Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, fakt se nic nestane
Pokud se tam teda nesmazila 20 minut bez větráku… Já byla v solarku asi 2× plánovaně i v těhotenství, na pár minutek, dělá mi to v zimě dobře.
@dickys píše:
Ne, fakt se nic nestanePokud se tam teda nesmazila 20 minut bez větráku… Já byla v solarku asi 2× plánovaně i v těhotenství, na pár minutek, dělá mi to v zimě dobře.
nevím na jak dlouho chodí, řekla bych, že klasika…těch 15 minut. Nevím. Spíš než vedro se bojí prý toho UV záření, já do solárka nechodím, tak nevím.
V 6tt se nic nestane. Když to vezmu 2 ty týdny ani nebyla těhotná, to se jen tak počítá, pak od oplodnění nějakou dobu trvá než se vajíčko zahnízdí a propojí s matkou, takže počítej že je těhotná tak 3 týdny a jestli chodí do solarka 2× týdně tak tam byla těhotná max 6×.
UV záření je i na sluníčku, to by nemohla vylézt nikam. Kdyby se chodila denně opalovat na slunce, dávku možná dostane stejnou. Ať přestane plašit a nehledá na netu blbiny. ![]()
Já když jsem se ptala v soláriu jestly můžou těhotné do solarka tak mě paní řekla že normálně můžou
akorát nesmi na nějaké vybracni ![]()
@MisulkaP píše:
Já když jsem se ptala v soláriu jestly můžou těhotné do solarka tak mě paní řekla že normálně můžouakorát nesmi na nějaké vybracni
ty jova, tak to já bych asi měla strach. Tak vydělávat musí, že jo. Říká se, že normálně je to škodlivé, navíc s miminem v břiše …. ![]()
@Verun83 píše:
Asi dobrej matroskde to kupuje?
podle mě je to snadná dostupnost veškerých informací na netu, někdy je to ke škodě, řekla bych. Aspoň jí můžu uklidnit a hlavně ať s tím nechodí za doktorem, co ten s tím udělá.
@hopsalka píše:
podle mě je to snadná dostupnost veškerých informací na netu, někdy je to ke škodě, řekla bych. Aspoň jí můžu uklidnit a hlavně ať s tím nechodí za doktorem, co ten s tím udělá.
Jo, at nevysiluje. Tim si ublizi vic nez par minutama v solarku.
Aj když řekli že se může tak jsem radši nešla, přece jen je pro mě důležite zdravý miminka než opálení ![]()
@carola píše:
Asi tak. A dotaz jak do Bravíčka.
tak hlavně, že jsem pobavila, to mě neskutečně těší.