Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 4. mesici to neni embryo. Asi ho se.e ultrazvuk, muj syn ho taky nesnasel.
To už dávno není embryo, ale plod
Já jsem na začátku čtvrtého a mám to samé, dnes nebyl ani maličkou chvilku v klidu. Nevím, co by to u tebe mohlo být, možná nadměrný příjem kofeinu? Ale spíš si myslím, že to bude normální, prostě je zrovna rušíme v době, kdy mají největší aktivitu ![]()
Já jsem to tak také měla ale ne na všech UZ. Úplně tam poskakovalo a odráželo se nohama, no divočina, ptala jsem se na to a doktorka říkala, že takhle se tam miminka baví a ať ho pak dáme na atletiku
narodila se a je úplně v pořádku ![]()
Jj to mě napadlo hned jak jsem to odklikla, žeuž to není embryo:))) kofein vůbec.. Jen aby mu něco nechybělo, maminka moc nejí.. Prý to taky může být nedostatek kyslíki, ale snad neee a bude vše ok
Taky mám hyperaktivní dítě, teda plod, už druhý, syn byl taky takový
na velkém utz měl dr co dělat si sem tam zmrazit obraz aby aspoň změřil jednotlivé části tělíčka
ale pohlaví ukazuje od 13tt zdárně všude a všem, nestyda ![]()
Taky jsem se na utz divila, co tam ten malej provádí za prostocviky. Okolo 4měsíce a chvíli nebyl v klidu, doktorka říkala, že úplně v pohodě, ten mrňous si tam dovádí. Tak asi tak. Nic mu nebylo a mě taky ne.
Jen ať dovádí, je to doba, kdy má nejvíc plodové vody a dostatek místa. Za dva měsíce se tam bude překulovat a později už jen protahovat ![]()
Nedavno jsem nekde videla video vysvetlujici pohyby plodu v brisku jak je to dulezite pro vyvoj svalu i kosti. Muj syn byl taky hodne pohyblivy, na prvorodicku jsem ho citila hodne brzy a provazely me dnem a bohuzel i noci. Ultrazvuk byl pro mou doktorku vyzva
kdyby mu neco schazelo, nebude mit tu energii ![]()
Mne dr na screeningu rikala,ze je to normalni v tomto obdobi a ze tomu rikaji jumping ![]()