí, je to doba, kdy má nejvíc plodové vody a dostatek místa. Za dva měsíce se tam bude překulovat a později už jen protahovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
25.1.19 22:24

Nedavno jsem nekde videla video vysvetlujici pohyby plodu v brisku jak je to dulezite pro vyvoj svalu i kosti. Muj syn byl taky hodne pohyblivy, na prvorodicku jsem ho citila hodne brzy a provazely me dnem a bohuzel i noci. Ultrazvuk byl pro mou doktorku vyzva :mrgreen: kdyby mu neco schazelo, nebude mit tu energii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
25.1.19 22:56

Mne dr na screeningu rikala,ze je to normalni v tomto obdobi a ze tomu rikaji jumping :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
25.1.19 22:56

Pro zasmání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie